Maminky, kdo má děti rok od sebe?

30.10.2009

Ahojky. Je tu nějaká maminka, která má od sebe dětičky po roce? Respektive do roka a do dne? Prosím prosím napište jak to zvládáte. Je to hodně těžký to zvládnout? Užily jste si to první dítko do jeho 1. roku když bylo ještě samo?

ahojky tak ja osobne,rok od sebe deti nemam mam jen jedno. Ale znama to mela tak,ze se ji narodili dvojcata a hned za 11 mesicu ji pribylo dalsi ditko,takze vim,ze to neni az takova krec to zvladnout,teda aspon ta znama to zvlada uplne v poho.. Tak drzim palecky :-)

Ahojky, jsem ráda, že jsi tuhle otázečku položila. Sice zatim zkušenost nemám, ale brzy mít budu :) Mam doma 9-ti měsíčního chlapčeka a jsem ve 23tt. Budou od sebe 13 měsíců. Ctěli jsme mít děti brzy po sobě a povedlo se ještě dřív, než jsme čekali. Bojim se, ale taky se moc a moc těšim. Uvidíš, že nakonec budeš taky moc ráda. Přeji hodně štěstí :)

:\x: ahoj jsem měla dětičky po roce,ze záčátku to bylo trochu naročnější,ale prostě bylo potřeba si udělat ve všem takový řád,fakt jsem byla v jednom kole :) ,ale takhle jsme si to plánovali,chtěli jsme mít prcky po sobě.bydleli jsme jsem dost daleko od všech babiček a příbuzných,takže na nějakou pomoc či hlídaní,jsem ani nepomyslela.dnes klukovi je 7 a holce 6 let,a ještě mám 3 letou holčiku. :D ,takže jsem to zvládla ale jak říkám,bylo to trošku těší,ale snažila jsem se věnovat každému stejně :c: .a to si plánujeme ještě jeden přírustek :cc): ,ale ještě vyčkáváme.takže když se chce jde všechno :\x: :\x: :\x:

In reply to by petra62

Díky, tak to jste taky pěkná rodinka. Já žiju s přítelem, jeho dvěma dětma (18,20) a naším prckem (4 měsíce). Moc jsem chtěla ještě k VOjtíkovi sourozence, ale ne úplně tak brzy. No uvidíme, musím si udělat ještě kontrolní test tak za 3 dny. ://:
Přeju aby vám to další miminko vyšlo. Je to krásný :c:

Ahoj!!já mám zatím jednoho drobečka,ale ségra má dva kluky s odstupem 11měs.a jak to u ní vidím já-začátky byly těžké,roční dítě si vyžaduje větší pozornost a starosti kolem miminka jsou taky obrovské,proto jsem se do procesu zapojili i my(celá rodina)takové uvaření,vyžehlení,vypraní,uklízení nebo jen vožení kočárků je velilikánská pomoc...postupem si našla systém a hezky to zvládá...teď jsou ti dva opičáci velcí kamarádí.Takže nebojkat....všechno se zvládne a dvě děti taky!!!Držím palečky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka