Maminky skoro 10 mesicnich mimi-uz Vas boli zada

30.10.2009

Ahoj mamky.
Chci se zeptat,taky Vas zacali bolet zada?Mne zada neboleli,no jak zvedam toho naseho prcka z postylky v noci a pak do postylky........uz jsme ji dali na 3 stupinek,tak je to uz hodne o zadech.
Pak ho zvedam zo zemne,nebo na ni pokladam,do kresilka,do cestovni postylky-tam si hraje a nosim ho na rukach kdyz jdeme ven a dam ho do kocarku.
V uteri jdeme na 10 prohlidku ale myslim si,ze mame pres 10 kg.

Kliknutím vložíte smajlíky:

No počkej jak tě budou bolet až ti prcek začne chodit. Já se zatím bojím ho nechat ťapat samotného a tak jsem raději vždy připravená kdyby náhodou a to je teprv záhul na záda. Mam sice vodící kšíry, ale jakmile mu je nandám, tak chodit nechce :s: pacholek jeden

ahoj, my sice máme 7 měsíců pryč a něco přes 8kg, ale i tak je to mazec! Pomáhají mi 2x měsíčně thajské masáže. Musela jsem na ně jít, protože ta bolest zad byla šílená v kombinaci s nedostatkem spánku. Od té doby, co chodím, tak je to mnohem lepší. Nebo taky plavat, ale nějak mi to časově nevychází :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky jani, já cvičím každý druhý den cviky co jsem cvičila na rehabkách, když jsem byla v pubertě a stejně záda bolí.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to jsi stastny clovek,ze te zada neboli.Jsi ai jedna z mala.Ja jsem zdravotni sestra.Mam 8 let na traumatologii,kde jsme nemely k dispizici osetrovatele,tak jsme se s pacientama tahaly same a polohovaly je a 2 hodiny,aby nebyli dekubity a NEBYLI!!!!!!
A ted jsem na MD,ale predtim jsem delala na kardiochirurgii,sanitari nam pomuzou,ale jsou nocni kde kluci nejsou a tak se zase tahame s lidma co jsou na ventlilatorech jenom my,setry.takze moje zada maji za sebou toho hoooodne a jeste jich toho dost ceka.

Ahojda, taky máme už postýlku dole a zrovna večer jsem si říkala, sakra, to je tíha, když ho zvedám z té postýlky nahoru, záda mě zatím nebolí, ale je to fuška :-)Je znát , jak je malej den ode dne težší se mi zdá, hezky papá, tak uvidíme, kolik budema vážit, jdeme až za měsíc, teď nám bude 9 měsíců .-)

Ahojky Lubico, jasně, že bolí, už mám zamluvené rehabky, ptže mám skoliozu a ten náš buřtíček Natálka má už 10,5 kg. Navíc teď chce pořád chodit za ruce, takže jsem u ní shrbená, no veselý:) Ale hlavně, že je spokojená.... A co jinak kromě bolavých zad u vás nového?

In reply to by ivca.konik

my lezeme,lpazime se,nebo stoji na kolinkach.Zrovna vcera jsme byli na cviceni pro mimina"Spravne pohybove navyky"a fyzioteraputka rikala je je vsechno jak ma byt,ze nikam nespecha ten nas Adamek,ani neni pomaly.tek jsem mela velikou radost.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky