Co nejdéle zabavý vaše prcky - 3-4 měsíce???

30.10.2009

Co je zabavý na delší dobu? Jaká činnost nebo hračka atd.?

Kliknutím vložíte smajlíky:

3 měsíce a cucat si ručičky , ležet pod hrazdičkou a taky když jí zpívám a nebo leží v postýlce a pozoruje a poslouchá starší dceru jak si hraje ta u toho pusu nezavře , pak si hrajem s ručkama paci paci a šiju boty to se nakonec roztáhnou ručičky a u toho se směje hodně.A hodně se jí líbí když jí nechám nahatou bez pleny . Přehodí si přes sebe plenu a vydává takové skřeky.

white_tie (neověřeno)

Jo a ještě jsem zapomněla na zpívání - malýho posadím do autsedačky, dám si ho vedle počítače tak,a by na mě viděl a zpívám. vydrží mě poslouchat i dvě hodinky - já jsem z toho sice hotová, jak furt dokola zpívám (hrozně), ale on je neskutečně spokojenej. Nebo mu jen pusítm pohádky (třeba pejska a kočičku) a to je taky spokojenej. Poslouchá a ani nedutá, někdy i u toho usne.

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

Nejvice se zabavi,kdyz je rozbalena v postylce a zapnu kolotoc.To je primo ve svym zivlu!Chvilku se zabavi v lehatku,pristrcim ji hrazdicku,tak chyta a ozuzlava hracky.Pak je ale zacne doslova rvat a vztekat se :) Bavi ji koukat na tv,poslouchat pisnicky,to je ONO :s:
A pak je taky strasne spokojena,kdyz si ji polozim pres rameno.Ma tak prehled na vsechny svetovy strany.Ale to nejde porad,by mi zachvili upadly ruce :a:

Našeho prcka nejdýl baví maminka když s ním dělá blbosti :s: jinak vydrží chvilku pod hrazdou na bříšku na dece a v lehátku .Když leží na zádech tak nechce být sám potřebuje asistenta aby na něj dělal ksichtíky nebo mu podával hračky.Dýl vydží v lehátku před televizí když mu pustíme očko kouká na písničky.

tak chvili hrazdička,jak kdy....
chvili si hraje s plínou,hračkou
nekdy vydrži na břišku i 10min...
v lehatku nechce byt,tam zuři..tak ji mame na okrasu
a hodne klidny je u tatinka...tam vydrži nejdyl..poušti mu hudbu...
No a zaleži co zrovna ho zajima..tak zkoušim kolkrát vše...ale po hodince chce už spinkat...
papa

Určitě to bylo pod hrazdičkou a chrastítka ho taky v tomhle věku doooost bavily. Hlavně chrastící spínací špendlík, ten vedl.

My se nejraději válíme nahatí, než všechno ožužláme a strčíme si nohu k hlavě, tak má mamka uvařeno.....

mamko nas nejdele zabavi prochazka v kocarku,vidi zavesenou hracku a je na tri hodky vystarano,proklada to spankem.....a je pohodicka,doma vydrzi dlouho pod hrazdickou,v postylce pozoruje kolotoc..........a pokud mmam cas tak ji zabavim ja se starsi dcerkou......mluvime na ni,ukazujeme chrastitka a tak............nejvice ji bavi u chlapa v naruci....koukat do zrdcadla....... :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka