kočárek

30.10.2009

Ahojky holky máte některá zkušenost s kočárkem Espiro Atlantic
Vybrali jsme si jej s manželem, ale chtěla bych vědět, jestli jste s ním spokojené.Děkuji
Pohlaďtě bříška pa
:k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak kamarádka ho má a není s ním spokojená. No a já jsem byla ráda, že jsme ho nekupovali. Je strašně velký po složení a to jsem nechtěla. Zabere spoustu místa v kufru. A korbička bych řekla, že je také malá. Já mám V CROSS a jsem s ním strašně spokojená

Taky jsme ho měli a úplně v pohodě. Jen je těžší (sporťák), ale dost prostorný. U sporťáku měla před sebou ještě tunu hraček. Jezdí se s ním taky dobře. Teď máme jiný sporťák a hračky se tam vůbec nevlezou - to jsem si fakt říkala, zlatý Atlantic :s:. Tak ať se dobře jezdí! :dance:

Ahoj, lidi jsou s ním spokojený. Vloni to byl jeden z nejprodávanějších kočárků. Myslím, že je i dost prostornej(hl. korba) narozdít třeba od GTček, který jsou zase hezčí.

In reply to by Nikol1108

ano to fakt netuším ale já jsem sním měla akorát potíže.Koupila jsem si mysto něj Quinny Frestyle a je fakt super,mazec do terénu velkej sporták s ležením az do uplného lehu.U atl.je sporták dost malej a s fusakem nemáš šanci

In reply to by Teufi

Ale Quinny je trochu jiná cenová kategorie. Tohle je kočárek za 6 tisíc i s korbou a příslušenstvím, člověk s tím musí počítat a za ty prachy je, myslim si, fakt hodně dobrej. Jasně že sem tam se vždycky objeví kus, kterej je prostě závadovej, to je u každýho výrobku. Ale u nás se prodávaly fakt hodně a nepamatuju, že by kdy ženský mluvily v souvislosti s Atlanticem o reklamacích. A co vím, byli s ním všichni spokojený. Lidi si ho hodně vybírali právě i kvůli tomu, že je dost prostornej, protože ty kočárky jsou dneska fakt čím dál menší.
Jinak chápu tvůj postoj, když porovnáváš s Quinnama, protože já měla taky podobnej sporťák týhle značky a byl naprosto dokonalej. Je to sice 5 let, ale mrzí mě, že jsem si ho nenechala, protože dneska už takovej super kočárek v naprosto ojedinělym designu neseženu (byl z hnědý džínoviny, kožený madlo, vyklápěcí kolo...fakt jsem ho milovala). A to pracuju v dětskym obchodě specializovanym na kočárky :) sama jsem si vybrala kočárek krásnej, super se s ním jezdí, prostornej, leč zas naprosto nevhodnej do terénu. Je to těžký!

Ahojky! My jsme byli Espiro Atlantic kupovat právě ve středu, v Polsku vyjde nejlevněji, ten modro-šedý, i s autosedačkou a mooooc se nám líbí... :a: :cc):

In reply to by vejuska

my máme vybraný ten černo červený 2009
u nás výjde na 6.149 kč, tak si myslím, že do polska to nemá cenu jezdit, kolik tě tam vyšel??
Moje kamarádka ho má, teda ten loňský 2008 a je s ním spokojená, ale chtěla bych vědět i jiné názory

In reply to by Nikol1108

Tak nás vyšel na 6300 i s autosedačkou... To se fakt asi neoplatí do Polska... A vidíš názory, někdo nadává, někdo ho chválí... No ale třeba proti GT a GTx je o dost vyšší, já jsem vysoká a ty dva typy jsou jak pro trpaslíky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky