Holky, já rodím!

28.10.2009

Viděly jste film "Líbáš jako bůh"? A znáte tam tu hlášku co říkal Kaiser "Na to ti sere bílej tesák."? Tak přesně tohle si myslí můj malinkej Venoušek o změně operačního plánu! Praskla mi dnes ráno před pátou plodová voda a jde se rodit. Takže, plán byl císař tohle úterý, nevyšel. Nový plán byl, císař zítra 29.10.09, ale Venoušek chce prostě už ven. Takže, maminky moje, já jdu rodit!
Mějte se tu zatím krásně, já se pak ozvu.
PS: Jinak, abyste věděly, poznáte, že to je plodová voda. Takový množství co z vás poteče se s únikem moči splést nedá. Takže, protože jsme měli naplánovaného císaře, nemám doma porodnické vložky a ty klasický jsou totálně na .....

krasna změna,aspoň nemusiš chodit a řikat ještě tři dnu,pak dva,pak jeden,zitra jdu na to.....A takhle jeto narazovka,a šup do porodniceŽadny stres.Tak držim palečky aby vše proběhlo jak ma,a Venoušek byl zdrave a krasne miminko..HODNĚ ŠTĚSTIČKA

jeee, no tak to je uplne super :-). A jeste si to rikala, ze by se mohl klucik rozhodnout prijit na svet prirozene. A podivej. No tak at to oba ryhle zvladnete :qu: :a:

Teda koukám změna plánu ;) Tak hlavně ať to máš rychle a bez problému za sebou a ať jste oba s Venouškem zdraví. Držíme palečky :one:

Alouši ;) já ti říkala, že si to Venoušek udělá po svým ;) držíme pěstičky, pokud už to náhodou nemáš za sebou ;)

Jééé Alí to je šikula ten váš Venoušek. :one: Držíme pěstičky a přejeme rychlý a pohodový porod! A už se moc těšíme na fotečky broučka. :)

jééé Ájo drž se,držíme palečky..pak dej vědět..ps:říkala to Holubová,ten filmík neměl chybuuu :!k:

jéé, tak to ti držím všechny palečky, co mám :\x: tak hlavně, aby to byl bezproblémový porod!!!!
JUCHŮŮŮŮŮŮ!!! :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka