Polsko

D
03.10.2009

Ahoj, už jsem se jednou ptala, ale nic jsem se nedozvěděla...Prosím vás, máte někdo zkušenost s nákupem kočárku v Polsku? Případně kde přesně? Nebyla jste některá ve Zhořelci? Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak se včera konečně zadařilo a byli jsme v Bogatynie, jeli jsme přes Frýdlant a Kunratice a od nás je to asi 20 min. autem. Nejdřív jsme našli krámek, který jsme hledali a na který nám přišel domů letáček. Ale bylo tam všechno dražší a zbytečně přeplácaný. Třeba neměli klasický samotný peřinky, ale soupravy s mašličkama za 300 zlotých (takže necelý 2000,- Kč). Pak jsme po cestě narazili na krámek BABY LAND, ani se mi tam nechtělo, ale zatáhla mě tam mamča a dobře udělala. Peřinka s polštářkem stála asi 250,- Kč, povlečení 180,-, prostěradlo 110,-, zavinovačka od 100,- do 200,-, plína látková asi 15,-/ks. Kočárky tam taky měli, ale na ty jsem se moc nedívala, protože to chci vybrat s manželem a ten byl bohužel v práci. Tak tam třeba ještě zajedeme, když je to kousek. Měj se a přeju dobrý pořízení.

D

In reply to by Mishaak

Ahoj, ak to je dobrý, vid´. Takže už nakoupeno, kromě kočárku, všechno? Tak to jem zvědavá. A co postýlky a tak, maj tam taky? To je nějakej větší krám, jako velkoobchod nebo normální? Tak děkuju mooc a napiš pak i s kočárkem, prosím!

In reply to by D

Tak jsme ještě jednou vyrazili do Polska, ale zrovna měli zavřeno v tom krámku, takže nic a do porodu se tam už asi nepodívám. Postýlku s matrací jsem nakonec koupila přes net http://www.retro2.cz/2009/11/retro-party-full-of-color/
a kočárek taky http://www.kocarek.com/cz/tako--jumper-gt.php.
Nakonec jsem zjistila, že ten kočárek je stejně dovezenej z Polska, ale nenhle jsem tam zrovna nikde neviděla.

Tak se měj a dobré pořízení výbavičky. Já už to mám za 3 týdny :cc):

D

In reply to by Mishaak

tý brďo, za tři týdny, ty se máš. připadá mi to nekonečný čekat do února. Kočárek moc pěknej. Netušila jsem, že dělá Tako tak pěkný. Měla jsem ho u 1.děcka, al ebyl težkej, velkej, blbě se skládal, prostě starej typ, tyhle vypadaj dobře, taky ho doma ukážu)
tak držím palce, ať jste zdravý a měj se!

Já jsem z Liberecka a chystám se do Bogatyny nebo do Lubaně. Nevím, jestli se to tak píše. Ve Zgořelci (snad myslíme ten stejný) o žádném krámku nevím. Ale dost lidí si jezdí do Polska nejenom pro kočárek. Hodně věcí (jako třeba peřinky, zavinovačky, povlečení atd..) je přivezeno do Libereckých obchůdků z Polska, i ty kočárky. Samozřejmě s vyšší cenou. Snad se tam dokopu co nejdřív, jsem ve 32. tt a ještě nemám kočárek, peřinky a povlečení :-) Ale už začínám být dost líná a vůbec se mi nikam nechce.

D

In reply to by Mishaak

Děkujji za tipy. Tak v Liberci se dá vybrat - bydlela jsem tam při1. těhotenství a vlastně jsem tam nakoupila všechno. Jé tak to už se ti to blíží. Tak kdybys tam vyrazila dřív než já, tak kdyžtak napiš, kde si byla a cos pořídila. Já se tam chystala tento víkend, ale budu to muset min o 2 týdny posunou. Tak děkuji a ahoj :a:

In reply to by D

Tak dneska jsme měli jet konečně do toho Polska na nákupy a včera jsem si říkala, že už bych byla ráda, kdybych to měla všechno doma, ale nějak nás zaskočil sníh. Samozřejmě nemáme ještě přezuto na zimní a ke všemu musel manžel na barák (kde nebydlíme a který rekonstruujeme), protože jsme sundali střechu a čekáme, až nám začnou dělat novou, tak odhazoval celé dopoledne sníh z horního patra a za chvíli jede znovu.
Takže pojedeme asi příští týden, v úterý nebo v pátek, protože manžel maká. Ale chci to už mít všechno připravené. Pak dám vědět. A jak ty? Už jste tam byli?

D

In reply to by Mishaak

ještěě jsme taky nebyli. Na nás se teď toho navalilo takyvíc, takže odsunuto na neurčito. Kámoška mě požádala, ať jí jdu za tři týdny za svědka, takže teď ještě sháním něco společenskýho, co mi bude :?
Sníh tady naštěstí nemáme, ikdyž včera padalo celý den, ale spíš déšť se sněhem. Jinak jsem zaslechla pár názorů na nákup kočárku v Polsku a spíš byly vesměs negativní. jenže jsou od takových lidí, kteří tu dají za kočárek bez problémů 20tisíc, a všechno levnější je pro ně povl. Takže to neřeším a jak to půjde, pojedu se tam mrknout.
Odkud jste, že jste zasněžený?

In reply to by D

Z Hejnic, asi 30 km od Liberce. Jsme dá se říct na konci světa.
Hodně úspěchů při schánění oblečení na svatbu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka