NESNÁŠÍM ZMĚNU ČASU!!!

25.10.2009

Tak moji milí :ooo: , prý že se změnou času budeme spát o hodinku dýl :C]]: :C]]: PRDLAJS!!! Moje malá má v hlavě jinčí digitálky, v 5:OO zimního času jsme prostě byly jako obvykle vyspaný ( teda ona určitě ;) ) Takže jsem zvědavá, jak dlouho teď budu chodit spávat v 6 a vstávat v 5 hodin :sick: No to by mě z toho :*8*: By mě zajímalo, který degen tohle vymyslel. Už jako dítě jsem to nesnášela a teď se to teda rozhodně nezlepší :w: }:) :spid: co vaše mimi, jak to dnes snášela?

Chápu, nestíhala jsem dávat Vojtu spát dřív jak v osm večer ještě před změnou času, myslela jsem, že to zvládnu teď a ono houby. Dávám ho pořád v osm, jenže podle starýho času je to vlastně jakoby v devět, takže fakt pozdě, chudák malej. Večer už je hrozně protivnej, jenže já to prostě nestíhám ať dělám co dělám :00: :00:

In reply to by Martta

Tak to já právě všechno odložím a jde se holt koupat a spát...taky podle toho moje domácnost vypadá :00: , ale je to prostě otázka mých priorit. Co nestihnu udělat do 6, holt musí počkat. Taky žehlím kupu prádla třeba na 8 x, no co, stejně ke mě návštěvy nechodí, tak je mi to putna, hlavně, že je malá spokojená. :one:

In reply to by Draconela

No my to máme blbý proto, že s malým musím 4x denně 20min cvičit. :C/): :C/): :C/):
Nesmím s ním cvičit po jídle, ani hodinu před spaním, musí být mezi cvičeníma pauza aspoň hodina,nejlépe dvě, tři. Takže tohle všechno zorganizovat, občas s ním chci aspoň trochu na procházku, je to složitý, ještě k tomu, když vstáváme v půl desátý, tak se nějak do toho dne nemůžem vejít. :00: :00: :00:
Dneska jsem ale vstala už v osm a prcek nekompromisně se mnou. Musíme si přeorganizovat vstávání, jinak nám to prostě nevychází. Jo a domácnost neřeším. Stíhám - stíhám, nestíhám - nestíhám. To ještě nikdy nikam neuteklo ;) :s: :a:

In reply to by Martta

Tý vado, v půl 10? No to je nářez, malá vstává v 6 a to denně +- 10 minut, je jak digitálky, teď, když se měnil čas, tak jsme vstávaly v 5, ale naštěstí se jí to už upravilo a dneska jsme vstávaly v 5:50...pak sice zase usne kolem 9, ale to už kočárkujem. No to se nedivím, že nestíháš, 4 x denně 20 minut je hodně, ale jestli vám to pomáhá...jak dlouho ještě budete muset cvičit?

In reply to by Draconela

NO tak v pět by mě trefilo. To je ještě černočerná tma :s: :00: No a cvičit budem kdoví do kdy. Myslím, že do té doby než bude chodit a to mu předpovídaj až tak v roce a půl :\/: Ale pomáhá to, aspoň mi to přijde že jo a rehábka taky říkala, že je lepší

In reply to by Martta

By sis zvykla, jako jsem si zvykla já, holt musela jsem. Malá pořád jí co 2 hoďky, tak je to přeci jen o zvyku. Ale fakt je, že s ní chodím spát kol 7, takže mi to ani nepřijde. Jen jsem neviděla pořádný film nebo seriál v 8 už ani nepamatuju :s: a :|-|: :? to už taky bohužel nevím, jak vypadá... holt máme náročné miminko. :$$:

In reply to by Draconela

Počkej, vy si to vyberete teď a až bude velká bude zlatá a my začneme mít náročnýho puberťáka :00: :s:
Dneska jsem to stihla všechno dřív, tak dám malýho spát o hodinu a půl dřív. Jsem zvědavá v kolik mě ráno vzbudí

In reply to by Martta

Ale ona je zlatíčko už teď, vůbec nepláče, když má hladík, tak si jen zamrčí, pláče opravdu pouze když ji něco moooc bolí, třeba jako dneska při očkování, ale to plakala asi půl minutky a zase se usmívala. No ráno každopádně napiš, jsem zvědavá, jak dopadnete :one: :s:

In reply to by Martta

No jo no, matko, holt je na něj asi brzo :C]]: měj trošku rozum :^O^: . My jsme dneska vstávaly už v půl 6, nakonec malá ještě na chvíli usnula, ale byla to docela špatná noc. Máme trošku reakci po očkování, vyjela nám v 1 v noci teplotka a malé ty nožky(dostala 2 :*[]: hexu a prevenar) asi bolí, pořád kníká, je neklidná a plačtivá, chjo... první dávka byla v pohodě :#o:

Ahojky, tak my měli první den změny úplně suprovej, malej spal o hodinku dýl než obvykle. Normálně vstával v 7h a včera to natáhl až do 8h nového času. Si možná myslel, že se čas posouvá na druhou stranu. :s: :s: Ale dnes už to byla klasika, takže v 6h vyspinkanej. Snad se to časem posune zase na tu 7h. :00: :a:

Tak to já to vychytala moooc chytře. :) Se musím pochválit. }:)
Už jsem z posunem času počítala před dvěma týdny. Danečka jsme měla pět měsíců naučeného v sedum krmit a 19:30 většinou chrněl. Dva týdny zpátky jsem to začala pomaloučku nenápadně posunovat směrem na pozdější hodinu...jen tak po deseti minutách, nebo po míň....poslední dva dny už místo původních naučených 19:30 usínal 20:30....a výsledek? Po dnešním posunu bude včerejších už navyklých 20:30 zase 19:30, aniž by si něčeho všimnul..... :///: Zkuste to takhle posunovat od teďka a za chvilku jste tam, kde jste byly :a:

Justa to zvlada dobre,ale ja ne :n: spala bych jak kote :~!: mame vsechno prehazeny chodimime v 7hod.koupat-netusim zda dneska vydrzi aspon do pul 7 :? a rano jsme vztavali Mezi pul 8 a netusim do kolika vydrzi :( Uprime me z nejakym posunovanim casu ser.. :00: :00: :00:

Nooo tak my se ve stredu vraceli do Lindyna, takze hodina rozdil...ale meli jsme tu navstevu, takze jsme mu to o tu hodinu soupli a vzal to v pohode...hodina vecer mu pribyla, takze i rano... to bylo fajn. Ale dneska sup vstavacka v 6h. Vecer mu to protahnu o pul hodinky a zitra taky a doufam,ze se srovna.
Nechapu co je to za vymysl MENIT CAS???? :jawdrop: jakej pitomec toto vymyslel.... :spid:

Ahoj, u nás to stejný, jsem nas...!!!! Večerní usínání klasika kolem půl sedmé (jen nevím kdy půjde spát dneska, jelik je hodně brzy unavená, takže podle novýho času to bude vycházek kolem půl šesté - no super), ráno vstáváme kolem šesté, takže dneska jsme byli v pět na nohách a zítra to bude to samý. Mám oči jak sirky. Malá má taky prostě svůj čas a změny času jsou jí ukradený, jako každýmu, no. Měli by to kurňa zrušit. Jo a to jsme ještě dneska v noci 3x vstávali na dudlíka.

Úplně mi mluvíš z duše. Malá vstávala vždy v sedm, takže teď vstává v šest. Zkoušelya jsem ji uspat, ale ona je vysmátá jak nudle a nějaká změna času se ji vůbec netýká. Jen doufám, že to zase upravíme. Hlavně, že ušetříme za elektřinu. Jsem úplně hotová. Ten, kdo to vymyslel neměl asi děti.

dobré ráno červíci, my už taky skoro hodinu cvičíme v posteli a smějeme se na sebe :o) to bude ale dlouhý den...no a večer koupat dle nového času ve čtvrt na šest! Mně osobně změny času nikdy moc nevadily ale jak to s Marečkem "skoulíme" to teda nevím... Přejeme hezkou neděli (my jedeme na výlet jupíí)
Ire
http://rire.rajce.net/Marecek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka