Menstruace po císaři

29.10.2009

Ahoj holky .. :-)
chci se zeptat tech ktere rodily cisarem .. za jak dlouho ste dostaly mesicky ?? ja koncim zitra sestinedeli a dneska sem zacala krvacet .. zatim kojim ale uz sem malyho musela zacit prikrmovat protoze jsem nachlazena tak nevim jestli toho mlicka mam malo nebo mu nestaci protoze mi zhlta i tu umelou vyzivu..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj ja jsme take rodila cisarem temer pred 6 mesici a ms jsem mela po sestinedeli,kojila jsem 2 meisce a brala prasky pro kojici maminky a pri nich jsme dostala 1 ms,uz nekojim 3.5 mesice,cekam ms ale nic :( ,tak netusim kdy se dostavi.chtela bych zacit brat prasky,ale bohuzel nemuzu kdzt jsme nedostala ms...Takze za 6 mesicu po porodu jsem mela MS 2krat.

každý tělo je jiný a možná, že Ti malej baští umělý, protože mu třeba kvůli menstruaci Tvoje nechutná. Takhle to měla kamarádka po císaři. Krvácela celý šestinedělí a pak hned dostala menstruaci. Já jsem taky rodila císařem, kojila jsem plně jenom tři tejdny, pak jsme dokrmovali. Menstruovat jsem začala tři měsíce po porodu, vlastně když jsem dokojila. Tak ať Ti malej hezky baští! :a:

Ahoj, já rodila akutním císařem před pěti lety.
Menstruovat jsem začala až 16 měsíců po porodu. Dceru jsem kojila dlouho... Rok jsem v podstatě nemohla sundat podprsenku, protože mlíčko ze mě teklo proudem. Kamarádka má syna o 3dny staršího, také císařem a začala menstruovat 8 týdnů po porodu a taky kojila o 106. Každá jsme holt jiná...

ahoj ja sice jeste jsem neporodila ale ma sestra rodila nedavno cisarem a koji a mali ma 6 mesicu a furt menstruaci nema

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka