Prosím o radu!!

25.10.2009

Holky malá má 5měsíců a teď když se ráno probudí má vždycky zakysané jedno očko,takové až nazelenalé a slepené řasy.Já ji to čistím každý den po koupání borovou vodou a ráno taky,ale nějak nám to nezabírá.Řekla bych,že to chce už spíš prokapávat do očenka,ale nevím čím.Poradíte čím?Zítra bych skočila do lékárny popř.zašla k doktorce.Díky moc!

Kliknutím vložíte smajlíky:

otírej několikrát denně chrpou-vyzkoušeno ne jen mnou!!!! Koupíš ji v lékárně. chemie nám nezabírala, dali jsme chrpu a za pár dnů to bylo úplně o.k.

Ahojky tak pokud kojíš tak stačí kápnout do očka kapičku MM a nebo je dobrý Opthalmo-Septonex nám pomohl a za 2 dny to bylo fuč a od té doby nic.

no pokud můžu poradit, tak radši zajdi k Dr. nám hnisaly očička po ucpání kanálků slzných ale měly jsme bílí hnis. a Dr. nám napsala kapečky do očí na předpis a ještě poradila kroužit špičkou prstu v koutku oka u nosíku,kroužit spíše po tom koutku nosíku, blbě se to vysvětluje, ale pomohlo nám to.Naše kapečky se jmenovaly Kanavicyn.

In reply to by tescoma

jasně-někdy mají ty naše tchýně bohužel pravdu :s: zkusila jsem to a nám to teda pomohlo moooc.Ani k doktorovi jsem potom nešla.Ale pokud by se to nelepšilo,tak samozřejmě utíkej!!!!MATEŘSKÉ MLÉKO je takový všelék-dřív neměly ty ženské nic jiného,tak si musely vystačit s přírodou a ono to někdy funguje až zázračně.No zkus......normálně jsem tam stříkla opatrně přímo z prsa :C]]: Ale jak říkám,když by se to nelepšilo,zajdi k mudr. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky