Těhulky opatrnost se vyplácí aneb můj dnešní příběh

25.10.2009

Ahojky,
nějak mne spaní nebere a tak jsem se ještě rozhodla tady napsat můj dnešní příběh... :r:
Končila jsem v práci v 9 večer. Tma už byla jak o pulnoci ale naštěstí mám cestu jen 5 zastávek trolejbusem zastávka je kousíček od malého sídliště kde bydlím. Trošičku jsem sprintovala k velké křižovatce tedy k přechodu pro chodce protože tady blikne zelená snad jednou za pulhodinku . Přes přechod jsem už spomalila tempo v záhy jsem videla před přechodem čekat nejakeho jeepa který měl červenou . sotva jsem stačila přejit přechod pánove srolovali okénka od auta a pustili na mne hromadu zcela nechutných připomínek typu - "To nemáš doma zrcadlo ty krávo tlustá", "no fuj taková spuchlina" , " o tebe bych si ani kolo neopřel, styd se ty svině"...Byla jsem v šoku nejprve jsem nehcápala mám briško v 19 týdnu už docela velké a přes kabát jde videt jinak si myslím že jsem se v průbehu tehotenství nijak nezmenila měla jsem na sobě tehotenské kalhoty trosku sirsi cerny kabatek a asi jsem vypadala jak koule protože jsem byla navlečená abych neprochladla...ale vubec jsem nechapala jakmile jsem přešla přechod ti dva chlapy nepřestavali s narázkama a vypadali jak kdyby se za mnou chtěli rozběhnout zuřivě porad neco vykřikovali...Mrzi me že to byly dospělí chlapy kterí by to měli mit v hlavě v pořádku..ani mne poradne nemohli videt protože byla tma jak v pytli...Doma jsem se samozrejme rozbrečela,protože jsem ted nejaka precitlivela...celkove me to stvalo i kdyby snad videli tlustší holku maji právo tak agresivne vykřikovat? Ted už se vytratil můj pocit jistoty že od zastávky je to jen pár metrů a mne se nemůže vlastne nic stát..
Dávejte holky na sebe pozor i za bílého dne nikdy nevíte jakého magora můžete potkat... ahojky :dog:

Hňupy bez mozku bych neřešila. Mně se také posmívala sousedka, že s mojí postavou to moc nevytrhnu. Stačilo říct, že je blbá, když nepozná 6 měsíc těhotenství, od té doby mám klid :-)

In reply to by PetPet

:one: my se to vlastně u prvního těhotenství taky přihodilo něci podobného.Známi mi taky říká že bych už neměla tolik jíst a začít cvičit jinak se neunesu.Měla jsem jen 4 kila nahoře a byla v sedmém.taky jsem byla konsternována.ale to ty hormony,tak jsem mu řekla že za 3 měsíce budu vypadat zase líp :)

jejda. taková krásná holka a s bříškem, to je přeci úžasný. neschovávej bříško a na debily se vy... já bříško schovávala kvůli vyučujícím a moc mě to mrzí. jako bych se za to styděla. a neplakej už, byla to nějaká hovada, co se neumí chovat k ženský, kor k budoucí mámě.

Ahoj. Nic si z toho nedělej, jenom ukázali jak jsou strašně omezený. Je fakt že kdyby to byli puberťáci , člověk si řekne že jsou ještě pitomí, u dospělých chlapů musím říct že asi mají IQ tykve.
Vůbec je neřeš, pravděpodobně samy nemůžou najít ženskou která by je chtěla, jsou zamindrákovaný a tak urážejí druhé. Ber to tak že i kdybys měla nějaké to kg navíc, jim do toho vůbec nic není a většině chlapů se těhotné bříško strašně líbí, znám plno takových kteří si své přítelkyně sami vykrmovali.

Nic si z toho nedělej.Tohle jsou zakomplexovaný blbečci,který svůj komplex řeší tím,že se smějí ostatnim.I kdyby si měla dva metráky,tak jim je do toho h.... Takže být tebou,tak příště jdu se vztyčenou hlavou a jestli na tebe bude mít někdo ještě nějáké kecy,tak řekni:" A proč tebe to štve?Ty se snad s těmy mýmy kily taháš?" Z takovýhle blbečků bych si hlavu nedělala.Důležité je jestli ty jsi spokojená sama se sebou a jestli se líbíš svému partnerovi. :) :k: :a:

nic si z toho nedělej, jsou to omezenci,hlavně,že jsi v pořádku,vůbec na to nemysli,já mám malé bříško,ale kynu jinde a tím,že nosím volné věci,tak vypadám tlustá, ať si každej myslí co chce,hlavně,že je prďolkům v bříšku dobře,ne? Hlavu vzhůru a opatruj se! :a:

Tak to jsi mi celkem nahnala strach já jsem totiž při těle a ještě jsem těhotná takže za pár měsíců budu vypadat jako koule :$$: !To nevím co by my teda udělali kdyby viděli mě.Už tak mám výčitky,že jsem nedokázala shidit to co jsem v prvním těhotenství nabrala!!!Určitě ses musela cítit strašně.Já bych se zesypala obvzlášť teď kdy mi vadí jen náznak a už jsem z toho na měkko!!

To je hrozny cos zazila,no jo kreteni ubohy na tomhle svete proste jsou a je fakt,ue jich je vic nez dost,je treba se nad tim povznest,jsi tehulka a mas narok na to naabrat nejake to kilecko navic je to krasny,ja se pisnim,ze pomalounku uz nabirame a to budu mit uz skoro 69kg a co jako.Ty kreteni ubohy maj pivni pupky a u chlapu to zensky neresi,je videt kdo ma ten rozum.UZIVEJ SI TEHULKOVANI JE TO TO NEJKRASNEJSI OBDOBI V NASEM ZIVOTE,JA TO TAK TEDA MAM A JSEM NALEZITE PYSNA NA TO,ZE BUDU MAMINKOU :C]]:

To je hrozny cos zazila,no jo kreteni ubohy na tomhle svete proste jsou a je fakt,ue jich je vic nez dost,je treba se nad tim povznest,jsi tehulka a mas narok na to naabrat nejake to kilecko navic je to krasny,ja se pisnim,ze pomalounku uz nabirame a to budu mit uz skoro 69kg a co jako.Ty kreteni ubohy maj pivni pupky a u chlapu to zensky neresi,je videt kdo ma ten rozum.UZIVEJ SI TEHULKOVANI JE TO TO NEJKRASNEJSI OBDOBI V NASEM ZIVOTE,JA TO TAK TEDA MAM A JSEM NALEZITE PYSNA NA TO,ZE BUDU MAMINKOU :C]]:

opravdu to byli kreténi,ale máš štěstí,že zůstali jen u nadávek z auta,co kdyby vystoupili a něco ti udělali? To je opravdu o strach.

nic si z nich nedělej,ty si užívej miminka v bříšku,a říkej si že ty to za pár měsíců shodíš,kdežto oni zůstanou blbci celý život.Petra a Lukášek
PS:a já jsem silná a nic si z toho nedělám,když má někdo na to nějakou narážku tak im jen odpovím že to je spousta práce se takhle udržet.Tak nevěš hlavu,podle fotky vypadáš štíhlá fešanda a k těhotenství bříško patří.

Tak to museli být mega blbci. Chápu, že tě to vzalo, ale hod to za hlavu, jsou to naprostý hovada a nestojej za to. Přeji krásné a klidné těhulkování :)

Holka nic si z toho nedelej... Musejí mit asi z něčeho hodne velkej komplex kdyz se takhle chovají... Normální clovek by nic takovyho z pusy nevypustil ani kdybys mela 300 kg...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky