jsem hrozná matka??????????

25.10.2009

ahoj tetičky, :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)

chci se optat dneska ráno jsem se probudila a zhrůzou jsem zjistila,že malej byl celý poblinkaný a k tomu pokakaný,takže se mi klidně mohl udusit a já bych si toho ani nevšimla,jsem ale hrozná máma.myslím,si že se neumím postarat o malého,když klidně spím a neslyším jak blinká.mohl se mi udusit a umřít :r: .už asi budu skoro fort vzhůru.nerada bych aby se něco opakovat :#o: :$$:

Neboj, rozhodně nejsi hrozná matka. Prostě jsi tvrdě usnula, to je vše. Mimiskové mají silné reflexy, kdyby se malé dostaly zvratky do dýchacích cest, začala by je automaticky vykašlávat a to by tě určitě probudilo. Pro jistotu jí dávej na noc spinkat na bod, ať máš klid. Mě se už párkrát stalo, že jsem usnula tak tvrdě, že jsem malého neslyšela křičet hlady. Přítel mě musel vzbudit, abych ho nakojila. :-)

Ahojky, mě se stalo několikrát, že malá třeba hodinu po jídle začala blinkat a hodně a neudusila se. Dr. mi akorát říkal, ať jí radši dávám na bok, aby nebyla na zádech a to zvracení šlo mimo a neměla toho plnou pusu. Nemůžeš být pořád vzhůru, to by ses zbláznila. Prostě jsi hluboce usnula, když je člověk unavený, tak to tak má.

Ale jdi, samozrejme ze nejsi hrozna mama! Presne jak bylo receno, priroda to chytre uzpusobila tak, ze miminko se pri blinkani udusit nemuze. A ze byl pokakanej? No to se ti stane jeste hodnekrat! Kdyby mu bylo nepohodlne nebo ho neco bolelo tak bude brecet a vzbudi te, to se vubec nemusis bat:) Ja mam desetimesicni holcicku a blinkani a kakani se nam stalo kolikrat, monitor dechu nemam (a ani bych nechtela, akorat bych plasila) a Holly je spokojeny batole!

z toho nic nebude , mimi se ti neudusi, ma uzpusobene ustocka a nosanek tak aby se to nemohlo stat, priroda neni tak blba jak se nekdy zda.... (to jsem si nevymyslela to je vykoumano vedecky)
kdo obcas nema poblinkane miminko ktere zrovna vstalo at zvedne ruku... nehladej draamu tam kde neni, tak se jednou poblinkal.... to neni nic az tak neobvykleho

mYslim že nejsi hrozna mama mě se to stalo taky hlavni je že je miminko v poředku a spokojene u maminky
a mate monitor dechu?

sestřence se to stalo taky, hlavně že je malej vpořádku, určitě to z tebe nedělá špatnou matku

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka