4m mimi a průjem jako...

23.10.2009

Ahoj holky Natálka má už od včerejška srágoru včera to měla jakousi žlutou vodu a dnes to má do zelena.Co to může být?Volala jsem dr.a od včerejška dáváme smectu ale zatím to nepomáhá.Takže v pondělí dr.budem muset asi navštívít.Malá je plně kojena.Myslíte si že by to mohlo patřit k zoubkům???.V sobotu měla teplotku 38,6 od té doby ne týden je protivná a to šíleně a od včerejška tu srágoru do pusiny si nenechá podívat a když ji chci sáhnout na dásničky tak stiskne au au má docela sílu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak mojí malé je 7 měsíců a to samé - 6 dní kadila jenom tmavě zelenou vodu a měla 38°C. Takže jsem ji dala čípek - to na teplotu zabralo.
A za 3 dny jsme šli k dr. na výtěr. Dneska už ale měla hovínko dobrý - brali jsme Biopron z lékárny a z příkrmů jenom rýži a mrkev (taky jinak kojím). No a teď jsem koukala, že jí leze 3. zub. :///:
Takže my jsme to měli zubama.
Ale jinak pokud bude mít průjem pořád, tak zajdi k dr. oni udělaj výtěr - jestli to není něco špatnýho.
My jsme měli výtěr negativní - takže u nás to byly doopravdy zuby - potvory jedny :C]]:
Pokud kojíš, tak jí koj co nejvíc - aby do sebe dostala co nejvíc tekutin a nebyla dehydrovaná - já jsem kojila při průjmu i po 2 hodinách. Ale taky bude záležet, jestli to mimi bude chtít.

kdyby začla k tomu i zvracet, nebo začla odmítat pít, tak ji vem do nemocnice na dětské a do pondělí nečekejte.
Může to být od zoubků, my měli ale teplotu jen 3 dny a průjem 1 den.
zkoušela jsem vatičkou nanést calgel, taky jsem se tam vůbec nedostala, zklidnila se jen u prsu, kojila jsem pomalu co hodinu, čímž jsme aspoň zrušili riziko dehydratace.
Vydrž jestli to jsou zoubky, tak to snad brzy poleví.
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky