Kvůli velikosti jiný kočárek :)

21.10.2009

Ahojky ženský! Všechny zdravím. Tak vám musim povědět.. :00: Ta naše cácorka už je tak veliká, že jsme to ani v té korbičce nevydrželi do toho 6 měsíce, co prodávající povídali, že tam miminko se vejde. A tak jsme museli koupit loňský model korbičky, místo letošní kolekce, kterou jsme měli doteď.Museli jsme stejnou značku, aby nám pasoval na podvozek.Jinak jsme s ním spokojený. Tak budu asi prodávat tu korbičku, moc mi to mrzí, moc se mi líbyl, ale nedá se nic dělat. Ale tenhle je taky fajn a hlavně, že je větší pro tu naší obřini. Malá má 65 cm a 7550g ve 3 měsících. To jsem teda nečekala, že to bude takovej fofr.Holt je to pro ty "normální miminka" a nebo dělaj malinkatý kočárky. Ale to asi ten problém nebude.. :s: :girl: Už jste taky nějaká měla stjený "problém"? Pa :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Jaňulko, tak to jsme na tom stejně. Už mám od pondělí taky jiný kočárek. Maxíček měl na tříměsíční kontrole 7800g a 67cm, takže je to pořádnej chlapák!!! Jo a jinak tě obdivuji, jak pořáýd stíháš sem psát. Já nestíhám nic. Jen stíhám číst, ale už ne psát, takže pořád sleduju, jak se máte, ale bohužel nestíhám reagovat. Měj se hezky se svou kočinou. Pa

In reply to by miavalas

Jéé, no ahojky Mili! :c: Jsem si řikala, jak se asi máte a jak žijete, že se ani neizveš! Moc ráda tě tady vidím!
S kočárkem mi to ani už nepřekvapuje, že máme něco stejnýho! Asi pojedeme ve stejných kolejích s "opičením se" na vždy, jak v těhulkování, tak i v "maminkování". :///: :///: :one: Jakejpak jsi nakonec koupila kočárek?
A malej je teda kusan! Ti povim, už jsem se lekla, že jsme tady největší, ale koukám, že ne! :c: Ikdyž na větší holčičku v našem měsíci jsem teda nenarazila a nebo se ještě žádná maminka nepochlubila se svým měga ďáblíčkem! }:)
S tim psaním už to neni až tak slavný, nestíhám taky moc reagovat na diskuze maminek a taky sleduj ty moje hodiny, kdy sem chodím, dřív neni časíka moc! Co můžu tak tady ráda poradím, ale když nevím, jen čtu a sbírám rady a informace. Ty se nikdy neztratí. A mam to tady moc ráda, s určitýma maminama si píšu docela často a líbí se mi, že můžem porovnávat, radit se a tak si poklábosit. :C]]: :°°//: Stejně nestíhám všechno tady pročíst, to se nedá! Ale Ty mi tady taky moc chybíš! Jsme byli jedna ruka, jedna noha!! Tak, až to půjde, koukej se polepšit! :h: :c: Pa a zdravím malýho, pardón velkýho! :cc): :///:

In reply to by Jaňulík 1

Ahoj Jani, omlouvám se, ale já vážně nestíhám. Tatínek v těhu sliboval, jak bude pomáhat a skutek-utek. :00: TAky mě s tím pěkně štve. Někdy bych si opravdu potřebovala odpočinout. A jakto, že ty sem chodíš takhle v noci? To já jsem ráda, že něco naspím, takže chodím spát v devět. Maxík ještě dvakrát za noc kojí a vstává kolem páté, takže jsem hotová a někdy i nepříjemná, jak jsem unavená....ale to je asi normální. Koupila jsem si kočárek Dorjan cros country a řeknu ti, měla jsem do něho jít hned. To jsem musela mít moderní a k ničemu. Do tohohle se mi Maxík vejde ještě i do vložný tašky a ještě má místo, takže jsem ráda. :\x: Jinak Maxíček je úžasný, láskou bych ho spapala. Pořád jsme se nenaučili spát v postýlce. Usínáme u prsa a pak přenášíme. Já na to prostě nemám nervy, pořád se na to chystám, ale hrozně mě to stresuje, jen na to pomyslím....nechci aby plakal. :§) Jo a už jsem mu zkoušela dát piškotek, to jsem se tady ptala holek, tak mrkni na mou diskusi, mooooc mu chutnal :hu: , ale radši víckrát ne...zatím. Ale občas mu dám pár lžiček jogurtu a to mu moc šmakuje. Jsem hrozná, co???Ale on vypadá, že by nejradši vstal z lehátka a šel s námi ke stolu. Valinka je moc krásná!!!! :girl: Povedla se. Písni mi prosím znovu tvůj e-mail, já to někde ztratila :$$: . Vložím sem i nějaký fotky, ale nevím, jak víc najednou, tak prosím porad. Zatím se holky mějte krásně. Papa

In reply to by miavalas

No jasně, chápu to s tim časem! :#~: No, já jsem taková noční sůva, né a né zabrat. :*8*: Na dnešek jsem spala asi 45 minut, ráno jsem vstávala a jela s mami na blešák do Německa a nééé, abych si teď šla lehnout, ale budu tady čumákovat. :P Musim ještě odstříkat mlíčko a pak asi už půjdu. :~!:
Tak kočárek dobrej? :\x: :one: Ani nevim, jakej jsi měla předtim. :?
Fotečky sem vložíš tak, že v pravo nahoře dát vytvořit obsah, diskuzní blog, tam vyplníš do kolonek to, co je povinné a pak dole nahráváš fotky. Dáš procházet, vybereš si to v Tvém počítači, co sem chceš vložit za fotečku a pod červíky 09 a dáš nahrát a za chvíli se tam objeví vedle toho nahrávání. A tak můžeš pokračovat a vložit jich třeba deset najednou a pak odeslat, až budeš hotová s vkládáním. :qu: Snad jsem se do toho nezamotala a napsala to aspoň malinkato srozumitelně?Kdyžtak písni o radu! :ww:
Můj meil: panarek@centrum.cz
Budu se těšíííít! :C]]: Papa Maminko a odpočívej a manžu zapoj, je to taky jeho mimi! :°O°: :cc): :P

:a: :a:

Díky holky za příspěvky.. Mam Casualplay S4 letošníé model a objednala jsem si ho přes internet až z Olomouce. Moc se nám líbil, ale nečekala jsem, že to naše mega mimi, bude takových rozměrů. Je fakt krásnej, ale jak řikáte, zlatý komunistický kočárky. :s: Byli dva tipy a byl klid, ať už bylo obr mimi a nebo malý mimi. :a:

In reply to by Jaňulík 1

:s: upřímně, vůbec se nedivim, že se tam nevejde. podle mě máš mimi docela normálních rozměrů, ale ta letošní kolekce je fakt extra malinká. ale krásná, asi máš tu červenou, vid? mě se u mýho kočárku taky strašně líbila korbička, ale užily jsme jí jen 5 měsíců :( nechápu vůbec, proč to dělaj tak malinký :n:

ahojky my jsme v cervenci meli 4100 a 51cm porodni miry a mame casualplay a v pohode se mi tam mala i s fusakem vleze.........myslim ze tam vydrzime jeste dlouho a kdyz ne tak se koupi nova kara!!!! :a:

ahoj tak tohle znam radecek mel pri narozeni 56cm 4130g vydrzeli jsme ale jen proto ze jsme meli sice ne nejak extra hezky ale veliky kocarek. Ted je mu 6.5 mesice vaha 10.250g 76cm. Meli jsme golfky ale tam uz byl narvanej takze jsme koupili sportak x lander a uz je mu hej v:-)
svagrovy se ted narodila holcicka 47cm 2800g jo jo jsou to nekdy sakra rozdily :-)

Ahojky a co máš za kočárek? ty moderní kočárky mají malou korbičku snad všechny, já jsem malýho musela dát do sportáku hned jak ukončil 5. měsíc, protože se tam prostě nevešel.
a třeba letošní kolekce casualplay, ta mini korbička-fakt nechápu jak to můžou vyrábět a hlavně kdo si to může koupit, protože nevěřim tomu, že se tam vleze dítě starší 3 měsíců :00: ale musim uznat že je krásnej, ovšem nepoužitelnej :?

Tak já jsem s tím víceméně počítala, že mi to miminko poroste ;) , tak jsem hledala větší korbičku. Je fakt, že malej obr není, je tabulkový a vydržel mi tam až do 9měsíců a týden. Pak jsem vyměnila za sporťák. Výměna proběhla né kvůli tomu, že by se tam nevlezl, ale potřebovala jsem ho kvůli zimě přivázat k sedačce a zabalit do deky. On mě totiž v tom hlubokým buď ležel (když spal) nebo v něm stál (po nejvíc času) nebo klečel a to když tak hnusně foukalo, už nešlo.

Ahojky a co to máš za kočárek?Mě Eliška vydržela do 5 měs v hluboké korbičce a to je docela prcek.Když jsem si přečetla kolik má tvůj mimouš tak ta moje měla v 7,5 měs 66cm a 7700g.Jenže když šla malá do sportáku tak bylo léto,hezky teplo a jde dát až do lehu takže jsem to vyřešila takto.

dneska dělají strašně malý kočáry.l já měla celkem velkej, řekla bych že jeden z největších, ale kam se to hrabe na komunistický kočáry, tam mi Bára mohla ještě ve dvou letech spát úplně v pohodě.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky