jaké jména

28.10.2009

ahojky maminky chci se zeptat jaké máte jména vybrané pro holčičky a kluky

Jsem sice teprve v 5TT,ale už máme vybraný jména.Líbějí se nám oboum česká jména,takže to bude Eliška a Toníček.Ať dáš jákékoliv hlavně mysli na to že to dítě to jméno bude nosit celý život,jako například Hapkův syn jménem Kašpar.Vždycky si vzpomenu jak děti ve škole dokázali být škodolibí.

In reply to by maraketka

to je právě to nám se líbí Vanessa dávaj to hodně a je to pěkné ale na kluka se prostě nemůžeme dohodnout a včera můj povídal že to bude denis mě se to moc nelíbí . Tak nevím doma už máme Nikolku a Martínka toto je třetí . jinak já jsem pomalu v 6 týdnu také začátek ale v jménech je už asi jasno ,na kluka moc pěknéch jmén není když se člověk podívá do kalendáře .

maminky tak se chci zeptat můj přítel se na tutovku rozhodl na jméno prp kluka a to Denis. Co na to říkáte?

Tak mi třeba ze záčatku měli vybraný ůplně jiný jména Vanessa,Viktorka,Nell.....na klučičim jmenu jsme se neschodli,takže jsem ráda,že budeme mít pinceznu...joo a nakonec to bude rebelka Agátka:-)

my mame danecka,definitivni rozhodnuti padlo az po 30tt
po mazelovi sem odmitla,to bych pak rikala stary -mlady?
a kdyby to byla holka tak asi monika
:a:

ahojky tak u nás by byla holčička Karolínka a máme doma chlapečka Matyáška:)
líbí se mi i Sofie a David:)

my už to máme vybraný hodně dlouho...jen jsme nechtěli jména po nikom z rodiny..takže chlapeček bude Tobiášek a kdyby se doktoři sekli a byla to holčička tak to bue Elen..papa

Ahojky,my máme doma Adámka a Tomáška,tedˇ jsme měli pro holku Karolínka,ale bude to kluk Matyášek

ahoj mne se libi jméno Elizabeth a rikat se da jakkoliv(Eli Elinka Beti takze to je me vysnene jmeno pro holcicku),nebo Ester a Erika

Ahojky, my jsme meli na holku uz dlouho vybrano jmeno, chteli jsme verzi Anastazie a pak jsme spekulovali nad druhym jsmenem a manzel nasel Zofie, takze nase zlaticko je Anastazia Zofie. No a na klucicim bychom se nikdy neshodli, takze jsem rada, ze mame princeznu :).

ahoj:-)tak my zatim jeste nevime co se v brisku skryva,ale za par tydnu uz mi to zrejme reknou,no na holcicku mame Alzbetku a na kluka zatim Vojtiska i kdyz s tim klucicim jmenem mame neustale dohady,takze to jeste bude sranda :a:

Ahojky, nu ja mam doma uz synka Tomaska, a pokud ted budem mit holcicku tak to bude Eliska a kdyz to bude chlapecek tak bud Petrik po tatinkovi a nebo Vitek :s:

jmen je moc a krásných to je pravda ale většinou se to otcům nelíbí. Ale ju je pěkné když to zdrobníš nám se líbí spousta ale jen to pěkné vybrat

Tak my máme zatím jasno jen u holčičky - bude to Emma. Ještě jsme přemýšleli nad Nelinkou a Aničkou. Nelinka se ná moc líbila, jenže je jich teď okolo nás nějak moc - dokonce i kamarád dal toto jméno, tak aby se to nepletlo, nakonec jsme od něj ustoupili. Anna je zase jedna z budoucích babiček, tak to se nám zase zdálo blbé, aby to té druhé nebylo líto :00: Takže nakonec to bude Emča :) No a u chlapečka to vidíme na Ládíka - po tatínkovi. Přítel by si to moc přál a mě je to tak nějak i jedno. Každopádně příští týden (4.11.) se ukáže, jdeme na velký UZ, tak už snad konečně uvidíme, co nám to v domečku roste :)

In reply to by carsynka

No upřímně... Radši holčičku :girl: Na tom jsme se s tatínkem shodli už na začátku.Přítel totiž má z předchozího vztahu sedmiletého klučinu, tak aby byl páreček :one: Ale znáš to, ve finále nám bude jedno, co to bude, hlavně když to bude zdravé a v pořádku :c: Co byste chtěli vy?

In reply to by carsynka

Ahoj maminky,já mám doma Terezku, je jí rok a teď asi čekáme další miminko. Ještě to nemám potvrzené. Chtěli bysme chlapečka, ale jestli to tak bude ?????. Když jsme vybírali jména pro první mimi, tak jsme měli Terezku a Martínka. Chtěli jsme obyčejná jména, ale hlavně maminky, když už máte vybraný jména, tak si je řekněte i s příjmením, aby to neznělo nějak blbě a aby se dobře vyslovovalo

ja jsem vubec nemohla vybrat, nakonec mame Michala a jsem spokojena a on bude myslim jednou taky rad ze ma normalni jmeno :-)
holcicich uz je vic peknych.... vzdycky si rekni jak ho/ji budes oslovovat, jake to ma zdrobneliny a tak se ti bude snaz vybirat :a:

Ahojky,tak co jak si užíváš těhulkování?My jsme nad jmény ještě nepřemýšleli ale mě se hodně líbí Kateřina a Matěj ale manžel nechce o matějovi ani slišet ;) Prý se Matýsek pos... :s: Ach jo ty chlapi :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka