JJízda v kočárku plná křiku:-(

30.10.2009

Ahojky, ráda bych se zeptala, jak vaše dětičky snáší a nebo snášeli kočárek?Našemu Kubíkovi je 5 měsíců a od konce 2 měsíce je jízda v kočárku děs a hrůza :00: Malej když vyjíždíme tak brečí, pak po půl hodince křiku usne tak na půl hodinky a od té doby, co se vzbudí, tak hrozně brečí. Vím, že mu nic není, jen by se chtěl chovat, aby měl přehled. A to je má další otázka, kdy jste dali prcky do sporťáku a zvedli jim zádíčka aby měli rozhled?To je jediné k čemu se upínám, že až bude moct koukat, tak se snad zabaví. Každopádně s nim nemůžu pořádně jít ani na nějakou procházku s kamarádkou, protože se přes něj ani neslyšíme :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

No my byli dlouho taky jako siréna.Náš děda když vozil,tak jsem vždycky slyšela odkud jedou.My ji vždycky 3/4 hodiny uváželi,aby nám 1/4 hoďky spala.teď si to nějak srovnala sama za dne na den,tak doufám,že nám to vydrží :)

ahojky,nám taky syn řval jak jsme jezdily v hlubokém už kolem 3měsíce,museli jsme ho pak vozit v autosedačce,nechtěla ani spát v postýlce na ničem rovném,pak jsme ho pomalu zvykali na hluboký i doma jsem ho třeba na chvíli do něj dala jen tak a nakonec si na něj zvykl ale musí mít většinou boudu dole zklopenou aby viděl aspoň stromy jinak v postýlce neusne,spí v lehátku a pak ho přenesu do postýlky jinak to nejde.do sporťáku bych chtěla dát až tak za měsíc má 5,5měs. a ještě se vleze do hlubokého i s fusákem takže uvidíme možná v něm vydrží i dýl.

ahojky,nám začalo taky to stejný od 4 měsíce.Tak jsem ji dala ve 4 a půl měsících do sportáku s nadějí,že bude klid a je to to stejný.Ale já v tom sportáku nedávám do sedu,ven trošku víc vidí,ale mám pocit,že ikdyby viděla sebe líp tak stejně bude řvat.Dřív byla v kočárku ráda i tam krásně spinkala,ale ted tam chrupe max.půl hodky a jak se vzbudí tak mažu rychle domů,protože mám strach,že na mě někdo zavolá sociálku,jak v tom začne řvát :O :§) ..Minule jsem byla od domova docela daleko a to se mi pak začla i z toho řvaní dávit,takže jsem ji odnesla domů v náručí.Má ted období,kdy se chce pořád chovat a chovat.Ted je stejně už zima,takže se naštěstí ven nechodí na dlouho,horší by to bylo přes léto.Musíme to vydržet.Chtěli jsme vojnu tak musíme bojovat :) :a:

my tenhle tyjátr si užívali od 4měsícu kolikrát se mi tak vztekal až se musel nosit chtěl prostě vidět od pátého měs jsem ho dala do sportáku a jezdí v polosedu a uplný bájo...nevešel se mě s fusakem do korbičky je to obřík máme korbu 80cm ,ale malej má přes 9kilo :00: a tet je to super vyjedem v polosedu on kouká za chvilenku usne položím a spí :~!: a už žádné pití čajíku aby usnul v kočárku a vztekání :\x:

Většinou to bývá tím, že chce dítě vidět - zkus zvednout hlavu a stáhnout boudičku, popř. ho položit na bříško (ideální by bylo, kdybys měla průzorný kočár...). Jinak můžeš zkusit alternativu kočárku na procházku - šátek - malou vždycky uklidní a do 2 min. je tuhá - taky kočár zrovna nemusí...

má malá v korbičce chtěla jen sedět (napřed opřená pak sama) jinak řvala, když jsem jí pak dala do sporťáku a myslela si že bude klid tak ono prd. Malá řve víc, nechce se poutat a v kočáru buď spí nebo řve. Prej sedí moc nízko a nevidí :s: Sem tam mi chcvilku nebulí ale to třeba v krámě když čumí do regálů jinak hrůza. Připadá mi to ted horší než v korbičce.

Ahojky, měla jsem podobný problém s dcerkou a vyřešila jsem to sporťákem v pěti měsících a od té doby se mohlo být v kočárku od rána do večera :)

Mně se malá vozila hezky taks tím zkušenosti nemám do sportáku sem jí dávala jak začla kolem 6 měsíce sama sedět, ale už ho můžeš dát do takového polosedu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky