To byla noc :-(

30.10.2009

Dneska to byla snad nejhorší noc za celou dobu těhotenství.....Kéž už by přišel opravdový porod, protože ti poslíčci to je fakt něco :-( jsem vždycky zmatená jestli jo nebo ne.....V deset hodin jsem krásně usnula u televize, v půl jedenácté jsem jí vypnula a bylo po spánku, no naštěstí jsem ani nevím jak znovu usnula a někdy po půl jedné mě vzbudila bolest v podbřišku jako při MS, tvrdnutí břicha a také bolest v kříži-jen na pravé straně :? divný......
Tak jsem vstala z postele,protože ležet se fakt nedalo a šla jsem do obýváku, zkoušela jsem pozorovat ty bolesti, tak byli po pěti minutách cca ani ne minutu trvající ........... skoro by to vypadalo nadějně.....No, ale asi po půl hodině to začalo ustupovat, tak jsem se vrátila do postele a zase jsem nějak usnula .... Každopádně ne, že bych spala až do rána, budilo mě tvrdnutí břicha snad každou půlhodinu :-(
Ach jo, už se skoro bojím každé nadcházející noci......... :-( Přes den mě sice taky břicho pobolívá, ale tak nějak to jde....
Máte to také tak těhulky skoro rodící ????

ahojky, tak u mě je to naprosto stejný :\/: jen se mi ještě nestalo, abych to měla po 5-ti minutách, spíš, tak po 10-ti.. no jsou to jen bolestivý poslíčci, ale někdy už fakt přemýšlím, jeslti vzdudím přítele nebo nee, ale nakonec to vždycky odezní, ale pak taky nespím! lítám co půl hodinku na záchod, a každý otočení mě vzbudí... vždycky, když odbidě 19 hod, tak mě začíná bolet bříško... no doufejme, že se aspoň jednou nebo dvakrát do porodu vyspíme :j)

In reply to by Lenis

No, to bych si strašně přála se pořádně vyspat :-) bez chození na záchod, píchání pod žebry, bolestivého otáčení v posteli atd. atd. No, ale jinak jsem měla celé těhu naprosto bez potíží, tak teď tu chvíli nějak vydržím :-) To těšení se na mimi je větší a kompenzuje ty problémy :-)
Koukám, že máš termín 14., já mám 13. :-) Ale brala bych porodit dřív....Kééééž by
Tak ať mimi dneska tolik nezlobí, taky v to doufám u sebe :-)

ahoj ...ja mam uplne to stejny a je to fakt hrozny ale ja to uz mivam posledni 3 tydny asi pravydelne uz ani nevim kdy sem naposled spala az do rana kdyz to neni curani tak jsou to bolesti ale ukrutne nemuzu se ani otocit na jakou koliv stranu ani na zadech to nejde to me zas boli nogy ptz jsou tezke ...nevim jeslti to jsou poslicci uvydime kazdopadne uz se to blizi a musime se pripravyt na nejhorsi a na nejkrasnejsi ....hold musime to vydrzet papa

In reply to by zanetinka6

taky už mám poslíčky tak 14 dnů, ale myslím, že dneska v noci to bylo nejhorší....Celý těhu jsem si užívala, žádné bolesti, problémy, nic........prostě paráda. Ale ty konce jsou tedy něco .....
Tak ať nám to do konce uteče co nejrychleji a máme už ty naše miminka v náručí :-)

;) Ahojky znám to t,aky jsem měla ty pitomý poslíky pak ke konci už jsem je brala jak rutinu a když to na mě přišlo tak jsem byla vyvalená...rozežen vanou a pokud to nepřestane tak počítej kontrakce a jak budou po 5min tak jed.Já měla kontrakce silné a jela jsem až mě odtekla voda ...začla postupně a vyčkala jsem na 5min kontrakce a jela ..rodila jsem po druhé ale stejně to trvalo pěkně dlouho než jsem odordila 14hodin...tak držím palečky už to máš za pár at máš už prdolku u sebe a už žádné poslíky..rychlý porod pááá :a:

In reply to by Mag28

Ahojky, příště vyzkouším určitě tu vanu :-) Teda spíš doufám, že další noc bude klidná a konečně se vyspím, ale vzhledem k tomu, že mě pobolívá břicho celý den, tak tomu moc nedávám :? ....Tak to doufám, že nebudu rodit tak dlouho jako ty, to musí být fakt něco. Tak děkuju a hezký den, pááápááá :a:

Ahoj,tak úplně to samé se mi stalo včera z večera, taky mě píchalo na zádech na pravý straně, tvrdlo mi břicho a dole bolest jak kdybych měla ms silnou jako blázen. Přítel už se začal radovat že pojedem do porodky a po třech hodinách to bylo pryč,akorát do rána jsem se budila s tvrdnutím břicha. Zrovna jsem sem chtěla napsat podobný článek jako ty, neboj nejsi v tom sama já mám termín ve středu tak snad do té doby přijdou ty správné porodní bolesti. Držím palce i tobě ať poslíčci odejdou co nejdřív :-)

In reply to by smally1

ahoj, tak to jsme na tom byly opravdu stejně :-) Manžel spal, tak jsem ho ani nebudila, abych ho zbytečně neplašila, ale o to víc jsem byla nervozní, když jsem v tom byla v tu chvíli sama a nikdo mě neuklidňoval :-) Příště ho asi vzbudím ;) Já mám termín až 13.11., ale klidně už bych rodila, předčasné už by to nebylo .....
Jinak se mi docela ulevilo, že jsi mi napsala a že je to opravdu normální tyhle stavy....
Přeju Ti ať poslíčci nezlobí a přijde už opravdový porod :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Lindo, když jsem měla v noci ty bolesti co pět minut, tak mi i pokaždé ztvrdlo....pak to přešlo a zbytek noci mě ztvrdnutí břicha vždycky probudilo, ale už to nebylo bolestivé, jen takové pnutí :00:
Asi se moc pozoruju :-) Pořád si říkám, že chci aby už se :e): narodilo :-) Já se docela bojím, že to nepoznám až to přijde a budu pořád čekat a měřit čas a nebo naopak, že do nemocnice přijedu zbytečně a budu dělat zbytečný poplach ://:
Včera jsem byla na monitoru a nic tam vidět nebylo, jen jednou mi ztvrdlo břicho ......

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:-) děkujuuu
Tý jo, teď koukám, že jsi narozená ve stejnej rok jako já a už čekáš třetí dítě....To je krásný :-) Já chci dvě, to druhé ale až tak za šest let, aby to první bylo více méně samostatnější, i když někdo neuznává mít děti daleko od sebe ...... Kolik let je Patrikovi s Kristýnkou ??

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Je fakt, že ono se vždycky najde nějaké pro a nějaké proti :-) Každopádně Tě obdivuju :one:
Já začínám mít vítr, jak zvládnu to první miminko, celý život jsem se těšila, jak budu mít jednou miminko, jak ho budu učit, vychovávat a teď se začínám trochu bát, abych nezklamala....Ale tak snad to bude dobré :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky