STERILIZACE

23.10.2009

Maminky, poraďte prosím - jak správně sterilizujete lahvičky?a jak dlouho??děkuji :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky já mám sterilizátor do mikrovlnky od Aventu. Je to za šest minut hotové a potom to nechávám jen vychladit ale teď už to nepoužívám tak často, spíše myji v hodně horké vodě. Kamarádka vždy dá lahvičky do vroucí vody, odstaví hrnec a ještě tam ty lahvičky tak minutu nechá

Ahoj, já mám umělohmotný sterilizátor od farlinu stál cca 600 Kč a jsem spokojená. Čtyři flaštičky od canpol babies a úplně mi to stačí. Píšou sterilizovat 7 min. v mikrovlnce ale stačí klidně i pět.

my máme samosterilizovací od LOVI, takže šoupnu na 2,5 minuty do mikrovlnky a mám hotovo. Jsem s nima fakt spokojená. Měla jsem dvě, a dvě klasické skleněné, ale fakt mě nebavilo je vyvářet, tak jsem si dokoupila ještě dvě ty od LOVI, a mám klid.

In reply to by beibinatko

má při klasickém vyvařování nechat 5 minut vyvařit, to stačí. Ale ty od LOVI fakt doporučuju, mají nějak specielně vyrobený dudlík, který neteče, jen když dítě pořádně zatáhne, pšipomínaj dítěti prs, a navíc podporují mluvení. A jsou levnější než AVENT. No, a malá ani z jiných pít neumí. Teda umí, ale ksichtí se při tom a zakuckává. U těch druhých krásně pije.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka