????????

29.10.2009

Dobre ranko holky,chtela sem se zeptat 19rijna sem mela ovulaci a s pritelem sme se snazili o miminko,zitra mam dostat mesicky,chodim casto na malou a boli me bradavky uz tak ctvrty den.je mozny ze bych byla tehotna?????

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já si také dělala test asi 10 dní po "otěhotnění", protože jsem to na sobě prostě poznala a nevydržela.
Ale nic se samozřejmě neobjevilo.
Pak jsem měsíčky nedostala a už čárky byly.
Já to prostě na sobě poznala, snad hned po tom :s:
A nebyla to náhoda, lékaři nám řekli, že zřejmě s početím mimi budou problémy, ale kdepak - vyšlo to hned na první pokus :!k:

je uz je mi trochu lepe diky holky,uz jsem si delala tak ctyri testy a nic ale zitra mam dostat mesicky a mam je vzdy presne tak dam zitra vedet jak to dopadlo.hezkej den holky.me ty prsa snad upadnou :c:

In reply to by misicka

já si dělala testy pomaru druhej den po souloži jak jsem byla netrpělivý trdlo :s:
Naopak mě to uklidnilo, tak nic, tak příští měsíc, už jsem byla smířená a když se tam 2.den po zpoždění ty 2 čárky neobjevily, vůbec jsem tomu nevěřila, až když mi to potvrdila OG později...
:a:

In reply to by Dejmalka

chichi tak to jsem se trochu netrefila,tak to je krasny ja mam taky holcicku3,a :j) :°: pul roku a uz se nemuzu dockat az bude mit sestricku nebo bratricka a moje mala uz se taky nemuze dockat.nedavno mi rikala ze chce abych mela v brisku miminko a potom dokonce rikala ze by chtela mit sama miminko v brisku.

Jo, možný to je, já to měla přesně tak... hlavně ty bradavky, bolely na dotek, svědily, mravenčily, pořád se mi chtělo na malou... přesně jak píšeš... začalo to tak týden před MS, která už nepřišla... a v den MS jsem na testu už měla dvě čárky...

já otěhotněla hned do měsíce po vysazení. Mě teda spíš bolely vaječníky než bradavky, ty až trochu později, jsem myslela, že mi nastudly a OG mi řekla to vám nenastudly, to tak pracují...:-)
Dražím pěstičky :a:

In reply to by misicka

Ahojky, myslím, že můžeš být, mě před meneses začal šíleně bolet podbříšek a prsa, a když jsem si udělala test tak tam byly obě čárky :-), šla jsem k doktorce s podezřením na zánět močových cest, ale nejsou to cesty, je to špuntík :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka