Konečně mezi vámi

30.10.2009

Zdravím milé maminky, objevila jsem vás pozdě, ale přeci. :a:
Celé moje těhotenství bylo v pohodě, žádné komplikace, problémky prostě nic takového, ale to co mě potkává teď na úplném konci se nedá nenapsat :one:
V podstatě jsem už od pondělí měla být maminka a držet v náručí svého synka, měla jsem naplánovaný císařský řez, z důvodu za prvé- konec pánevní, za druhé velikost miminka. Tak jsem v neděli poslušně nastoupila do porodnice, všechny věci vzorně nachystané, oblečky vyprané, vyžehlené, moje maminka-budoucí babička ještě rychle rychle dopletla svetříky, kamašky, čepičky a tak dále a já se těšila, že konečně uvidím toho našeho cvaldu...
Nástup do nemocnice a končící těhotenství jsem náležitě oplakala, předevšemi jsem se držela, ale před přítelem jsem se rozbulela jako malá. Přece jen devět měsíců strachu, radosti, pozorování vlnícího se pupíku atd udělá svoje :h: Jenže jenže....v pondělí ráno mi doktor sdělil že se mimi otočilo hlavičkou a není tedy důvod, proč by se měl dělat císař...no a poslali mě domů. No a to jsem obrečela taky, protože jsem se přes noc vyrovnala s tím, že pupík už nebude a bude mimi...ach ty hormony ://:
Další den jsem šla ke své doktorce a ta nám naměřila 4,5 kg, no popravdě jsem byla trochu v šoku, ale dnes jsem byla na rizikové poradně a tam nám pan primář naměřil "jen" 4,3kg, není to o moc, ale věřte, že mě to částěčně uklidnilo. Navíc mi naplánoval vyvolání porodu, nastupuji ve čtvrtek, tak doufám, že už tam půjdu s tímto mimčem naposledy a že to bude v rámci možností v pohodě :°O°:

další holka LPčková :qu: Pěknýho macíčka čekáte, se asi pěkně pronese, viď ;) . Ale ty odhady váhy se mohou lišit až o +/- půl kila, tak si nezoufej
Ať vám všechno dobře dopadne
Papa Katka a Bublina

Ahojky, já jenom k té váze miminka mě taky už před šesti lety řekla dr., že to bude velký nevěděli jsme co to bude chtěli jsme překvapení a že by i docela ráda viděla jak porodím a já z toho byla hotová měla jsem strašnej strach, máma mi říkala, že to není pravda, že já jsem měla 3600 tak po kom by to mělo být tak tlustý a velký. Manžel měl taky do 4 kg, ale bohužel byla to pravda, když se malej narodil měl 4600 a 55cm naštěstí když jsem rodila byla jsem dost otevřená a do porodnice jsme přijeli v 7.00h a v 9.10 byl malej venku, ale vůbec si nemůžu stěžovat na porod, ale mám strach teď u druhýho abych vůbec stačila dojet do porodnice protože se říká že druhý je rychlejšíneboj to bude dobrý nejsme žádný béčka né? pa pa Denisa

In reply to by Denisa Kerbicova

Tak to jsi měla rychlý! To je super! No já měla 3,65kg a přítel byl vyloženě chcípáček- 3,15kg, taky nevím, kde to malej nabral, jedla jsem normálněm možná i míň než před těhotenstvím, vitamíny jsem nebrala....i když jsem teda měla šílený chutě na zdravý věci- jedla jsem kila zeleniny a ovoce a pila hektolitry mlíka...tak že bych ho tím vykrmila? :jawdrop:

Tak tě tady vítáme. :) Koukám, že máš taky docela veselo. A neboj ta váha není přesná. Kamarádce říkali, že bude mít malý 4,2kg a když se narodil, tak měl 3,2kg. Sekli se o kilo. Tak nezoufej třeba máš taky mimčo akorát. ;) To my máme zase obrácený problém a malá je moc hubená. Ale třeba to taky špatně počítají.

In reply to by jira

Člověk si nevybere, buď jsou prďolové moc malí nebo moc velcí....hlavně ale aby byli v pořádku! Švagrové taky tvrdili, že malej bude mít čtyři kila a měl 3,14...no uvidíme, jak dopadneme :#o: Tak ať ti princeznička hezky roste a všecko je ok!

Ahoj Jani, vitej mezi LPckama a budem ti drzet palecky at ti vsechno dobre dopadne. Mas sikovneho klucika, kdyz se na posledni chvili dokazal otocit. Asi to bude pekny sprimar :s: Tak si uzivej poslednich dni s pupickem a pak si aspon prozijes prirozeny porod.

No teda "užíváš" si ten konec pěkně, jen co je pravda :O
Ale je určitě fajn, že se malý otočil a má šanci přijít na tento svět cestou, kterou "zná". Snad víš, jak to myslím.. ;) Bude to asi pěkný macík, ale nezapomeň, že tyhle odhady - měření jsou dooost nepřesný. Nakonec nemusí mít ani ty 4 kilča, tak se toho neboj. Přeju vám oběma, ať to dobře dopadne :one:

ahojky..tak to ti drzim palecky taky...ale na jednu stranu je dobre, ze se prdolka otocil....prirozenou cestou je to lepsi-hlavne pro tebe a tve telo...chapu,ale ze clovek je uz fakt natesen-pripraven a chce uz rodit a hle najednou zmena...kazdopadne utece ten tyden jak voda a uz budes muckat sveho chlapecka...tak at jste oba v poradku a zdravi!!!! :)

In reply to by MICKA

Je fakt, že při prvním náznaku, že půjdem na císaře mě mrzelo, že si "neužiju" prasklou vodu, kontrakce a ostatní radosti, ale hlavně to, že přijdu o položení miminka na bříško a tatínka u porodu, takže teď mám radost, i když to asi nebude žádnej med :? Ale šel dovnitř, tak musí jít nějak i ven ne? :s:

In reply to by Janisss

jojo to jsou moc krasne a nezapomenutelne chvile... a jeste daji miminko prisat k prsu...ja jsem sice po porodu tyhle veci moc nevnimala,ale s odstupem casu na to rada vzpominam..tatinek u porodu super vec..fakt moc prijemne ho tam mit..moc me podrzel v tech silnych stazich..to jsem mu drtila rukama vse co jsem zrovna uchopila :s: ..tak paaaa a drzte se...

tak to ti držím pěstičky...no užíváš si asi pěkně.jen co je pravda.tak ať ti to všechno dobře dopadne a ste oba zdravý ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky