Moc prosím o radu

30.10.2009

Ahojky maminky, před chvílí na Vikče spadla malá skříňka :r: , naště stí jenom lehká. Ale i tak mám docela strach. Hned jsem ho prohmatala a vypadá to, že je vše O.K. Plakal jenom chviličku, jako po každým bouráku, ale poraďte mi prosím, co mám na malým sledovat? Vím jen, že se sleduje, jestli není mimčo víc ospalý, ale jinak nevím!? Prosím poraďte :+^*: :+^*: :+^*: :+^*: :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak na nás spadl umělohmotný botník až z toho měla malá stroupek na hlavičce, také plakala jen chvilku ale vše bylo naštěstí v pořádku, neboj se jestli nic nezpozoruješ tak uvidíš že to bude ok, já vím mě se to říká, ja sama tu plašila jako blázínek když se to stalo nám...ale nebojte se , vše bude určitě ok

myslim,ze mu nic nebude by vyvadel vic.Jinak by nemel ted dve hodiny spat,zkontroluj jestli nema nekde na hlave ci po tele modrinu,jestli dycha normalne.Kdyby zacal zvracet ci rychleji dychat ci tak neco jedte na pohotovost.Na malou vcera zase buchla jidelni zidlicka,porad s k ni stoupala,az ji prevratila a zidle ji zavalila,rvala taky chvili,ale nic ji nebylo jen sram na nose :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka