prosííím pomoooc

29.10.2009

Holky jsem úplně na dně a mám strach,ráno se vzbudím a jdu na záchod,utřu se a na papíře trocha krve,málem jsem omdlela,dala jsem si descret vložku a na ni bylo trošku špinění světlounce hnědý flíček,chodím na záchod co 5min,ale na vložce nic nového,zítra jsem objednaná na gyndu,měla jste to taky tak některá,nejhorší je,že jsem dneska už 14tt+6,řekněte mi prosím,že to není začínající potrat..sedím teď v práci,musela jsem jít a mám pocit,že se zhroutím...

Kliknutím vložíte smajlíky:

pokud jen malinko špiníš, tak se nejspíš nic neděje. Ale asi by pro tebe bylo lepší nestresovat se v práci, na tvým místě bych si zítra nechala napsat neschopenku a zůstala vklidu doma. Až se budeš cítit líp, tak se zas můžeš do práce vrátit.

já to mívala taky po ránu, spíš jakoby hnědý výtok a za zády si mi hraje už půl roční holčička :-)
:a:

ahoj.Hlavne klid a nestresuj se.Kdyz to neni cerstva krev,nic se nedeje.Ja to taky tak mela.Volala jsem doktorovi a on rekl,ze pokud je to hnedy,tak se nic nedeje.jak to bude cerstva krev,hned do nemocnice.

Ahojky!Já jsem občas zašpinila až do 16. týdne vždy v době menstruace.Nemáš jíi náhodou mít? Pro svůj klid bych zavolala dr! Držím palečky,ať je to o.k. :w:

In reply to by nutana

tak jsem tam ted volala,říkal,že neví co to může být,že mám přijd dneska do 12hod.jestli mě oustí z práce nebo zítra na 10.00hod..jinak jsem byla na záchodě a nic,vše ok,myslíte,že můžu počkat do zítřka?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky