Jak dlouho křičí 2měsíční dítě,bez důvodu

26.10.2009

Asi jsem hloupá,je to první dítě,ale chci se zeptat,jestli je normální,že dítě bez důvodu křičí 2 hodiny v kuse.Nevím,jestli ji třeba něco nebolí.Opakuje se to každy večer.Nedá se utišit,je přebalená,nechce jíst,ani pochovat,jen se vzteká v postýlce.Probouzí se kolem 18h.potom je klid,mapapá se,nespí.Až kolem půlnoci začne řev až do té druhé hodiny ranní.Potom se sklidní nají,a ještě je tak hodinku neklidná a vzhůru.pak prospí celý den. Zítra jí budou 2 měsíce

Kliknutím vložíte smajlíky:

já bych to typovala na koliky...taky jsme to tak měli on tedy prořval celé dny a pak večer a vnoci spimkal doháněl...ale ty koliky jsou většinou večer a vnoci

má otočený den a noc, když celý den prospí. mimi se chce i chovat, trochu si hrát a v noci si asi nehrajete, jste nervozní, nevyspalí a ono to zvás cítí, tak je neklidné taky místo aby se usmívalo.
jestli jsem to dobře pochopila tak je denně vzhůru od 18:00 do půlnoci. tak to ti po 4 hodinách bdění řve, já chci spát. Mimi neusne samo, musí se uspat. a nemělo by být vzhůru déle jak 2 hodiny v kuse. Ale několikrát za den aby v noci spalo v kuse apoň 4 hodiny
:a:

In reply to by Dejmalka

Já vím,že je dlouho vzhůru.Ale říkám nedá se utišit.Chovám na rukou,zabalím do zavinovačky,nebo do polštáře,houpu v autosedačce,chodím po bytě,zkrátka nic nezabírá.

In reply to by yvka

Bude to asi tříměsíční kolika. Sice se řekne kolika,ale není to od bolesti bříška,ale o tom že prostě děti nemají dostatečně vyvinutý mozek a prostě se to projevuje takto. Přichází to v podstatě ve stejnou dobu a trvá kolem dvou hodin i více. Někdy trvá i déle než 3 měsíce. Jednoduše jsou ti drobečci málo zralí. Mě pomáhalo pustit šumění v rádiu a hodně nahlas. A potom taky skákání na balónu. Musí se to holt vydržet. Taky jsem myslela,že to nikdy neskončí,ale skončilo. A bolesti bříška opravdu nejsou vždycky viditelné.

pridavam se k nazoru ze mimi dvoumesicni nebreci bez duvodu (muj mysacek ma 2 mes a tyden a breci casto) sice knizky udavaji stav ktery se jmenuje vecerni plac a muze trvat bez duvodu az nekolik hodin a i pisou ze nekdy dite breci jen tak protoze si "chce zabrecet" kazdopadne to co pises ty mame taky zjevne na nem neni videt duvod place a place i v naruci uplne stejne ale prisla jsem na to ze i tak je to brisko... podle me breci kvuli boleni briska i kdyz to neni videt tak ze by se kroutil, nebo delal obvykle veci co u bolesti dela...a kdy to prejde? no ja doufam ze okolo toho ctvrteho mesice to prejde no a prejde to do place "rostou mi zoubky"
kazde mimi je jine a ja si taky jen se zajmem ctu jak se vsichni chlubi ze jim deti spi celou noc a jak jsou skveli a sikovni, zatimco ja mam doma uzlicek kterej bud breci nebo ji nebo spi a dobrou naladu mel zatim jen 20 minut jeden den za celej zivot rekla bych...ale je to moje miminko a jednou z toho vyroste.... zazraky ale necekej a uz vubec se nesrovnavej s tema co maji "idealni" deti.... ono ne vse je tak ruzove jak to vypada a znas to , kazdy se rad pochlubi

Tak tohle důvěrně známe akorát u nás to bylo od 9 do 12 a taky jsem netušila co mu schází trvalo to asi 14 dní a ze dne na den byl klid, jinak u nás trošku pomáhalo vzít malího do náruče jako bych ho kojila a pořádně ho k sobě přitisknout.

Já myslím, že takhle malý miminka mají vždycky nějaký důvod k pláči - jenom my to někdy neumíme odhalit. Káťa v tomhle věku nejvíc plakala, když ji bolelo bříško. Vždycky jsem jí ho namasírovala, ona se vykajdila a byl klid.
Ale když to máte takhle pravidelně, tak to nevím. Třeba je nešťastná, že je sama v postýlce. Ale když píšeš, že chovat nechce... :n:

In reply to by yvka

Třeba si myslí, že už je čas vstávat a musí si teprve zvyknout, že v noci se spinká... Nebo zkus zavolat dětské doktorce, jestli by neměla nějakou radu - tohle musí být na zbláznění.
kdyby byla větší, tak bych řekla zoubky, ale takhle už mě nic nenapadá... :n:

Držím palce, ať to malou brzo přejde ;)

In reply to by Suza

Mě už je trapné volat doktorce.Pořád se ptám na nějaké kraviny.Naštěstí je se mnou trpělivá.Ještě to nějak vydržím,a pak jí stejně budu muset volat.Ale za to může manžel,pořád něco vymýšlí a já se musím ptát doktorky.příště už ho tam pošlu samotného

In reply to by yvka

zkus rektální trubičku,mají ji v lekárně.Náš Honzik trpěl na prdíky a špatně se mu kakalo.A ta trubička moc pomohla!!!!!!A taky to měl hlavně v noci!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky