usmevy pro tatky :)

26.10.2009

Holky, dnes vas zahlcuju hehe, ale mam jeste jeden dotaz...
Kdyz prijde vas pritel ci manzel domu z prace... jak na nej prcek reaguje? Usmeje se nebo ne????
Pritel totiz od vsech slysi, jak se na ne mimco chechta kdyz prijdou domu... a Stepanka nic, vzdycky na nej hledi, jak kdyby ho videla poprve... a pritom si hooodne hraji....
A taky ted zacala delat ze chce abych ji vecer uspavala jen ja... pac jakmile se do toho pusti pritel, tak je hned hystericky zachvat... no ale neda se nic delat, zatim to zkousime, ze uspavame oba, aby si zase zvykla, ze uspava i on (vzdycky jsme se stridali, ale pak ani nevim proc jsme prestali a uspavala jsem ja... asi prot, ze mi to proste slo lip, kdyz mam vic praxe pres den ze jo)
Dííííííííííííííííík :)

No pro Danečka je manžel jako šašek. Manža se na něho vždycky dost smál a on teď jen ho uvidí, tak se směje. A to spolu jsou přes týden jen tak půl hodiny denně. Třeba manžel večeří, Danula leží, tak aby na něj viděl, a pořád se na něho dívá, jak na obrázek a směje se a přitom on si ho třeba v ten moment ani nevšímá a čučí na televizi... :) Spíš jsem si poslední dobou všimla, že Danula mě musí mít pořád na očích jakmile je u někoho druhého. Cizí lidi mu nevadí, ale pořád mě sleduje pohledem. I dnes na vaničkách. Paní s ním jezdila kolem do kola a on pořád pohled upřený na mě, ať se posunul kamkoli, jen oči jezdily... :O

In reply to by mikoss

hehe to je rozotomile :) to u nas staci kdyz se na stepanku podivam ja a hned se chechta :)
a s tim, ze te sleduje, to mame stejne... Oni jsou ti prcci na nas asi uz krapet fixkovani, prece jen jsme s nima neustale... a tak si nas hlidaji, aby jsme jim neutekly :)

In reply to by kenla

Včera jsem četla, že nejhorší období má každé mimčo kolem 8 měsíce. Začne být srašně fixované na maminku, nesmí ji vůbec ztratit z očí, potože se bojí, že se už nevrátí a nehodlá se v horším případě na jiné lidi ani podívat. :00: To se máme co navyhlížet. :s:

Klárka reaguje na tátu úsměvem, ale já ji vždycky na tátu připravuju. Jak cinknou klíče, tak hned na ni začnu strašně krásně: "Kdopak to přišel? Tátu máme doma...." a tak, takže než dojde táta do pokoje je Klárka natěšená :-) a jakoby má potřebu povykládat, co jsme celý den dělaly.

Ahoj, tak to píšeš jako o nás. My se v ustávání taky střídali pak z ničeho nic uspávala jen já (no, trvá mi to tak 10 min max a malá chrní), tak v sobotu jsem řekla manželovi a malá řvala chudák jak tur (mě už nebrečí vůbec) a usla až tak za půl hoďky, až mě jí bylo líto, měla jsem nutkání tak doběhnout a uspat jí já, ale to by asi nebylo dobrý, tak jsem to překonala, no, nakonec usla, ale měla jsem trochu výčitky. Včera byl na řadě zase manža a mě malá tak jak se to skoro nikdy nestává usnula u prsu a chrupkala i po tom, co jsem ji položila do postýlky, tak si hned dělal srandu, že je už mistr v uspávání :C]]:
Jinak maža jak příjde domů, tak vezmu malou do náruče a jdem za ním ke dveřím, no, on na ni začne mluvit a tak a malá se děsně tlemí, ale vždycky to vypadá jako by se styděla či co, otevře dokořán pusu do úsměvu a zaboří si potom hlavu do mě :!k: (asi bude malá stydlivka)

In reply to by Jajda007

no prave ja se pak naucila malou uspavat jednim zpusobem a pritelovi to tak neslo a tak jsem to vetsinou vzdala a sla nakonec uspat ja a proto si mala asi zvykla na me...
taky vzdycky jdeme za pritelem ke dverim a stepanka jen hledi jak puk a nic, obcas se teda taky jako by zastydi hehe, to je hrozne roztomile :)

Ahoj naše malá se směje nejvíce na dědu a na tatínka taky, to mně vždy naštve já s ní mužu dělat kravinky hodinu a nic a ukaže se tatínek tak se směje na plneho, řikam že je to nespravedlivé

Roza se na manzela tlemi hned, jakmile prijde, ale asi taky proto, ze on na ni hned od dveri zacne delat ruzny budliky budliky, tancovat pred ni a tak podobne. ://:
Vecer uspavam ja, ale to tak, ze ji zavinu a necham v postylce, maximalne ji podam dudlika. Nekdy usne hned, nekdy si trochu stezuje, podle toho, jak moc je unavena. Ale pres den skoro nespi. Sama neusne nidky a kdyz ji uspim a podari se mi ji donest do postylky, tak spi maximalne hodinu a to jendou denne. Vcera mela 39 horecku a stejne nespala, jen tak mi v naruci klimbala. :( Ona je desne aktivni, ale az moc teda. jeste ji neni ani pet mesicu a uz se pretaci na vsechny strany a popoleza po posteli. Naucila se vystrkovat zadek a ryt hlavou do postele a takhle se dokolecka plazi. Klidne dny jsou asi u konce, ne ze by teda s Rozou byl nekdy klid. :)

In reply to by sovalenka

No pritel taky hned dela blbiny a tak, ale ji je to stejne fuk, zacne reagovat az treba po 5ti minutach, stejne jako u cizich...
hehe a s tim otacenim a plazenim to mame podobne :) no jo, holt uz musime mit oci na stopkach :)

Ahoj, vy uspáváte? Vždyť jsi říkala že Štěpánka usíná sama ne?
Když příjde tatínek domů tak na něho hledí stejně jako Štěpánka na svého tatínka..a leckdy si ho ani nevšimne..a to se mu věnuje když je doma neustále.. ;)

In reply to by rena88

Ahojky, s tim usinanim je to komplikovane :) Ona asi 3 tydny usinala krasne sama, ale pak se to nejak zlomilo a potrebovala obcas pomoct a obcas jsem ji musela uspat v naruci... rposte ji stisknout a pockat az prestane brecet..... no a ted si na to chovani nejak zvykla, hned vi co bude, prituli se a do chvilky spi... jenze mne se to samozrejme libilo, ze mi tak spinka v naruci a tak jsem ji nechavala hehe no ale ted ji chci zas naucit na usinani sama a celkem to jde... dam ji do postylky, akorat za ni beham a davam ji zpet dudlik... a obcas ji pritisknu rucky k telu a chvilku jsem u ni... ale takhle usne behem chvilky...
Tak to jsem rada, ze aspon nekdo se nerehni hned, jak uvidi tatu :) ale to snad prijde taky :)

In reply to by white_tie (neověřeno)

Tak ja to nechapu, jak to ze se stepanka na Standu nesmeje kdyz prijde? Pritom jinak se spolu rehni porad a delaji blbiny... chjooo
a s tim uspavanim... proste se nejak mala fixovala ted na me, i kdyz moc nechapu proc... ale myslim, ze kdyz tam ted u ni budem oba, tak ze si zas brzo zvykne :)

Se může z taťky pos..t :s: . Ale do nedávna jí byl taky šumák :#o:

A s tím uspáváním, my usínaly jen u prsíčka a teď tak týden praktikujeme to, že ji nakojím, položím do postýlky, pustím usínáčka a jdu pryč. Slečna chvilku pláče a pak je klid a spí. Taťka to ještě nezkoušel a mám obavy, že by to nedopadlo dobře. Bo tatík je měkota a je mu líto, že pláče, tak by to určo vycítila a stejně bych musela zakročit já :a:

In reply to by Barče

a jak je vlastne stara tva mala? :)
no nam usinala jen v naruci, to jsme se stridali.. pak zacala usinat krasne sama... pak se to nejak zlomilo a potrebovala pomoct... a ted jak kdy, vetsinou ale potrebuje abych byla u ni a drzela ji rucky.... ale jakmile tohle udela pritel tak je ohen na strese....
a stejne tak kdyz jsme jeli z tech vanicek dnes tak jsem ridila, mala byla znavena a chtela spat, ale asi pac mela pocit, ze uz je okoupana a tak se jde spat na noc tak proste celou cestu prorvala hystericky, pac vedle ni byl proste pritel a ne ja, chjooo.. a pritom v aute byva hodnucka...

In reply to by kenla

únorový jsme.
Já ji na náruč nechtěla naučit, tak teď jen doufám, že to zlomíme a bude brzi usínat sama. Týden taky už pravidelně chodíme spát, v sedm se vykoupeme a v osm do postele, předtím to bylo jeden den tak a druhej jinak, taky podle toho, jak mi spala odpoledne, nebo navečer. Akorát mi teď mrška maličká za to nechce spát přes den, jedině u prsíčka, ale dřív byla do deseti minut tuhá a teď klidně půl hodiny a stejně jak se zvednu, že jdu pryč, tak má hned oči jako vejr :s:

In reply to by Barče

hehe no jo no, se ti prcci stejne porad meni co? Jakmile mas pocit, ze uz je neco zabehle tak sup, zmena :)
Stepanka pres den taky vetsinou usne u prsa, ale to je mi celkem fuk, hlavne ze spi hehe

In reply to by kenla

No přesně, si myslím, jak je to fajn, že už máme 3 dny všechno stejně, krásně spí a bum druhý den je všechno naopak. Možná aby se nám to neomrzelo, ne???

Zrovna jsem malou zase uspávala u prsíčka a kdepak, spinkala, jen dokud měla prsíčko v puse a to se mi fakt nechce, ležet s ní hodinu, aby se prospala :n: . No řekal bych, že si to hlídá, abych jí neutekla, a večer už nevydrží a vytuhne, asi???

In reply to by Barče

tak naposled mi mala usnula u prsa ale ted ne, tak jsem ji supla do postylky, ale zatim je klid... jsem zvedava jak dlouho hehe

No,a ja te zahltim moji odpovedi :s:
Kdyz dorazi manza domu,mala na neho taky cuci!Hned se pak podiva na me,jako by se ujistovala,ze me ma v dohledu.Po par prohozenych pohledech se na neho ale prece jen zacne usmivat.Ale takovym tim stylem,jako by se ho stydela. :) Ale jinak ho ma uplne na haku.Uz ho nekolikrat poblinkala a poprdela :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka