Dnešní kontrola u praktického lékaře

16.01.2008

Ahoj holky :)
Tak jsem dneska odpoledne byla na kontrole u praktickeho lekare, jak jsem byla nemocna a myslela jsem si, že mě hned zítra vyžene do práce a představte si, že mě chtěl nechat doma až do porodu :w: Prý mám slabý puls (tep) Ale nevím, co to pro mě znamená. No já jsem řekla, že ne, že půjdu do práce, tak si mám alespon ještě týden odpočinout a at jdu do práce až příští týden ve čtvrtek do práce a k tomu datu mi ukončili neschopnost. Tak se budu ještě týden válenkovat, pak pomastím do práce, budu tam do konce února, pak si vyberu dovolenou a tradááá na mateřskou :D Takhle doma být není špatný, ale bez vycházek a za málo peněz, to už není ono. Když mi bude dobře, tak do tý práce zvládnu přijít ještě 20krát :) A co vy, jakpak se máte? Já si dneska odpoledne v H a M koupila noční košili a satenový župánek do porodnice, abych už měla i něco pro sebe, ale ještě si musím koupit nějakou rozepínací noční košili tu ještě nemám a pak ještě nové pantofle. Jinak jsem to měla se 70% slevou, takže noční košile mě vyšla na 120 Kč a župánek za 150,-Kč, no nekupte to! :)

No tak hlavně že jsi v pořádku a určitě si ještě pár dní odpočiň, když ti to pan doktor naordinova:))) po porodu si pár let neodpočneš :s: No a radůstky sis v HM udělala pěkný, taky jsem koukala o propínacím pižámku nebo košilce, ale žádný se mi moc nelíbili tak uvidím! Většinou byli nějaký děsný, tak možná tak pro důchodkyně a výš :s:

In reply to by Ditousek

Jojo odpočinu, děkuju :) Vždyt už se válím 3 týdny :dance: Ale je fakt, že celý týden jsem proležela s horečkama a s tím dýcháním, takže to nebylo odpočívání, ale léčení, no pak už mi bylo dobře a ted mi je už úplně fajn :D Mně se ta košilka líbí a hlavně mi docela sluší, což je co říct, když už jsem taková kulička :00: Ale je fakt, že žádný výběr v těch obchodech není, nebo je, ale je to velikost XS, což pro těhulku není, alespon ne pro takovou jako jsem já :n:

In reply to by Ditousek

No právě :) My jsme těhotné a já chci i kojit :) Ale jsem štastná, za to, že jsem těhotná, takový drobnůstky mě nemůžou rozházet :dance: Jako, že se ted nevejdu do menších velkostí, to prostě k těhu patří.

tak to jsi dobre a vyhodne nakoupila... :) a muzu se zeptat,vis,kde nebo jakou rozepinaci nocni kosili si budes kupovat?neporadi nekdo?chtela bych nejakou do porodnice,ale nemohu nikde nic sehnat.maji jen na2-3knofliky jakoby u krku,no a to nevim,nevim.... :(

In reply to by Vendulka111

To jo, mám z toho radost, stejně jsem to potřebovala :) Já mám noční košili s velkým výstřihem, že mi z toho jde lehce vyndat prso, kdybych kojila, ale není to úplně ono, se zapínáním jsem viděla, bylo to asi na 4 knoflíky, bylo to u většího výstřihu, zkoušela jsem si jí a s tím by už šlo kojit úplně v pohodě, jenže měli jen malé velikosti a já nevím jak moc ještě vyrostu, abych se pak do ní vešla a bylo to v Ha M a košile sála 399,- Kč. Jinak vyloženě těhotenské košile jsem v obchodech neviděla, ale na netu je najdeš :one:

No jo, s tou nemocenskou to máš pravdu. Sice jsi doma, ale to tě brzy přestane bavit a ty peníze taky za moc nestojej. Já mám naštěstí vycházky neomezeně, ale do mateřský už mě doktor do práce nechce pustit, i když já bych chtěla. Jinak ve slevách jsi nakoupila parádně. Kdybych mohla cestovat, tak taky zajedu na nějaký slevy do Prahy. Mám to ale do Prahy 90 km a v autě delší trasy mám taky zakázaný :(

In reply to by Zuzu

No já právě i hodně peněz tratím, dělá to tak 7-8 tisíc a to už je fakt znát, mohlo za to něco být pro myšáčka, ale samozřejmě zdraví je přednější, ale já už zdravá jsem :) Jen ten puls nízký nebo co, ale já se cítím ok a 20krát zajít do práce už snad zvládnu :dance: Jinak ty se musíš šetřit, to vím, kdybych to měla takhle já, tak nebudu jiná. Zdravé být musíme a nufíky naše si donosit taky musíme :c: Mně zkolila jen ta viroza s těma horečkama a zánětem hor. cest dýchacích a to už mám vše v pořádku a po gynek. stránce jsem celou dobu v pořádku, takže není důvod být doma, jako líbí se mi to být doma, to jo, né že ne, ale málo peněz a bez vycházek, takže být jenom doma mě už nebaví. Myslela jsem si, jak toho doma hodně udělám a stejně jsem udělala prd, jako kdybych hodila do práce, takže asi tak :) Jinak ted ty slevy jsou fakt všude, to se vyplatí si tady něco nakoupit, co člověk potřebuje :) a ještě si může udělat radost i tím, co člověk nepotřebuje :s:

In reply to by Kasandra

No mě to povídej. Vybavit to malý stojí pěknou hromadu peněz. Jen se mi furt přetáčej panenky. A na nemocenský ti nic moc nedaj. Ještě že mám manžela :s: Ten furt něco investuje na burze a do komodit, tak mám pořád strach, abychom něprodělali. Ale už 2 krát dost vydělal, tak mu musím věřit! Jinak ty slevy mě mrzí :( , to tady u nás na malým městě nesleví nic a když, tak stejně není žádnej výběr. Spíš je teď po Vánocích všecko vybrakovaný. Ani v těch dětských obchodech nic neseženeš a že by něco slevili, ani náhodou!

In reply to by Zuzu

No tady v u nás v Tescu v Letńanech mají slevy velký, v tom HaM to byly 70% a jinde tak 3é%, 50% což je slušný a kupodivu i věci mají a není to už vybrakované po těch Vánocích to bylo hrozné. Vvnitř v tescu mají zase spousty věciček pro mimísky, včera večer jsem tam koupila pr drobnůstek, mám to v blogu, kdybych věděla, co čekáme, tak hend koupím i něco v barvičce, líbilo se mi tam to nové oblečeníčko jak pro holččky, tak i chlapečky, tto samé v HaM dětském, měli tam velké slevy a já nevím co čekáme, tak nemám co kupovat, chtěla jsem už něco pro vtší, mají tam hezký katatka pro holky i kluky, svetříky, mikinky a 50% slevy, na 3-6 měsíců už se špatně nakupují neutrálnívěci, protože už vloastně ani nijak žádný nemají :n: Jen klučičí nebo holčičí, měli tam krásný džínečky pro chlapečka a hezký šatičky pro hočičky, no hned bych to koupila, ale mám smůličku, musím si počkat, až budeme vědět, co má ten náš mimísek mezi nožičkama :D Ale hlavně, at je zdravej! To je nejdůležitější, tady to jsou jen takový prkotinky, co dělají mamince radost, je hrozně utrácivá :)

In reply to by Kasandra

To já jsem teda taky utrácívá maminka. Téměř shopoholik :///: Já když nemám co bych koupila, tak jdu třeba jen pro toaleťák, ale nějakej dobrej, jemnej a voňovavej :s: . Ale dost nerada teda nakupuju potraviny. A kdy jdeš zas na UTZ? Nemáš třeba podezření nebo tušení, co by to mohlo být?

In reply to by Zuzu

Tak já nakupuju ráda i potraviny, ale už mě nebaví se s nima tahat domů. když jdu sama bez auta. No a co čekáme nemám ani tůcho. Všichni říkají, že to stejně bude asi chlapeček, jelikož chtějí všichni holčičku :) Tak tomu moc nevěří, že by to byla holčička, manžílek si myslí, že to bude hošík, protože ho chce :) Ale já fakt nevím :n: Jinak 2.2 jdeme na 4D ultrazvuk, tak snad uvidíme, co je zač náš mimísek, ale hlavně at je zdravej.

In reply to by Kasandra

Tak snad se to za 2 týdny dozvíte. Já bych to taky na sobě nepoznala, ale všichni mi tvrdili, že to vypadá na kluka, podle DVD z UTZ někdy ve 14.tt a dokonce i doktorka na očním mi to řekla, no nechápu!!! Má to být ten klučina, ale stejně furt ještě pochybuju. Nikdy ti to něřeknou úplně na 100%. Doktor říkal na 95%. no já si říkám, abychom se ještě nedivili!!!

In reply to by Zuzu

Snad jo :) Ale není to tak důležité, já to chci vědět jen kvůli tomu oblečeníčku a že jsem zvědavá :) Jinak je to prkotinka, milovat to budem tak jako tak, at je to holka nebo kluk. Já říkám všem, aby jste se nedivili, když to bude holčička, ale nevím, nevím :n: Maželově sestře se ted před týdnem narodilo mimi a byl to kluk jako buk a věděli to i z utz, protože měl prý velké kulky :D

tolik radostijsi si udělala teda jo. nevím měla jsi zůstet doma až do porodu někdo tam na tebe prskne bacil a pojedeš v tom znovu. dovolenou by ti po mateřské vyplatili

In reply to by sisina

Radůstku jsem si udělala, noční košili už mám na sobě :dance: Já jinak doma běhám pořád nahatá :s: Teda ted jak jsem byla nemocna tak ne, ale nikdy jsem neměla noční košili až ted :c: Spinkám holá je to pro mě nejpříjemnější. Jinak,že jsem měla zůstat doma, nezní to špatně, ale bez vycházek je to fakt otřes :w: Já jsem doma už 3 týdny a už mi z toho docela hrabe. Ven jdu jen večer a to jen pro nákup, žádná zábava to není být doma bez vycházek. Takže tu práci už nějak doklepu, když ne, tak ne, ale doufám, že už nemocná nebudu a že už mi bude jen dobře :one:

In reply to by sisina

No právě, že se o vycházkách vůbec nebavil a stejně dávájí u nás jen 10-12 hod a 14-16 hod a to by mi nestačilo :n: Není nad to si svobodně vyjít ven, kdy se člověku zachce, někdo říká, že se dá doktor uplatit, aby dal neomezené vycházky, ale na to já nejsem, jsem poctivka :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka