jak snášíte příkrmy?čím začínáte?

25.10.2009

ahojky holky jak vaše mjimi snáší příkrmy? já dávám mrkev a zkoušela jsem brokolici ale malá se mi osypala tak nevím jestli z toho a má po příkrmech strašné bolení a na noc dávám kaši abny spala ale stejně to nepomáhá po 2h jsme vzhůru a co vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak dneska malej zbaštil k snídani jemnou brokolici s brambůrkama a chutnalo mu to dostal jen maličko a dobaštil to mlíčkem:)

Ahojí tak mě Honzík baští vše co mu dám ... první dvě lžičky dělá ksichty,ale pak pláče že chce ještě ... je schopný zbaštit celou skleničku ... taky dávám někdy ovocnou přesnídávku a někdy zeleninku ... samozřejmně že má radši ovoce,ale baští vše a kaši má na oběd a na noc ... ze začátku měl boleníčko,ale to asi úplně ze všeho když jsme byli na očkování tak mi doktorka řekla,že pokud neřve hystericky a jen pofnukává tak ho mám nechat a dávat mu to dál jen at si zvyká ... když by hodně plakal tak mu to samozřejmně nedávat ... Jenda je šikovnej zbašti všechno ... včera se cpal i Larči (pitbulka) ocasem:-D a nevadilo to ani jednomu:-D

Příští týden bude mít půl roku, zkoušeli jsme mrkev s bramborem, hned se mu navalilo a pozvracel se :s: na večer jsme zkusili kaši, mléčnou od nestle, pár lžiček snědl, a po 2h buzení v noci máme stále...

Ahojky, tak my jsme začali cca v 6měsíci mrkví, ale měl hrozné bolení bříška a zácpu, to samé po kaši. Bylo to hrozné co noc to řev, tak jsem začala ovocem,(dost holek mě tu za to odsoudilo, ale co) malej se naučil krásně na lžičku, jelikož mu to chutnalo, bříško si zvyklo na trávení a cca za tři týdny jsme začali se zeleninou a bez problémů, ale nejraději má polévky, vývar a maso a zeleninu. Musíš vydržet, bříšku trvá než se přeškolí na pevnou stravu, experimentuj a vyhýbej se stavícím papů, nevím jestli kojíš, ale nám dělalo bolení i UMv kaši, tak jsem dával nemléčné jen s vodou. Neboj se a experimentuj, nemusí se začínat jen mrkví...

Ahojky,
my začli taky s mrkví,špenátem,mrkev a brambory a kuř.maso,dneska měl i s vepřovým masem atd.přesnídávky dáváme všechny možné druhy ovoce a kaše co jsou na noc dávám přes den jelikož syn po koupání příkrmy odmítá jen dám UM.jo a on by nejradči snědl úplně celou skleničku měl pak taky bolení a tuhou stolici takže dávám polovinu+UM potom nebo šťávu,čajík a druhou půlku další den a už kaká normálně a bezproblémů

Nas to teda jeste vsechno ceka, ale tento tyden jsem cetla zajimavy clanek o prikrmech a vlivech na ruzne alergie apod. Psali, ze neni spatne zkusit dat pastinak. Ze v nem neni nic, co by mohlo dite drazdit a navic je nasladly, takze detem chutna.

Jinak jsem se docetla, ze kolem 4. az 5. mesice ma dite nejlepsi predpoklad zkouset nove veci, protoze je na to telo najak nachystane. Kdyz zacnes pozdeji, muze se to projevit alergiema, protoze ta nejlepsi faze "poznavani" je uz pryc.

Ahoj Ivete, tak my jsme začli mrkvičkou, ale ta nám vůbec nechutnala, tak jsem dnes zkusila brokolici a něco i spolkla, ale žádná hitparáda to teda není..Asi je to fifra po mamince :s:

začli jsme mrkví pár dnu pak mrkev s bramburkem...z brokolice měl bolení a zvracel,tak,že tu nedávám tet zž papká špenátek s bramburkem a měl už i kuř.maso se zeleninkou a včera jsme měli kuř maso se zeleninkou a jablíčkem a mocinky šmakovalo...ze začátku se většinou ještě dopíjel 120ml mlíčkem tet už jíme na obídek celou klenku a zpije čajíčkem a mlíčko jí až za 3až 4hodinky ;) jinak kaši tay dávám,ale celou noc nespí ato vypije 200ml :00: vzbudí se většinou kolem 12hodiny a pak po 4hodkách :)

já začla mrkví, pak jsem dala fenykl a dneska měl brokolici, a všechno chutnalo. Na noc jsem dala kaši dneska podruhý, tak uvidím, poprvý to moc nepomohlo.

In reply to by Ivete

no, u nás se to zatím nijak moc nemění, Je fakt, že po mrkvi to měl trochu tužší, ale pak měl fenykl a po tom je to celkem fajn. Ale já to nějak nemůžu moc posuzovat, nikdy jsem neměla s ním problem s bříškem, tak to zatím máme v poho. Jinak jestli je osypaná, tak zkus dát něco jinýho, může být na to přecitlivělá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky