Ahojky

30.10.2009

Ahojky,tak jak koukam,na ty vase malinkaty briska,tak to ja asi budu mit peknyho macka :s: chtela jsem se vas zeptat,slysela jsem ze je dobre mazat si brisko olivovym olejem,je to pravda?a kdy by se melo zacit mazat?diiiiiiiky :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, ja jsem si si bricho mazala obe tehotenstvi olivovym olejem a sice se mi strie udelaly, ale nic strasnyho. Vyhovalo mi, ze se fakt strasne rychkle vstrebal a bylo to i prijemne vonavy :-). A ky zacit? Jak se brisko zacne trosku zvetsovat....spis driv nez pozde :-)

In reply to by bakarela

No ja uz to prave zkousela a taky mi to vyhovuje,vsakne se to lip jak krem a ani nejsem tak mastna..coz nesnasim :) ale pritel na me koukal jak na blazna,ze se mazu olivovym olejem :s: takze jsem rada ze mu muzu oznamit ze jsem zcela v poradku :s: teda aspon myslim :s: diiiiky za radu :)

já přibrala v těhotenství strašně moc - asi 21kg, byla jsem jak vzducholoď a přesto strie nemám vůbec. Mazala jsem se celkem poctivě přírodním olejíčkem k tomuto účelu určeným Muttisoft (www.karelhadek.eu). Myslím, že bez toho bych měla strie určitě. Je třeba se začít mazat co nejdřív, aby byla kůže vláčná už před tím, než se začne bříško výrazněji zvětšovat. Nejlépe nejpozději na konci prvního trimestru.

In reply to by lucifik

Já to mám stejně - taky se nerada mažu a běžně se tedy nemažu. Ale během těhotenství jsem to dělala - když si máš vybrat, jestli mít po zbytek života zjizvené břicho nebo se překonat a pravidelně se mazat....
Někdo má strie i když se pravidelně maže, ale nevěřím, že by výsledek nebyl podstatně horší, kdyby se nemazal. Někdo má štěstí, že nemá strie ani když se nemaže, ale na to bych opravdu nespoléhala, to nelze vědět předem.

Ahojí já si namazal bříško snad jen jednou a nemám jednu jedinou strii ... a to ženský z mé rodiny měli všechny do jedné strie a já nic:-D

In reply to by lucifik

Je krásnej a zdravej,ale dneska mastí k babičce ... ze středy na čtvrtek mi dal v noci dost zabrat a včera večer taky dost plakal i na ruce ... nějak se mu špatně kadí,ale už je to lepší ... mám úplně zničený záda a ruka mě dost bolí už od čtvrtka mě brní konečky prstů:(

In reply to by lucifik

Mno zašla bych si tam,ale nechci sebou tahat malého a dopoledne hlídání neseženu:( Jendovi jsou 4 měsíce a 19 dní:) Hezký těhulkování :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky