Překonala jsem magickou hranici

25.10.2009

Ahoj maminky,těhulky i snažitelky,tak podávám další hlášení z nemocnice,dnes jsem 24+0!včera to byl přesně ten týden a den, kdy jsme přišli o malou haničku,moc jsem tu na ni včera vzpomínala a zároveň prosila miminko v bříšku,ať vydrží dyl.jinak bojujeme s infekci v krvi,ale UTZ mi zatím žádný nedělali,nesmí se to brzy po zákroku dráždit.opatrujte se!papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Sice to bylo smutné "výročí", ale vím moc dobře, co znamená překročit TO období. Držte se dál s mimískem, každý týden, každý den navíc je super :one: .Moc na vás myslím :cc):
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

nevím holky jestli ste koukali na zprávy včera jak porodila ta paní v letadle v 27tt?ona i mimi sou v pořádku naštěstí,když si uvědomím že sem 25tt tak mě to děsí.musíme ty miminka udržet co nejdéle Andrejiko!!!!

Ahoj Andrejko, moc na tebe myslím a přeju ať všechno dobře dopadne!!!!!!!!!!!!!!!! Psala jsem tu o mé kamarádce, jak porodila Emičku ve 29+4tt, tak jen pro povzbuzení, malá prospívá, už má 1500gr, sama dýchá (už od porodu), už se obaluje tukem a začíná vypadat jako opravdové miminko :c: pokud se tvoje děťátko rozhodne jít na svět kdykoliv dříve, přeji mu, ať je na tom stejně dobře jako Emča :s:
Ire :a:
http://rire.rajce.net/Marecek

SUPER!!! :C]]: Teď už každý den navíc se počítá!!!Mám takovou radost.Vydržte co nejdéle.Držím palce. :k:

Ahojky všichni ti tady moc drží palečky :one: mimísek je bojovník a ty jsi hrozně statečná že to všechno vydržíš. :k: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky