dotaz

22.10.2009

Ahojky maminky tak jsem ráda že jsem tady nova a může se svěřit stím že jsem také těhotná .Jen mám tak trošku problém který mě trápi a nevím si rady . Měsíčky jsem dostala naposledy 13září a taky ted v říjnu jsem je nedostala ovulace byla 25 října . Když jsem měla dostat menstruaci tak jsem si uděla těhotenský test a kázal 2 čárky tak jsem byla mocinky štˇastná ale to než jsem šla k doktorovi ten mi nabral krev a udělal ultrazvuk a ukázal mi jen váček to tak vypadalo podle krve mám hodnotu 305 prej to může být uplný začátek těhotenství ale taky mi říkal že to může být mimiděložní . nevím pořád na to musím myslet nevíte od kdy na ultrazvuku jde vidět miminko?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, nevím jestli je to pravidlo, ale já mimoděložní měla a nebyl v děloze ani ten váček. Myslím, že můžeš být v klidu. ale zase bacha, nepodceňovat, kdyby ti řekli, že je potřeba to sledovat, tak poslechni, může to být nebezpečný. hodně štěstí!

In reply to by carsynka

hodnoty byly nízké v 6.až7. týdnu asi 640- embrio bylo "zaseklé" ve vejcovodu, který se pak roztrhl a krvácela sem do břicha. Musím ale říct, že mi nic nebolelo, všichni se hrozně divili, že sem přišla do nemocnice sama. ale při prvním pokusu o miminko sem měla podezření na mimod. a to mi teda hrozně bolelo v podbřišku. Bodavá bolest, která vystřelovala až do palce u nohy. Musela sem na pohotovost. Nakonec se to vajíčko přes vejcovod dostalo, ale odešlo s MS. :( teď máme 3. pokus - jsem ve 14tt tak snad už bude vše v pořádku.

In reply to by Líza

já mám normální příznaky od minulého týdne je mi zle od žaludku ráno se musím hned najíst jinak je mi zle od včera mě dosti svědí prsa a každej co mě zná a viděl mi říkáj že se mi zvětšilo bříško . já jen doufám také že ten váček je placenta a bude tam miminko dneska jak jsem volala setřičce na výsledek říkal že se dosti zvýšil . taky dneska pocitˇuji mírné píchání v podbříšku ale když sedím nevím jestli to jde ze předu nebo ze zad od ledviny . V pondělí jdu na ultrazvuk tak doufám že už mi něco řekne

In reply to by carsynka

hele hlavně klid. spoustu příznaků si můžeš vsugerovat. nepanikař. to bude v pořádku neboj. taky nevím, co tě tak děsej. Ultrazvuk ti poví víc. mimoděložní je dost neobvyklý. budeš ok! fandím ti! :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

díky moc já v tom doufám že to bude dobré a mimisko se vyvyne jak má . Myslím že kdyby mě gynelog pozval až za týden udělá lépe a já nebuddu tak nervozní zachvilu mám volat na hodnotu tak jsem zvědavá jinak nemá na to také vliv chudokrevnost ?

In reply to by carsynka

jak to dopadlo...chodim na online poradnu doktora, tam si hodne mamky povidaji po odbornejsi strance-odpovida jim lekar, tenhle web je spis pokecovej a vymena zkusenosti...na te poradne pisou, ze tecka na sonu je videt u hodnot hcg nad 1000,nebo 1500...nizsi a nerostouci hodnoty pak svedci o zaniku apod., sledovani uz a hcg velmi brzo odhadnou co se u tebe deje

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mě říkaji že jsem těhotná ale nic na ultrazvuku zatím není což ovulace byla 25.9 tak si říkám je to brzy snad to vše dobře dopadne

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jen aby se ukázalo miminko jak a kde má a budu v pohodě nejvíc dneska mi docela spadl kámen ze srdce jak řekla že to je v pořádku .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka