Při jaké teplotě podávat Panadol?

30.10.2009

Ahojka holky, malá má zřejmě reakci na včerejší očkování :r: , je plačtivá a má teplotku 37,5 °C. Při jaké teplotě jí mám už dát panadol nebo nurofen? Zdá se, že ji i ty nožičky bolí (dostali jsem prevenar a hexu současně, do každé nožky jednu) Ráda bych jí ulevila jak od teplotky, tak od bolesti, ale nechci ji těma lékama rvát zbytečně. co myslíte? Mám jí dát aspoň jednu dávku na to bolení? :#o:

Tak už je to dobrý, šlo to pomalu, ale leze to dolů, já tu teplotu asi navíc blbě změřila, protože pak měla víc, takže od teď kakání nekakání, budu měřit v zadečku. A hlavně ji to už asi tolika nebolí i když plačtivá je pořád, ale to vydržíme, za dva dny snad bude v poho.

ne to je ok, my ty dve ockovani taky dostali a mel pak teplotku... ale telicko se musi naucit bojovat a takto "nizke teploty" se rozhodne srazet nemaji... to je uplne v pohode 37,5.... hlavne musi spinkat a papat :a:

Já jsem prckovi teplotu srážela až od 38st..nic se nemá přehánět a pokud jí budeš teplotu srážet i když ji nemá, tak to není dobrý (do 37,5 je to normální teplota dítěte!!!)..tělo si nevytvoří žádný protilátky...tohle fakt nechápu cpát dětem hned nějaký léky.. :n:

Ahoj,teplota se sráží až když máš 38 a víc.Já mám taky osvědčený Brufen sirup a kombinuju ho s Paralenovými čípky-můžeš to třídat po 4 hodinách,kdyby jí to nšlo dolů.Jinak samotný jeden lék můžeš dávat až po 8-mi hod,3x denně.Pa,pa ať je malá brzy v pořádku :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nakonec jsem jí dala panadol baby, je jahodový a chutnal jí, zblajzla to jak malinu, ale teď je celá ublebzaná pyžo můžu hodit rovnou do špinavýho prádla.

Ahoj, chtěla jsem se tě zeptat, ten Prevenar se paltí? A kolik? My jdeme na očkování v pondělí, tak abych věděla, na co se máme připravit :) děkuju moc

In reply to by Lendik

Ahojky, prevenar není povinné očkování, takže když jej chceš, musíš si nejdřív zajít pro recept a pak ho pěkně zaplatit. Za jednu dávku jsem platila 1975,- Kč a jsou to 3 dávky měsíc po sobě a pak myslím čtvrtá ve 2 letech. Jo a pak ještě zaplatíš 50,- Kč v ordinaci, že Ti to doktorka prckovi píchne. Ale jak říkám, není to povinné, když nechceš, kupovat to nemusíš. Hexa je zadarmo i píchnutí.

In reply to by white_tie (neověřeno)

Já to měřila pod tlapičkou, jsme tak zvyklé, ona se totiž při měření v zadečku VŽDYCKY pokaká :00: Tak já jí ho dám, ona je chudinka taková plakavá, asi ji ty noženky fakt bolí. zatracený očkování :w: :w: :w: Já to tak špatně snáším, malá je takové krásné usměvavé miminko

In reply to by white_tie (neověřeno)

Tak jo, malá mi teď na chvíli usnula a asi jí to zabralo, už se na mě zase usmívá. Teplotku budu hlídat, jsem z toho pořádně vystrašená :O první očkování bylo úplně v pohodě, jak kdyby ani nebylo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka