LPČKA co to mají za pár, jak jste na tom? jak se cítíte a těšíte na porod?

22.10.2009

Ahoj Holky, tak jak jste na tom? Já už mám všechno přichystaný, tašky zbalený tak už jen čekám kdy se bude chtít naší holčičce na svět :-). Jméno už jme konečně taky do papírů napsali, takže už nemůžeme nic změnit, ale nikomu jsme ho neřekli, haha... V úterý jsme byli v porodnici sepsat papíry, abych nemusela potom mezi kontrakcema a teď už nám nezbývá nic jinýho než čekat. Zkolila mě nějaká menší chřipka, tak si teď dávám pauzu a nejezdím pracovat na byt, abych kdyby něco byla fit, a porod udýchala. Jinak mi pořád nepříjde, že za chvilku budu maminka. Malinká si v bříšku krásně hoví a občaš mám pocit, že by mi ho nejradši protrhla a dostala se ven jak tam vyvádí :-). Všichni už sou hrozně natěšení a uzavírají sázky kdy vykoukne na svět :-). Zatím se ani moc nebojím, nedokážu si představit jak to asi bude bolet, ale včera mě tak divně zabolelo, docela dost, že mě až přeběhl mráz po zádech. Ale zvládneme to ne? jsme holky šikovný. No docela by mě zajímalo která z nás bude první... Popravdě, by mi ani nevadilo kdybych to byla já, nemůžu se totiž dočkat. Tak se mějte krásně a přeju nádherný zbytek těhulkování a hlavně NENASTYDNĚTE!!!!! papa

tak taky jsme na tom podobne...uz se nemuzu dockat..odpocitavam dny a byt vim, ze bych mela jeste par veci zaridit, vyprat a vyzehlit...tak se nesmirne tesim...veci pro malou uz mam davno nachystany kolebka me vita nazehlena kazdy den...a je to fajn..mam planovany Cs na 3.11. tak i vim datum a drive to urcite nebude..gyn. nalez zadny, uplne uzavreno na 2 cm..a jinak jsem mobilni jako asi pred mesicem..jeste se chystam jestli bude hezky o vikendu posekat zahradu...a udelat jeste uklid..ale uz aby to bylo..ted uz jen cekam...a tesim se..je to sice 2 mimi ale ocekavana holcicka...haha teda jestli to nebude jako posledne..haha vsechny zdravim a at vam to hezky utika..

Tak já se naopak cítím dobře,ani mi nepříjde že mám za 3týdny termín jen mě princezna trochu tlačí na žebra ale jinak je moc hodná ani mi nedává moc kopance.Jinak doma je vše připravené takže už jen čekáme.jen ještě musíme na matriku.No a strach z porodu jsem měla na začátku těhu...teď čím víc se to blíží,tak je to lepší(ale strach tu je,to jo...) tak ať to ještě nějak doklepeme a máme brzo drobečky u sebe.papa

Tak pocity máme asi stejný. Pořád se koukám na věci pro malýho, ale taky mi nepřijde, že už za pár týdnů budeme tři. :c: Porodu se nebojim, nejspíš proto, že si nedokážu představit, jak moc to bude náročný. Já bych popravdě nejradši rodila na termín, děsně se nám totiž líbí datum 11.11. (11 je moje i manžovo šťastný číslo). :///: No ale budeme si muset počakat, jak si prcek "vybere". Tašku mám taky zabalenou, ještě koupim jednu podprsenku a můžeme vyrazit. :)
A buď v klidu, malej je taky celkem divoch, dost často mu domlouvám,že ven se leze jinudy. ;) Dost to totiž občas bolí.
Mějte se taky krásně a užívejte si poslední dny s bříškem. Však se brzo dočkáme. :||): :a:

Ahoj jsem na tom stejně. Dnes jsem byla v poradně a na monitoru. Doktor říkal , že je vše připravený. Tak čekáme. Jména máme taky sepsaný, ale nikomu je neříkáme je to překvápko i pohlaví je překvápko to nevíme ani My. Taky jsem sepisovala porodopis abych nemusela mezi kontrakcema sestřička byla velicemilá. Tak se držte všichni ahoj. :/;x:

ahojky :) tak my už máme taky tašku zbalenou..tak nějak vše co budem potřebovat už taky..postýlku složenou,nebesa nažehlený a už připravený,jen autosedačku nemáme :( obědnávala jsem ji před 10dny a sprominutím,ale ty idioti mi ji ještě neposlali!! :jawdrop: no ale jinak už bych nejradši rodila ted hned..sice se děsně bojím,vůbec nevím jak to bude probíhat a když to tu ty maminy popisujou,tak sem chvílema i vyděšená :$$: :C]]: ale už sestrašně na na našeho bubíska těšíme,přítel mi furt říká,jestli už jedem :C]]: a já bych jela hned!!posl týden to je děsný!!mám skoro celodenní bolesti v podbříšku a křížové,dost mi kleslo bříško(nemůžu už ani pořádně sedět a ležet)tvrdne mi bříško,píchá mě mezi a do toho všeho asi dva dny mě ted dost pobolívá jakoby pod bříškem a těsně nad pipi,nebo jak to popsat...dole to mám celý bolavý a nateklý..no hrůza děs popisovat :C]]: :00: a mám depku,že nebudu mít mlíko :$}: to jsou problémy,co?ještě ho nemám ani venku :C]]: tak se mějte holky moc krásně a at už to máme konečně za sebou :one: a máme ty naše uzlíčky u sebe :cc): :cc):

Ahoj Péťo, tak já jsem taky byla od minulého týdne nastydlá, ale už je to lepší. Doma už nám zbývá jen smontovat postýlku, jinak je vše připravené a tašku mám zabalenou tak napůl. Už bych ten porod taky brala, ale je fakt, že když si uvědomím, že to tu může být za pár dní, tak mám trochu strach. Samozřejmě z bolesti, protože nevím, jaké to bude, ale hlavně z toho, že se prostě všechno úplně změní. Včera jsem s o tom bavila s manželem a ten zas říkal, že se na to všechno moc těší, takže to určitě zvládneme.
A jinak první LPčka už nám přece porodily - Fildaevca a Viga :)
Tak si to taky hezky užívej, papa :a:

U nás to je stejné každý uzavírá sázky a říká tak v pátek to klapne a tak ,už taky jen čekám ,malá se podunula dolů tak uvidíme .Připadá mi že vůbec nespí a kope a kope jak píšeš ty někdy nám pocit kolem pupku že mi praskne břicho tak napnuté.Už mám docela strach .U nás se nesepisují žádné papíry až na příjmu .Zvládly to všechny tak to zvládnem taky .Opatruj se .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka