Poradna týden do TP kdo jste na tom stejně?

28.10.2009

Ahoj holky tak máme týden do termínu a nic se u nás nedějě. Už jsem z toho zoufalá sestřička jsme mě včera ptala "a co rodit to se nechystáte?" a já na to, že u bych rodila, vše mám nachystané jen malé se nechce ven. Tak mi dala babské rady, mám prej zapojit toho svýho chlapa, ten je z toho samozřejmě nadšený tak jsme na to dneska ráno hupsli. Jinak prej mám vytírat podlahu ručně, pít čaj z maliníku a dlouhé procházky, tak jsem zvědavá co z toho zabere, ale už bych ten porod chtěla mít za sebou. Která jste na tom stejně jako já? Díky moc za dlší babské rady jestli nějaké máte na vyvolání porodu :-)

Tak jak vidím vůbec v tom nejsem sama. Tolik ohlasů jsem ani nečekala, držím nám holky palce ať to máme co nejdřív za sebou :-)

myslim, ze asi zadna z nas jiny scenar nema..termin mam 3....ale at se nesetrim..a vse delam jako bych tehotna nebyla..umyla jsem okna v celem baraku, nosim starsiho 25kg syna..a nic...ani zatka,ani tvrdnuti,ani poslicci....tak nevim...jen mam cisare planovaneho....takze se ubiram k tomu datu a nejak nad tim nepremyslim...smirila jsem se s tim, ze mam jeste jeden volny vikend...a vzdy je jeste treba neco udelat..planuji navstevy,vylety,malemu jsem slibila kino...na bazen uz se necitim..haha beru to s nadhledem....ten je asi nezbytny???

Ahoj holky je to na nerva odešla mě zátka a od té doby se nic neděje.Každodenní poslíčci se hlásejí otevřená před týdnem na X/1 a tím to asi skončilo.Sexík 3x-5xtýdně více fakt nemohu,čas z maliníku od 36tt 3xd a úklid ob den a je mě to k prdu.Zítra se vrhám na okna a vytření celého baráku a jestli ani to nezabere tak mě už asi sekne do TP 6dní tak uvidíme.Má rodina si to naplánovala na neděli-prý krásné datum 1.11 tak jsem slíbila že teda jo ........holky pááá a ať už to máme za sebou.

Já mám sice do termínu dva týdny,ale rodila bych až bych brečela. :r: Od neděle ze mě odchází hlenová zátka,tak pořád doufám,že UŽ by to mohlo být.Ale asi ne.Nic mě nebolí,žádný,byť malý náznak toho,že by to mohlo přijít. :( Takže pořád držim.Babský rady jsou asi k ničemu.Moje kamarádka zkoušela snad všechno a přenášela dva týdny.Já taky uklízim,vytírám,procházim se a s přítelem jsme na to taky vlítly a nic.Takže přeju,ať vám to alespoň vyjde,holky. :) :k: :a:

já mám termín v neděli. Včera jsem byla na kontrole a vše je prý nachystané. ale to už slyším 14 dní. před pár týdny sem byla tak v pohodě, ale už začínám nějak stresovat. Všichni o tom už mluví a častují mě smskami typu "tak co mamino, už to máš za pár"... a pod. A každý se z toho tak strašně baví, že jsem už vzteklá. Jinak z těch rad jsem ještě slyšela trošku vínka, ale já asi zůstanu u té podlahy. Paradox je, že jsem měla od 6. měsíce klidový režim, hrozil mi předčasný porod, zkracoval se čípek... a najednou je klid.
Moje máti dělá v nemocnici a všichni mi po ní vzkazují ten sexík :|-|: že je to teda doktorsky ověřené :D ale já si myslím, že to stejně bude až ve chvíli, kdy se těm našim prťatům samotným bude chtít ven.
Držím palce, trpělivost nám všem :\x: pa

Ahoj jsem na tom úplně stejně jako ty. Týden do porodu a nic se neděje. Všechno je prý připravené. S manželem na to hupsnout nemůžeme ,protože se vrátí domů z cest až v pátek. Tak to vypadá na ty procházky a čaj. Prý zabírá to mytí podlahy, ale kdo ví. Včera mě bolelo od rána břicho takový tlaky pka to přešlo. Takže hodně štěstí. :/;x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky