potřebuju poradit

28.10.2009

Ahoj maminy, potřebuju poradit. Malýmu je měsíc, baští někdy 120ml někdy 80ml, ale pravidelně se vzbudí tak dvě hoďky po jídle a příde mi hladovej, zuřivě tahá dudlík a brečí doslova histericky, myslela jsem, že má žízeň, tak jsme koupili čajík, zkoušela jsem mu vždycky takhle dávat napít, chvilku je klid, ale za půl hoďky to pokračuje. Jsme na Nutrilonu, tak nevím jestli nezkusit jiný mlíčko. Nebo jestli nepije málo, ale zas myslím, že by mu to mělo stačit, no nevím. A ještě nevím s tou rýmou, vůbec mu netečou nudličky ale jakoby chrochtá, zkoušela jsem to odsát, ale nic, mám teda odsávačkou takovou obyčejnou s balonkem. Tak nevim jestli má plnej nosík nebo špatně dýchá, nevim co to je?Díky všem za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

také jsme dávali Nutrilon a dáváme stále, akorát malé to také nestačilo tak jsme jedničku i dvojku kupovali déle sytící, a ten nám pomohl , a také se každý divil jakto že malá vypije 160 ml a to jí byl měsíc doktoři nadávali sestry take , ale co jsme měla dělat když to malá chtěla, a dnes je nám 9 měsíců a uznávám že buřtík byla ale teď už je to ok ... takže si myslím že buď koupit ten déle sytící nebo dávat větší dávky....je to jen názor tak papa

Ivuško, miminko má vypít v tomhle věku kolem 150 ml na kg váhy, tak si to rozpočítej, třeba zjistíš, že opravdu pije málo a potřebuje víc dávek za den. Nebo se potřebuje jen ududlávat, to taky děti mají. Jinak nám malá taky chrochtala a Dr. mi řekl, že to je tím, že je nedovyvinuté měkké patro a je to naprosto normální.

Ahojík, s jídlem ti neporadím, já kojila. Ale s tím chrochtáním je to od toho, že se topí a potřebuje se zvlhčovat vzduch. Stačí, když mu přes postýlku přehodíš mokrou plenu.

Ahoj Ivuško, s tím krmením jsem nedávno řešila to samé. Malému je taky měsíc a jsme na Sunaru. Doktorka mi řekla, že pokud nevypije celou dávku, tak opravdu může křičet dřív hlady a můžu mu dát další dávku dříve, ale ne dříve než za 2 hodiny. Takže někdy dáme za 3h, někdy za 2,5h. Když pláče po 2h a to předtím vypil celou dávku mlíka, dám mu trochu čaje cca 20-30ml a pak asi za půl hoďky mlíko.

Ahoj, ja to mám s Kubou to samé. Odsajem nos, mám tú odsávačku s tými hadičkami, ale aj keď mu to odsajem, stále počuť že mu tam niečo ešte ostalo a nejde to odsať. Tiež chrochtal a hleny mu stekali dolu tak sa niekedy akoby dusil, tak som musela na neho stále dáva´t pozor.Dr.nám dala sirup na vykašlávanie ale jasné že nevykašlával a to som dávala sirup 2x denn asi 14 dní. Dávam Kvapky Libenar a potom odsajem ale nie je to ono. my ideme 10.11 k Dr. tak sa jej opýtam zas na ten nos - rýmu , už neviem čo s tým.

Ahoj, tak s tí nutrilonem ti neporadím, jelikož kojí, ale co se týče toho chrapotu, tak to neřeš, my jsme to měli taky,ptala jsem se na to dr a ta mi řekla, že je to normální, protože malé miminka prý ještě nemají vyvinutou nějakou chrupavku a proto takhle chrčí.Časem to vymizí.

Ahoj nám na tu zadní rýmu spustila vincentka, mokrá plena na postýlce. Tou vincentkou nosánek vytírám a ještě jí tam ráno a večer kapu nasivin a to odsávání to je boj :( A chrochtáme už jenom ráno po noci.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka