opar a pusinkování miminka...

25.10.2009

Ahoj holky jak moc je nebezpečné dát pusu miminku když máte opar?Manžel má opar od včerejška já o tom nevěděla a on normálně v klidu malé dával pusu sice na tvář ale i tak.Bojím se aby se nic nestalo.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,tatinkovi nasad rousku a zadny pusinky, je to nebezpecny:(((( Muze z toho byt i zanet mozkovych blan, tak na opary pozor:((((

mamko,no my meli nedavno stejny problem-reakce a nazory byli tady ruzne,ale je to asi fakt nebezpecne!!!!slysela jsem o pripadu kdy miminko na opar,ktery chytlo od matky i zemrelo,nevim jak bylo stare......hruza!!!pozor na to!!!!

POZOR!!!!!nECHCI TĚ V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ DĚSIT,ALE JE TO VELMI NEBEZPEČNÉ!!!!!!VIRUS HERPES MUŽE BÝT PRO MIMINKA AŽ SMRTÍCÍ A TO BEZ NADSÁZKY!NENÍ NUTNÉ ŽÁDNÉ ZÁVRATNÉ OPATŘENÍ,ALE USTNÍ KONTAKT JE PO DOBU CO BUDE MÍT OPAR NAPROSTO VYLOUČENÝ-POZOR I NA PUSINKOVÁNÍ RUČIČEK.AT SI DÁ TATKA CHVILKU POZOR. :a:

Já ho teď zrovna mám taky a snažím se malýho nepusinkovat. Nic dobrého to není. Vím, že by se s oparem nemělo chodit ani k zubaři.

Nebezpečné to je, já chytla opar už v porodnici a tam mi chtěly dát i roušku, musela jsem si stále umývat ruce kdybych se náhodou dotkla pusy, takže jsem dělala vše možné abych se ho zbavila a musela jsem se udržet a malou nepusinkovat, prý jer to hodně nebezpečné :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka