dnes na kontrolu

27.10.2009

Ahoj tehulinky, kolik nas jde dneska na kontrolu? Ja jdu dneska na kontrolu ve 13:30, prosim prosim drzte mi palecky at vse dobre dopadne

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak já šla dnes ve 13:15 :) První velký utz, tak vše ok, mimčo vesele kopalo nožkama. Podle ms jsme 13+1 a podle utz dokonce 13+4 tak to asi znamená, že se mimískovi daří dobře, to jsem moc ráda. Taky mě vážili-dvě kilča nahoře :s: Dej vědět, jak jsi dopadla. :a:

In reply to by kaacka

Ahojky, na nas mimco koukalo, ale chtelo se pretocit, presto jsme ho zachytili :s: , me Uz odpovida posledni menstruaci, tak snad se mimi take dari dobre, krasne nam bije srdicko a merime skoro 5 centimetru. kolik meri tvoje? ja mam take dve kilca nahore :s: . :a: :a: :a:

In reply to by ivinka

Jééé, tak to je super!!! Vidíš, já ti to říkala, že to bude v pohodě. Ačkoliv přiznam se, že když jsem tam dneska na to vyšetření jela, tak jsem byla úplně mimo a téměř před infarktem a najednou jsem přemýšlela, že vlastně už dlouho mi nebylo špatně a prsa mi už nebolí... :) No takže je to asi normální. Starosti už budeme mít asi pořád, ale je fakt, že si to chce co nejmíň připouštět. Mě dr nechal doma, v klidu, tak jsem na konce i ráda, sice jsem ze začátku protestovala, dřív jsem bal od rána do večera v práci, ale teď beru hlavně to, co je lepší pro mimíska. Jinak kolik měří? No já se přiznám, že tu mam tolik čísel, že nevím co je co ale tuším, že CRL bude asi délka a tu mam 6,45cm, je to možný? Váhu máme 78g :) Kdy jdeš na kontrolu? Já 25.11. akorát na svůj svátek, a myslíš, že už by mohlo být poznat pohlaví?

In reply to by kaacka

V kolikatem jsi tydnu Kacenko? Nu ja mela take strach kdyz jsem tam jela, ale pak jsem se uklidnila sotva jsem dosla hned jsem sla na radu a videla kulisatko. Je to lepsi ze jsi doma, min nemoci, stresu a muzes si odpocinout kdy potrebujes. Nevim v kolikatem tydnu se nachazis tak nevim jestli je to mozny. Ja jdu na kontrolu 24.11. pohlavi jde poznat uz od 17.tydne

In reply to by ivinka

Podle ms jsem dnes 13+1 a podle utz 13+4. Jinak to mám úplně stejné, jakmile vidím mimíska, tak se mi tep zpomalí :s: Kontrolu máme zase skoro na stejno :) A jaký ti dělali utz, mě zkoušel už přes bříško, prý jsem hubeňour, tak by to mělo jít, ale mimčo nebylo tak zřetelný, tak mi udělal vnitřní a to bylo krásně vidět.

In reply to by kaacka

Nu ju myslim ze mam uplne stejny :s: , take jsem hrozne rada ze se tem nasem miminkum dobre dari :C]]: a budem doufat ze to tak bude pokracovat dal. jen mi doktor napsal nejake glubule na vkladani, ale nedoporucuji je v prvnich ttrech mesicich a ja jsem dneska 12+0, vubec mi k tomu nic nerekl, tak snad to mimiskovi neublizi. A jak se dnes citis? :a: :a:

In reply to by ivinka

Ahojky, tak dnes se máme prima, je svátek, manžílka mám doma, tak je to fajn. Ještě kdyby bylo lepší počasí, ale to už bychom asi chtěli moc :) Jestli jsem správně počítala, tak na kontrolu půjdu v 17 týdnu, páni, to to ale letí!!! Určitě budeme chtít vědět pohlaví, já jsem hrozně zvědavá a podle toho budeme volit barvu pokojíčku a oblečení...no na to se moc těším :) A vy si to taky necháte říct, nebo se necháte překvapit? Já bych to asi nevydržela :s:

In reply to by kaacka

Ahojky, nu tak to je super ja mam manzilka take doma nu a s tim pocasim bychom asi opravdu chteli moc, ale budme radi ze neprsi a nebo mrzne. ja pujdu na kontrolu v 16 tydnu, tak to asi jeste neuvidi, ale reknu mu at se podiva :) . Ju ju my si to urcite nechame rict, i u prvniho jsme si to nechali rict :s: , manzel je jeste vic nedockavy nez ja. Ten uz by to chtel nejradsi vedet z toho tehotenskeho testu :C]]: :C]]: , ale i ja jsem dost zvedava nevydrzela bych si to nerict. :a: :a:

In reply to by ivinka

Ahojky, já si myslím, že kolem toho 16týdne by to už mohl poznat. Já obdivuju ty, co to překvápko vydrží až do porodu :) Ale hlavně, že mimčo bude zdraví, to je nedůležitější. Tak hezký den a dáme si vědět, jak se nám daří :) :a:

In reply to by kaacka

Ahojky, nu snad to uz poznaj. nu hlavne ze budou zdrave. jinak ja mam synka od vcerejska v nemocnici s dalsim zanetem ledvin, dneska jsem za nima byla a kdyz jsem malymu chtela podat rohliuk tak se mi blokla zada, tak me veezli na neurologii kde mi davali zase kapacku, boli me podbrisek, dost se bojim o to malickate co mam v brisku, co kdyz mu to uskodi. mam o nej strach. Jak jsi na tom ty?

In reply to by kaacka

Ahojky, nu nejhorsi je ze kazdy doktor rika neco jineho a to rikal ten prvni zneguje ten druhy a naopak, uz jsem z toho jelen. Sice jsem studovala zdravku tak nejake veci vim take, ale nestudovala jsem primo obor gynekologie a tehotenstvi tak presne nevim jake leky jsou idealni. A dekujeme, nu malymu uz se dela lip, dneska je konecne bez teplot, tak snad to vydrzi. A jak se jinak citis co mimi?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky