Nemuzu spat (41tt)

23.10.2009

Ahoj holky tak opet nemuzu spat :( budim se kolem 2 a nekdy se stane, ze pak uz do rana nespim. Vetsinou lezim v posteli, ale dneska se mi nechtelo. No jinak jsem si vsimla ze tady jsou tydny na vyber jenom do 40tt, coz je docela stresujici. No jinak rano jdu do porodnice na kontrolu, tak jsem zvedava co mi reknou. Ale asi nic, protoze druhy termin mam v nedeli. No jinak se citim tak nejak rezignovane, unavene, tak jsem alespon koupila jsem albumy a dala do poradku fotky, protoze k tomu uz bych se asi delsi dobu nedostala :) uklizeno uz je davno, pripraveno jeste davneji :( no tak se mejte pekne papa :a:

Ahojky stresující to teda je pořád čekat,tak si říkám že bych nechtěla přenášet ,lepší porodit dříve .Ale ty snad už do neděle porodíš ,už jenom chviličku .Vydrž . :a:

Tak jsem doma z porodnice, a pry to vypada hodne slibne. Porodni cesty pripravene otevrena na prst a rozjet se to muze kdykoli. Doktor rikal, ze si mysli ze o vikendu porodim. Tak uvidime. Snad ma pravdu :one:

zachvíli bude po všem, vydrž, to spaní může být s nervozity, ne?? za měsíc budeš vzpomínat a bříškoo ti bude docela chybět, uvidíš :C]]: :a:

ten zaver tehotenstvi neni snadnej a jako vcera si vzpominam,ze jsem se citila jako sud,nemohla jsem spat jako ty,byla jem nervozni atd..Byl to paradoc,protoze pred porodem jem nemohla spat a po porodu jsem byla zoufale vycerpana a spat zase nemohla kvuli malemu,kterej porad kricel a daval o sobe vedet..Moc ti drzm palecky at uz to mas brzy za sebou a mas miminko u sebe.. :k:

Ahojky, tak to tě lituju ,,,upřímně!! :$$: a přeju ti hlavně ať to přijde co nejdřív a máš to rychle za sebou :k:

Ahoj Heli, já taky nějak nemůžu spát. A to jsem si večer říkala, že si na dnešek musím pospat. Čeká mě velký den. Byla jsem už vzhůru po třetí hodině, pak jsem ještě na chvilku usla a už tu zase straším. Taky mě bolí hlava. Tak jsem zvědavá jaký ten dnešní den nakonec bude.
Držím pěstičky, aby se malý do neděle narodil.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky