Jak dávkujete Baby Calm a Sab Simplex? A kolik týdnů máte?

30.10.2009

Holky, nějak nám ta kombinace Baby Calmu,probiot.kapek a Sab Simplex nezabírá (zabírala nám jen první 3 dny, kdy jsme přidali sab). Dávkuji takto: každé ráno před kojením 5 kapek probiotic.kapek (z ledničky), 3x denně 10 kapek sabu a když ne jedno z těch dvou tak 10 kapek Baby Calmu - vše vždy pře kojením. Jak to děláte vy? Dávkování sabu mi poradila dr.,ale na letáčku se píše o 15 kapkách. Nám je 6 týdnů.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj nám bylo řečeno dávat jednou denně 5 kapek probiotických, a 15 kapek Sab simplex před každým jídlem. je nám taky 6 týdnů a fakt to zabírá pa

Tak já dávám téměř před každým kojením (občas zapomenu) 10 kapek Baby Calm. Už ho dobíráme a koupila jsem Sab Simplex, abychom měly změnu. Tak jsem zvedavá, jestli budou tyhle kapičky zabírat stejně jako Baby Calm. Prďánkujeme pěkně, tak jsem ráda.

Ahoj, my zkoušeli všemožné kombinace, ale nakonec nám nejvíc zabírá ráno pět probiotických kapek a pak deset kapek Baby calm do každého jídla. Jsme na UM tak mu to dávám rovnou jídla, a prdíky odcházejí a malej je spokojenej. Žádný nekontrolovatekný záchvaty pláče nás už neptrápí, jakože to předtím bylo dost hustý.

Ahojky, nám řekla doktorka (máme měsíc) dávat 10 kapek Sabu před nebo do každého druhého krmení. Myslím, že zabírá. Kolikové pláče nemáme. Zkusila jsem na jeden den vyměnit za Babycalm a zdálo se mi, že je malý nevrlý, tak nevím jestli to byla jen náhoda...

Ahoj my měli jen baby calm a dávala sem 10kapek před každým kojením.Ted má Lucka 3 měsíce a už nás prdíky moc netrápí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka