Kdy dělat testík po IVF?

18.10.2009

ahoj děvčata prosím poraďte za jek dlouho mužu udělat testík?OPU 8.10 už jsem nervozní není to brzy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Je to přeasne rok co jsem šla na uměle transfer jsem měla 27.10 :) a test jsem si udelala za 11 dnu :) a byl dělanej odpoledne a vyšel pozitivní :h: pak jsem si ho udělala ješte 3 krat než jsem tomu uvěřila že se nam to podařilo :C]]: Přeji vám ze srdce at se vam to povede :h:

No, každopádně, oni ti dali termín, kdy si máš test udělat, ne? Tak to radši vydrž, kdyby sis ho udělala brzy, tak by se mohl ukázat negativní a ty bys byla zbytečně zklamaná. Jinak nejdřív to jde udělat minimálně 14 dní po odběru vajíček. To je jako den menstruace. Ale doporučuji počkat až do dne, co určili oni. To budou nádherný silný čárky, takhle bude jen stínek a to je pak nejistý. Vydrž!!!

In reply to by amalka

Amalko právě první den se nepočítá aspon tak mě to bylo řečeno a já užívala utrogestan teda zaváděla a pak ještě jeden lék to ale jen u druhýho pokusu a ten si myslím že hodně pomohl ale nemůžu si vzpomenout na název,ale já si možná vzpomenu,tak moc držím pěsti,drž se beruško,pá

In reply to by Dana Medková

tak zatím to vypada nadějně.doktor řikal že vidí nějakou bublinku a že je ještě brzy.Tak musím vydzžet do 2.11 kdy mam další kontrolu.ještě dneska budu volat na vysledky krve..Sestřička řikala že ta krev bude taky orientační tak uvidíme co se z bublinky nakonec vyklube.amalka

In reply to by amalka

holka moje budem ještě hóódně věřit že to bublinka zvládne ,běž si lehnout dej nohy nahoru pust si nějek pěknej film já koukala na pohádky a na nic nemysli a odpočívej,ju,tak šup šup :|-|:

In reply to by Dana Medková

Tak moje naděje skončila,dneska dorazila klasicka ms.Už tomu moc nevěřím,že by se ta bublinka udžela to by musel byt zazrak.Tak si dame asi pauzu a po novem roce začnem znova,naše poslední šance je v mražačku.
TAK DĚKUJI ZA PODPORU.AHOJKY AMALKA

In reply to by amalka

Ahoj Amálko
sluníčko to je mě moc líto,holka drž se moc ti přeju at ti mražáčci vijdou,nevím co jsi dělala po transféru,chodila jsi do práce?? nebo jsi ležela?? Já doporučuju klid na lůžku podložit prdelku polštářem a koukat na pohádky a nemyslet na miminko a být v klidu,sice mě říkali že můžu dělat cokoli chodit do práce a bůhví co že je tam embrio jako zrnko máku ve dvou krajících namazenej máslem,ale já radši šupla do peřin a odpočívala u toho prvního pokusu jsem na to prděla a vařila a uklízela a zvedala předměty a taky to nevyšlo,takže opravdu nic nezvedat netlačit před sebou nekoupat se v teplé vaně a nejsem jediná kdo to takhle dělal a uspěl.A papala jsi nějaký vytamíny ,já kyselinu listvou tu už začni ted a mamavit.,jo vyzkoušet se musí vše :h:

In reply to by Dana Medková

Ja papaman FEMIbion už 4 měsíc.Ja už jsem na nemocenske měsíc.Ležela jsem před punkci po punkci i transferu.To už mi doktor přidal 3 další druhy leku fakt se snažil.Ja sem se taky snažila nic nedělat ani jsem nevařila.Opravdu nic cely tyden po transferu jsem ležela podstivě.Na kontrlolu jdu 2:11 už bych chtěla uschoplnit,at přijdu na jine myšlenky.
Tak naberem dalši sili a po novem roce znova.
Děkuji za odpovědi moc hezky se mi s tabou povida.
amalka

In reply to by amalka

hm tak jsi to asi dělala všechno správně a bohužel to nevyšlo ale příště to už musí vyjít,ju? :h: A do práce jsem šla vždy taky co nejdřív,pokud má človek dobraj kolektiv a práci co ho baví tak je to lepší,že,aspon na to pak tolik nemyslíš,taky se mě s tebou povídá moc dobře,je to zvláštní i když se nevidíme a neznáme :c: ,tak se drž holka

In reply to by Dana Medková

Ahojky, jako zrnko máku v chlebu je jen 15 minut na začátku, když ti tam ty špuntíky dají. Pak už se jen 3 dny zavrtávají a to vpodstatě nijak neovlivníš. Mně po transferu řekli, že pokud se chytly, tak drncání v autě cestou domů vpohodě zvládnou a nijak to neovlivním. A hele, drží se pořád...:)

In reply to by kamilaciperova

moc moc ti to přeju že se drží jen tak dál,jen bohužel někdo nemá vhodné prostředí pro miminko,třikrát jsem o miminko přišla,chodila jsem do práce věšela záclon .......,ale tentokrát jsem si říkala že ne ne ne a šup do pelíšku manžílek mě obskakoval a vyšlo to dnes už je mu 8 měsíců :h:

In reply to by amalka

Ahoj strašně bych ti přála aby to vyšlo.A ty bereš nějaký prášky? já když jsem byla po třetím transferu tak jsem brala prášky a nevyšlo nám to a ms jsem dostala až když mě je doktor vysadil.Moc držím palečky

In reply to by amalka

Ahoj jsem strašně zvědavá jak ti to dopadne.Straššně ti to přeju. Vím co to je čekat. je to hrozný ale i kdyby se to nepovedlo nesmíš to vzdát!!!!!

Ahojky koukni na naše stránky Klub snazilky CAR - IUI a IVF!!!!! testík nejdřív za těch 14 dní, do 10dnů by ještě mohl být ovlivněný léky, co jsi si píchala!!! Je nás dost tak se přidej do klubu :) ...ale nejlepší je testovat v den který ti určili lékaři :) !!mě IVF vyšlo na poprvé, mám v sobě prcka 21tt... držím moc pěstičky...papa

Ahojík, tak jak znám sebe, tak bych si ho udělala jen co bych přišla domu a pak opakovala každý den :s: No nevím kdy je dobrá doba si ho udělat, ale já už bych jeden zkusila....držím palce

Já dělala testík11 den říkali mě 12 ale už jsem to taky nemohla vydržet,tak strašně moc držíme s Kubíčkem palečky at ti to dobře vyjde :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka