Holky, uz se mazete?

29.10.2009

Ahoj holciny, uz se necim mazete prosti striim, nebo je jeste brzo? Ja se mazu, zatim jen niveou jednou denne, ale stejne si myslim, ze to nepomuze, mame ty mrsky v rodine...!

Ahoj Andrej...tak ja si v pondeli koupila olejicek od Babylove..zatim jsem jeste nezacla mazat, ale mam to v planu..ale tez vim, ze je to jiste i dedicne..kolik holek se mazalo a stejne popraskaly a naopak..nekdo vubec nemaze a ma ukazkove brisenko...ale nam to mazani neublizi, tak pro to chci neco udelat, kdyby nahodou :-) nevim, jak to mely segry a mamka..asi se to taky neda uplne brat dle nich..kazda jsme jina :-) tak at mas krasne brisko :-)

______________________________
http://picasaweb.google.cz/marsyvar

No z vlastní zkušenosti ti řeknu , že ani krém neovlivní strie pokud budeš nabírat velmi rychle a hodně tak ti to bříško popraská i kdyby ses mazala každou hodinu.... Já mám za sebou již dvě těhu a bříško mám prostě zjizvené .... s tím nic nenaděláš..... a navíc beru to tak , že to mám památku na mé dvě princezny.... a teď by to do třetice chtělo toho prince.....

já sice čekám "jarňátko" ale mažu se tak od druhýho měsíce, protože mi šíleně rostly prsa
možná to nepomůže, ale určitě to neuškodí

No říkají,že to nepomůže,já se mazala u první ho stejně jsem strie měla apak jsem se na to vyprdla nezhoršilo se to...takže v pohodě..teď taky mazat nebudu... :///: Terka

Ahoj,
no ja to probirala s mamkou a ona se mazala jen obycejnym telovym mlekem a strie nemela ani u me ani u segry. Takze jsem se taky zacla mazat obycejnym. Doufam ze se me to taky vyhne:)

ahojky.já se víceméně mazala tělovým mlékem pořád.proti striím jak mi začalo trochu růst bříško a natahovat se kůže.v prvním těhotenství jsem strie neměla,ted jsem 33tt podruhé těhotná a zatím taky nic.

Určitě mazej už teď. Mě za ty dva měsíce vyrostla prsa o dvě čísla a jestli to půjde dál, bez maziva by velmi rychle popraskala.
Já jsem si na doporučení od spokojené kamarádky koupila Pěstící těhotenský olej od Saloos. Je z přírodních olejů a pěkně voní.
Mažu se večer a občas přimáznu i ráno - prsa, břicho, boky, zadeček (tam už strie mám z let dospívání). Čím dřív začneš mazat, tím lépe, ta kůže krásně zvláční a bude elastičtější. Každopádně jestli máš v rodině nějaké větší problémy s praskáním kůže, mazala bych se být tebou dvakrát denně. Tím ty jizvičky minimálně hodně zmírníš.
Ještě doporučuji nechat to na sobě uschnout, já se poprvé oblékla do pyžama a pěkně se mi omastilo :s:

ahojky,ja už taky uvažovala že si něco koupím a začnu,tím nic nepokazím,i když moc tomu nevěřím,taky mě to nemine :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka