8+4, 37°C.. a v práci? Ani my nemluvte..

29.10.2009

Ahoj dámy...
Jak se máme ke čtvrtku? Já výborně.. zítra nejdu do práce, dítě máme nemocný, tak dneska hlídal Jirka a zítra budu s Tomem já. V práci je to na prd.. dostali jsme neuvěřitelně pitomý smlouvy.. nic nesmíme a všechno musíme.. nejhorší je, že na živnosťák mám více oborů a v práci je příkaz, že musíme mít jenom jeden - realitní makléř. V pondělí, úterý budu mluvit s personalistkou a vysvětlím jí, že takhle ne.. že nepřijdu o 20-30 tisíc kvůli 10 tisícům. A že to buď ze smlouvy vypustí nebo jinak právníci sformulujou.. a to je jen jeden z mála háčků.

Jinak těhotenství je úžasné, jen kdyby mi ráno nebylo tak blbě, a někdy i odpo, nepálila mě žáha, necourala 4x v noci na záchod a přes den co 1-2 hodiny, nebyla tak utahaná, nebyla mi pořád zima a najednou vedro, že se propotím, než se stihnu svlíct, kdybych se mohla přiblížit k lednici či myčce (smrad), neměla v břiše kamení po všem, co sním, nemotala se mi hlava a neměla tak těžký nohy. Kdyby mě neboleli záda, nechytali křeče do nohou, nepíchalo mě v břiše, a netrpěla zácpou. Jo, těhu je radost a bude hůř. Říkám si, že ještě 4 týdny a bude to dobrý..

Kromě toho jsem k dnešku vstoupila do 3. měsíce.. nevím, jak se to pičítá, ale fertilityfriend v tom má jasno..

Přítel je úžasnej.. rozmazluje mě, jak může..

Přeji krásný víkend plný pohody a odpočinku!

Perfektně napsané..prostě fakt jiný stav!!! :c: :C/):
No my jsme doma taky všichni nemocní,je to fakt děsné!!!
No a nenech se, s tou smlouvou si dupni a pořádně!!!!papa Terka :k:

Ty jo ty toho ale mas:) Me nic, jen prsa pobolivaji a poranu kdyz jsem nenajezena je mi divne...Ale s tim curanim to mam zas hur, dneska jsem byla tak 10x za noc...:D Ja litala na zachod uz kdysi porad ale nevim jak to budu delat az to prdole poroste, asi se tam presehuju :D

Jé je, to je vtipné! I když ty to tak asi necítíš. Já jsem asi v 6.tt, nic mi není, jen jsem taky unavená a jinak prostě nic. Tak je to dobře, až se ale trochu divím. Ale pořád se něčeho bojím, pořád všechno zkoumám, když tu někdy čtu ty příspěvky, tak mi stoupají vlasy hrůzou :jawdrop: Taky pracuju na živnosták a mám s tím problémy, ale v práci o tom ještě nikdo neví. Raději to nechám tak na 3. měsíc, ale jak znám šéfovou, tak ta se zblázní. Navíc sama v prosinci rodí. No, nechce se mi do toho.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky