strije zase utocej...

28.10.2009

chjo....a zase ty strije....prvni se mi objevili uz v dobe kdy jsem dostala prvni mesicky to mi bylo 12....pak dalsi v puberte (od 15 let) a v pokracovani meho vyvinuti jako zenske (rozsirzujici se zadek a boky)...pak mi bylo 20 a po nestastne lasce jsem behem dvou mesicu pribrala kolem 9 kil a silene se mi popraskali prsa...kolem dokola, vypadalo to jako kdyz deti maluji slunicko....no postupem casu vsechny pajizvicky zesvetlali a trosku jsem se s nima smirila ikdyz porad mi to dela problem jit mezi lidi na plaz...fakt ty potvory mam vsude...nejsou jen na rukou a brisku...zatim... No a ted jak se mi ty prsa zvetsili o par cisel, a hlavne leve prso buhvi proc je vetsi nez prave tak je takove naruzovele a zacalo praskat...sice to uz nejsou takove velke tluste strije jsou tenoucke ale je jich docela dost...ale prave prso zatim nic.... chjo holky a to jsem teprve 18 tyden... jsem zvedava jak budu vypadat na konci tehu...a hlavne az zacnu kojit...to popraskam zase a ty prsa snad uz nebudou vypadat jako prsa....budou to dve ponozky vytahane placate a...a sama strije... brecim....brecim porad...planovala jsem ze chci mit pak dalsi dite...ale jak tak na sebe koukam nevim jestli to zvladnu hlavne psychicky...mam par komplexu se svym zevnejskem a ty strije mne proste nicej... mam je uz pulku svyho zivota a nesnasim je... a ted me atakuj zase...

kačenka1711

dostala jsem doporučení, v krému nebo oleji proti striím musí být olej z pšeničných klíčků jinak se ty strie tvoří. má to děsně málo přípravků, v lékárně jsem takový nenašla, ale má to třeba weleda. 100ml za asi 300kč..

ahoj tak si mas vsechno kde mas ty strie olejickem a nejakym telovim kreme aůe dvakrat dene a nebo v oriflame je na to super krem kamoska ho pouzivala a fakt pomaha ale musis si to mazat ja si to taky mazu prubezne taky se mi zacali delat ale ted uz ne zmyzlo to

Ahojky! Já na strie taky dost trpěla v pubertě. Tak jsem se teĎ začala preventivně mazat GS Mamastrie a Elasti-Q Original a zatím nemám ani jednu a to se začínám rozrůstat. Tak je zkus taky. Mě opravdu zatím zabíraj. Jinak bych je neřešila. Holt jsme 2 v 1 a k tomu to prostě patří.
Měj se a pohlaď si bříško

já mám zase velký zadek.....všem rostou prsa :-) mně se trošku zvětšily, ale ne tolik jako zadek ... jsem 18+1 a už asi 10kg nahoru .... sice teda strie zatím nic ale ten objem... nohy jako konve :-( možná bych brala tvoje strie holka :-)

In reply to by chytra dagmarka

ja mazu....ale to je jako nic...chjo...holt tahle to mam narizeno prirodou a nevyhnu se tomu...kdyby se mi ty strije objevili v tehu tak to beru jako soucast toho...ale u me oni byli pred tim a objevujou se dal a dal....vic a vic...chjo...

In reply to by Tynik

Ahojda. Když mi bylo 15, tak se mi začala měnit postava na ženskou a děsně mi popraskal zadek - úplně rudé tlusté jizvy všude na zadku. Naštěstí po čase zesvětlaly, ale já si pořád říkala, že mám ty nejošklivější největší jizvy a strašně jsem se styděla. Asi před měsícem jsem byla s kamarádkou, co má za sebou dva porody, na masážích a tam mi ukázala svoje jizvy. Holka, ta je má na zadečku, na prsou, na bocích, na stehnech, všechny tlusté 2 mm až půl cenťáku a pořád je to baba k sežrání.
Stačí když se přes to přeneseš, naučíš se oblékat tak, aby vynikly tvé přednosti a hlavně - když se budeš sama cítit skvěle, nikdo si nevšimne sebevětší jizvy a když si všimne, nebude to brát jako tvou obludnost, ale součást tvé krásy.
Holt nám naše sluníčka v bříšku rostou a k tomu patří i změna těla maminky.
Hlavně se nestresuj - nejsi v tom sama a nejsi ošklivá !!

In reply to by Sangsue

dekuju za podporu...ja si oskliva nepripadam nastesti...chlapy rikaj ze jsem dost atraktivni zenska sice nevidim kde ale beru to :j) :s: ...a muzu rict ze jsem vzdycky mela chlapa kteryho jsem chtela...driv nebo pozdejc byl muj :///: ...ale proste nesnasim ty strije...potvory jedny :sick:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka