Pomooc zánět prsu asi

25.10.2009

HOlky co stím mám dělat.. prso mám horké bolí pořád ne jen když si na nej sáhnu mám tam bouličku a nejde to ven.. Malou jsem k prsu přiloži byť odsála snad všechno boulička tam je a musela jsem kojit přes klobouček protože mě děsně bolí bradavka. Mám teplotu 38 co stím mám dělat a v noci zimnice děsná. Poradte jak na to? je blbý že je dneska neděle :( už bych byla u dr.

HOlky děkuji za rady.. nakonec jsem teda jela na pohotovost do porodnice a prej tak tak ... rikala ze to mam nabehle na absces nebo jak to je... ale dala mi antibiotika a odsavat a odsavat at tam nic nezustane a mam prijit na kontrolu pač se ji to vubec nelibilo. Ale je to už mnohem lepši ani teplotu už nemam vysokou. Jen něco málo přes 37 paralen pomohl hodne a odsavačka je dobra věc jsem ji hnedka letela koupit, dosud jsem ji nepotřebovala krasně jsem odstřikala 110 ml rukou ale ted rukou bych to nezvladla to by mi asi tekly slzy bolesti. Denuliiinka

Já to měl v porodnici taky. Když se ti takhle hodně nalijou prsa, tak jít do sprchy, pustit si teplou vodu a rozmasírovat to. A takhle jsemto rozehnala i doma a ono se to časem upraví. Vždy když jsem cítil, že už je to plné, tvrdé a začalo být prso teplé, tak jsem šla do sprchy a rozehnala to. Nebo si dej na tu bulku horkou plínu a pomalu ji rozmasíruj. Máš tam to mléko asi zatvrdlé, tak ať nedostaneš zánět.

In reply to by Denuliiinka

Opravdu si zkus vlést do té sprchy a tu bouličku rozmasirovat. Máš tam nejspíš to mléko zatvrdlé. Já když jsem to měla, tak jsem volala do své porodnice laktační poradkyni na šestinedělí a ta mi poradila tohle. Jinak si zajdi zítra na svou gynekologii a pokud budeš mít vysokou teplotu tak na pohotovost, protože jestli máš zánět prsu, tak se může stát, že ti malá odmítne pít.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky