Dnesni kontrola-holky ja budu mit chlapecka!!!

30.10.2009

Ahojte zlatka,tak mame za sebou dnesni kontrolu a jeste ted jsem plna euforie a dojata jak blazen.Pozadala jsem doktora,zda mi nerekne co cekame,on na to at si pockam na pristi tyden na veliky ultrazvuk.Vysvetlila jsem mu jak jsme vsechny zenske tak straaasne zvedave a ze 4dny jsou pro me jako rok :s: :s: zabralo to,nejdriv remcal,ze nema dobry ultrazvuk,ze mimis je uz moc velky a pujde to asi zle videt,ale jakmle prilozil ultrazvuk na brisko vyhrkl,je to kluk jako buk :h: :h: :h: :h: -na ten krasny pocit co me v tu chvily polil nikdy nezapomenu.Ukazal mi i ten vystupek mezi nozkama...no teda cely tatinek poradny chlapik to je :qu: :qu: :qu:.Holky ja tady bulim jak mala...ja budu mit syna!!!A to jsem si tak rikala,ze je to asi holcicka,ze mlsam sladky jak diva a manzel zase celou dobu,ze to vi,ze je to :°~°: :°~°: :°~°: no krasny to vedet co pod :h: nosim.Mejte se krasne a opatrujte se :a: Niky a Samuel :c:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kubeno, neboj, já se to dozvím buď 10. nebo až 18.11., takže rozhodně poslední nebudeš :)))). Už jsem Niky gratulovala - mám véééélikanááánskou radost za ní, taky chci kluka, ale když vidím ty počty kluků, tak nevím nevím :)))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Neboj to utece jak voda a az to budes vedet tak budes uplne spokojena,jako ja :s: porad jsem byla táááááááááááák zvedava a ted uz je to tady no parada tak uz se tesim copak budčete ty a Slunko mit,ja myslim ze taky kluky :qu: :a:

No holky ja bulim jak zelva,to jsem teda necekala,ze me to takhle sebere,no je to nadhera,necekala jsem co ve me tehotenstvi probudi...je to krasne ze to muzeme vsechny takhle prozit... :one:

Ahoj Nikky!!! Moc gratuluju k :cc): !! Proč to prosím Tě taky nenapíšeš Do Březňátek?!?!?!?! Sem skoro nikdo nechodí..Určitě by to holkám udělalo radost, kdybys to tam napsala!

In reply to by Nikkys

V pravo nahoře jak je: Můj účet - klikneš na Vytvořit obsah-pak Blog těhotenský deníček a tam už si zadáš do jakého klubu příspěvek vložit..a dáš klub Březňátka 2010 a je to. Taky jsem to dlouho nevěděla, ale holky tady mi poradily :one: . Zadává se to holt jinak než klasický příspěvek..ikdyž teda nechápu proč :#o: .Tak to vyzkoušej :-).

mooooc gratuluji...to jsme dvě, co jsme si myslely,že to bude holčička....u nás to taky u dr. vypadalo na kluka...taky mi ukázal toho pindíka... no a kluk jako buk...takže si to užívej...pamatuj, že jde hlavně o zdraví miminka a ne o pohlaví...takže jsem i tak zvědavá, co nám v úterý řeknou na 3D...už jsem celá natěšená...tak si to krásně užívej :a:

Ahoj moc ti GRATULUJU!!!!!!!!!!Vím jakou máš radost uplně jsem si vzpoměla na sebe my měly už 3 dcery a ted po čtvrté když ,y řekl dotor že to bude kluk já bulela jak želva a ta radost :\x: :\x: :\x: :\x: já měla šílenou radost a můj manžel ten bulel semnou.Nikdy na to nezapomenu!!
GRATULUJU :h: :k: :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka