kolik ml vypijou vaše dětičky

25.10.2009

tetičky chci se Vás optat kolik vaše miminka vypijou ml?já už nekojím a dávám UM-Hami 1 a Domík mi vypije od 120-150ml po těch 3h.má už 5500kg a je mu 6.týdnů.není to moc?

maleho kojim asi 13x denne a po kazdem kojeni dokrmujeme asi v prumeru 50ml
(za den asi 500ml UM)nutrilonu comfort
mame 8tydnu a vazime asi 4800g a merime asi 59cm,zitra jdu na poradnu,snad to neni moc nebo malo
:a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo po kazdem kojeni,a pauzy si dela maly sam,no nekdy je to 1.5 a nekdy i 4.5h,a nekdy mu staci i kojeni
nejdriv nakojim a pak mu dam flasu,nekdy si vypije 20ml nekdy i 60ml,je to fakt ruzne
a vazime presne 4730g
:a:

ahoj tak Natalce budou tri mesice,a vypije,nekdy 100ml,i 120ml,plne kojim a vecer ji davam UM,taky uz mame pres 5kg,a jime kazdy dve hodiny.Taky mam nekdy obavy aby z ni nebyl tlustoch.

Stazi mi pila stejne jako pije tobe Domik, ale ona spinkala celou noc, takze to musela nahnat pres den. Od tretiho mesice pila cca 200 ml a petkrat denne. V noci spinkala. Ale je fakt, ze tolik nevazila ani ve ctyrek mesicich :).
Kolik jste meli porodni vahu? Mimi by melo v prumeru pribrat kolem 250 g za tyden.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no a tak to je cca 250 g za tyden, ze jo, kdyz ma ted 6 tydnu. ono to jde zpocatku rychle a vaha naskakuje. hlavne okolo toho 3 mesice. od pateho mesice uz to pak neni tolik. Ja bych sledovala jestli ti v prumeru pribyva stejne kazdy tyden a pokud to bude do 300 g, tak bych to neresila. Holt jsi porodila vetsi miminko, tak i jeho vaha je ted trosku vetsi, ale kdyz se na to mrnes z pohledu pribirani v prumeru za tyden, tak je to podle me ok.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kazde mimi je individual a nektera pribiraji rychleji jina pomalu. Ja myslim, ze je to v poradku. Mas kluka a ti nabiraji rychle a jsou velci jedlici. Miminka potrebujou spoustu kalorii, hrozne rychle a moc rostou a spali toho hodne. Potom az se ti zacne vice hybat a prekulovat se a hrat si s hrackama, toho spali jeste vic a uz nebude tak pribirat. Materskeho mleka bych se vubec nebala, jen proste neprekrmovat, kdyz vidis, ze ma dost, ma dost a nenutit vice. To az pozdeji v prikrmech bych vybirala takove hodne zdrave a ja urcite nebudu davat nic do obsahuje cukr az do dvou let veku. Radsi nakoupim cerstve ovoce a at se nacpe toho namisto cokolady a susenek :).

a maly pije 180ml co 3.5htakze si myslim ze domik pije hodne at nemas tlustocha.....ve trech mesicich by mel vypit 120ml....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka