Ahojte holky

28.10.2009

jakpak se vsechny mate,my dnes zaciname 20tt,je to karsny vedet ze uz mame PULKU za sebou,tak silene to leti,to mi date jiste za pravdu,prijde mi to jako vcera kdy jsem sem psala,ze mi naskocili vysnene 2carky a dnes je uz pulka cesty za nami.Mame uz prichystanou postylku,kocarek,tak uz jen nakoupit nejake ty hadriky a vecicky na koupani a tak,ale s tim pockame az po velkem ultarzvuku :h: :h: :h: kdy nam doufam reknou pohlavi :c: Posledsni dobou mi jen vrta hlavou kolik ceho vlastne nakoupim,jestli po 5kusech velikosti 56 body,overaly,dupajdy a tak 2?3mikynky...no vubec nemam predstavu....doufam,ze v tom nejsem sama...nojo bude to moje prvni tak nevim :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Nikkys, taky si říkám, jak strašně rychle to utíká a vždycky doufám, že to bude všechno utíkat tak, jak má a mimi je a bude v pořádku :) 20. týden začínáme v sobotu, ale zdaleka ještě nejsme tak vybavení jako vy (i když po příbuzenstvu už se začínají věci schraňovat ;) ) Každopádně - jak píšeš, že nevíš, kolik mít čeho - našla jsem někde ze starších diskusí tady odkaz na tyhle stránky http://www.nunynek.cz/clanky/kojenecka-vybavicka - určitě je to s rezervou, ale aspoň pro představu. Mějte se krásně a ať hezky prospíváte :a:

In reply to by Majae

Ahojky,tak dikys za odkaz,no to s tema nervikama dobre znam trebas zrovna dnes mame kontrolu a ja uz jsem od 5h vzhuru a uz bych nejradsi vyrazila k doktorovi :s: tak dekujem a vy se take opatrujte :a:

ahojky, tak co se týče veikosti a počtu oblečků, tak taky moc neporadim...taky čakáme první mimi...ale normálně jsem ráda,že už někdo má skoro všechno připravené...můj mužík totiž nechápe,že jako máme ještě 4 měsíce čas, tak proč plaším...postýlku sice máme,ale skládat ji ještě nechce, že je moc brzo...a tak to mám se vším...takže já tak pomalilinku a nenápadně věcičky kupuju...říkám mu,že dokud jsem fit a nic mi není, tak si všechny obchody oblítám, že jako pak, když budu jako mašina toho moc nenakoupím...ale tak chlap, nejradši by všechno nechal na poslední chvíli a pak by byl v pr....takže mi pak dá za pravdu jako vždy...ale hadříků zatím taky moc nemám,taky dám až na velký Uz, má to prý být kluk a když mi to potvrdí i tam, tak tomu budu věřit více....tak hezky těhulkuj, papa

In reply to by susan

Tak to mame stejne ten muj ma take na vse dost casu,ale postylku mi dovezla kamoska a hodila ji k nam do bytu tak sme ji rovnou postavili,ale take rikal na co jako plasim :s: to same z vecickama,ze pry mame snad dost casu a navic tchyne mi dotahla nejake hadry,ale to byli fakt hadry jeste za totace a ja to nechtela,protoze to bylo fakt strasny stary a zaprany,a manzilek se divil,proc jako to nechci ze se to snad bude hodit,nechape,ze si radeji nakoupim na mimibazaru nebo jinych strankach sice pouzite,ale krasne vecicky co jsou jak nove...chlapi jsou fakt v tomhlemhmimo :s:

ahoj, tak my jsme měli ze začátku všeho 7 (bodyček a pyžámek) pak teplý pyžámko, teplý gatě, 2 krát teplou mikču a kombinézku, zavinovačku a peřinku, čepici jednu teplou na ven a víc sme toho první měsíc vůbec nepotřebovali, malá byla v únoru. Měli jsme vel. 52-58, malá měla při narození 49 a bylo to akorát, na první 2 měsíce myslim. Určitě bych nekupovala všechny velikosti, mimčo může nosit i větší a vydrží to dýl, ono ze začátku vyroste i přes 10 cm za 3 měsíce, tak některá velikost by vydržela třeba jen týden..jinak bych to ještě neřešila, my jsme třeba kupovali kočár a ještě nějaký věci, když sme leželi už v porodnici..ještě jsem si vzpoměla, že ty velikosti většinou moc neodpovídaj, dej si na to pozor. my máme navíc látkový plíny a máme většinou hadry o 20 čísel větší a sou akorát...

ahoj já už teda mimi mam no teda mimi - mýmu mimi už je rok :s: . A máš pravdu strašně rychle to všechno utíká :r: , těhu my teda tolik neutíkalo protože jsem skoro 3 měsíce zvracela od rána do noci a ráno jsem zvracela celý těhu takže spíš se my to táhlo ale co je malá na světě tak to je bleskovka.
Ale k těm hadříkům, já jsem si vždycky myslela, že budu mít takovýho baculatýho obříká a velikost 56 moc potřebovat nebudu a ejhle Natálka se narodila v 36+2TT s mírami 43cm a 2,53kg, prostě strašný prcek a i těch pár zděděných 56 jí byly velké takže ségra my sháněla newborn a myslim, že já koupila kaťátka 54. A to jí nakonec vydržela skoro 3 měsíce. Takže těžko poradit když člověk neví jaký to miminečko bude, jedině potom dokoupit aby jsi toho zase neměla moc a nevyužila jsi to. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka