Od kdy dávat miminku na hraní hrazdičku?

30.10.2009

Holky zajímalo by mě od kdy miminko vydrží si hrát pod hrazdičkou? Nám je 6 týdnů a špekuluji, jak malou zabavit. Od kdy si vaše mimi hrálo pod hrazdičkou nebo na hrající dece? Díky za komentáře.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj tak já malé dala hrazdičku v necelých 2 měsících vydržela pod ní asi 30minut a nožičkama když kopola do hračky tak jí začla hrát to se jí sice líbilo ale spíš byla udivená z toho co to je pak jí to přešlo. Ted má 3 měsíce a teprve jí to začíná bavit pozoruje jí a už ví proč má kopnout.zkusit to můžeš.

Ahoj, já myslím, že šestitýdenní mimi z toho nic nebude mít a bude mu ůplně jedno že leží pod hrazdičkou..Naše Šarlotka si s hračkama na hrazdičce začla doopracdy hrát až kolem čtvrtého měsíce..No ale samozřejmě každé mimi je jiné..

ahojky ja mam hrazdicku a meho maleho vubec nezajima, tim chci jen rici aby jsi nebyla zklamana, kdyz tu ctu ze holkam ve dvou mesicich chyta a hraje si s chrastitkama, tak tu musim zastoupit i pomalejsi mimi...
je nam 2,5 mesice

Ahojky myslím, že tam mimi můžeš dávat hnedka. Některé dětičky vnímají že se něco barevného hýbe celkem brzy.

Já prodávám hrací deku, jako nová. Pošlu info jestli něco chcete.

tak my jsme začali malou dávat po šestinedělí do lehátka, dá se úplně položit a má i svojí hrazdičku, tak jsem ji na to dala chrastítka tak je pozorovala, chytat a bochat do nich začala až tak okolo druhého měsíce. A tu klasickou hrazdičku máme od dvou a půl měsíce a docela si vyhraje. Mlátí do hraček a točí kouličky po straně. Je nám zítra12 týdnů

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka