Holky jak jste na tom ze sexem????

30.10.2009

Ahojte zlaticka,jakpak se mate?Ja upadam do nejake depku od zacatku tehulkovani nemam vubec chut na sexik,mam tak mozna akorat tehotenske chute,fakt me ted zajima akorat :hu: !!!!,driv jsme se s manzou milovali 4krat do tydne a ted....jednou za mesic a jdu do toho z nechuti a musi teda zacit on a jeste me tak trochu premlouvat,mam vycitky je mi to lito,ale nemuzu si pomoct,nic mi to nerika!Chtela jsem mu to kolikrat vynahradit..jinak ;) ale o to zase moc on nestoji.Kdyz se ho zeptam,jestli me chape jestli mu to nevadi,tak samozrejme rika,ze to naaprosto chape,ale nevim nevim.Co vy jak jste na tom vy holky,ma to nekdo podobne???Snad se ta chut brzov vrati :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nikky tak u nás je to se sexem průser :w: :w: :w: Manža by mohl fůrt a já kdybych nemusel 3měsíce, tak se nic neděje...:-( ...Po porodu to lepší nebude, to buď v klidu..Šest týdnů by jsi správně neměla sexovat vůbec že..to se budeš čistit a pak starost o mrně, nevyspání atd..Mám obavy, že mi ten můj začne zanášet :^O^: ..

Teda holky koukam,ze jsme na tom vsechny blede,bud nechcem my nebo u tech ktere chteji nechtej chlapi,ze maji strach o miminko... :s: to si clovek nevybere.Tak ja budu doufat,ze se mi to conevidet vrati :*O*: a kydyz ne tak stejne nic,manza se s tim musi smirit :///: ...uz jen 4mesice to utece jako voda :s:

Ahojky tak to jsme na tom stejně...akorát k tomu všemu ještě začínám mít obavy, že po porodu to bude ještě horší.
Také mě to trápí... J.

ahoj, nic si z toho nedělej, hlavní je, jestli o tom dokážete mluvit. My to máme spíš naopak. Já bych chtěla, ale manžel se trochu bojí a tak sem iniciátorem hlavně já. Taky už to není taková "divočina"... no prostě je to jiné, ale myslím si, že se to pak zase srovná. Všechno ve vztahu se mění a v sexu to platí taky. Taky mi to štve, že už to není, jak to bývalo, ale s tím nic nenadělám. hlavně z toho nedělat vědu. Je to zvláštní období a pro oba je to nové. Držím palce. Měj se krásně. Líza

Ahoj,mám to stejně jako ty. ;) Jinak naše frekvence byla tak 3-4 do týdne.Tu chuť jsem neměla ani při prvním těhu,prostě to tak někdo má.Neboj po porodu si to vynahradíte a z mé zkušenosti to bylo pak ještě lepší ... samozřejmě,že to ze začátku byl boj(kvůli šití,ale i to se do 4 měsíců po porodu dalo do pořádku).U tebe to bude třeba i dřív,tak nesmutni a nenuť se ...

Ahoj, já to mám spíš naopak, ale mám to zakázaný, ale kamarádka měla přesně to samý absoůutně stratila chuť na sex, za to po porodu před ní chudák přítel musel utíkat, to ať byla utahaná, jak byla, sex chtěla denně. Přítel ze začátku spokojený, ale pak už toho měl taky dost a asi po půl roce se jí to srovnalo do normálu a jsou šťastný oba. Je to o vzájemné toleranci.

Ahojda, ja jsem tedy teprv na acatku 10. tydne, ale jsem na tom jako ty! Chut vubec zadna, navic nevim proc, ale tak nejak se do do konce prvniho trimestru o mimi bojim, ze by mu to mohlo nejak ublizit...Pritel uz taky zacina byt nervozni, loudi jak muze:-) Chci mu to taky vynahradit jinak, ale nevim, jak dlouho s tim pochodim:-) Doufam, ze se to zlepsi!!! Hlavne se tim netrap, nema cenu se do niceho nutit, ono to urcite jednou prejde!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky