Už jiný kočárek, do původího se nám ve třech měsících nevešla..

21.10.2009

Ahojky ženský! Všechny zdravím. Tak vám musim povědět.. :00: Ta naše cácorka už je tak veliká, že jsme to ani v té korbičce nevydrželi do toho 6 měsíce, co prodávající povídali, že tam miminko se vejde. A tak jsme museli koupit loňský model korbičky, místo letošní kolekce, kterou jsme měli doteď.Museli jsme stejnou značku, aby nám pasoval na podvozek.Jinak jsme s ním spokojený. Tak budu asi prodávat tu korbičku, moc mi to mrzí, moc se mi líbyl, ale nedá se nic dělat. Ale tenhle je taky fajn a hlavně, že je větší pro tu naší obřini. Malá má 65 cm a 7550g ve 3 měsících. To jsem teda nečekala, že to bude takovej fofr.Holt je to pro ty "normální miminka" a nebo dělaj malinkatý kočárky. Ale to asi ten problém nebude.. :s: :girl: Už jste taky nějaká měla stjený "problém"? Pa :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jojo, výtah je věc druhá! Musim ho, než sjedeme dolů přizvedávat celej, jsem vždycky z procházky zbytá víc, než pes.:)
A když vidim vaší váhu ve 4 měsících, obávám se, co budeme mít za váhu my ve 4 měs. :00:
Máme Casualplay S4. Muj vysněný kočárek, ale stále mi začíná přesvědčovat o jeho nic moc promyšlení! Třeba vnitřní potah nejde vůbec vyndat a vyprat, spodní košík máme zabahněnej z procházek a od nohou, když prší, tak ten taky nejde sundat a vyprat, no prostě, škoda slov. Stál nás 23100kč a rozhodně to tomu teda neodpovídá! K ostatním mnohem levnějším kočárkům bylo i hodně ve výbavě, jakožto takšy na kočár, přebalovací podložka, pláštěnka atd. a tady? NIC!!! Vše se musí za nehorázný penízky dokupovat samostatně! Objednala jsem si ho přes internet až z Olomouce, což je od nás púřes celou republiku, tady ho nikde neměli a takže reklamace nepřipadý v úvahu. (klape a jde nám špatně podvozek zabrzdit, hrozně ztuha. Tak co vím, že příště budem volit rozhodně jiný kočárek! Takže půjde taky brzo do světa!
Je fajn, že už víš, do jakýho kočárku jdeš a že bude vyhopvovat i velikostně! :one:
Papa :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jojo Miri, pro příště už budu chytřejší a rozhodně nebudu kupovat ten nejdražší kočárek, protože jak jsem si nyivně myslela, aže kupuju kvalitu, tak skutek utek a je to velikej omyl!!! Už nikdy!!!! Díky za příspěvěk! :k:

Jani, tak je nám kočárek malý. Už mám vybraný jiný a tenhle sem asi zítra hodím k prodeji. Koupím rovnou sporťák (peg perego gt3) a budu ho mít v lehu směrem k sobě. Je hrozně prostorný. Má ho kamarádka :)

In reply to by VeronikaK

Jéé, nejsme sami, to mě těší! :)A taky jsme korbičku hodili už k prodeji, snad se prodá! Takový nekřesťanský prachy za něj chtěli a praktičnost nikde! :(Tak ať se vám pak v budoucím novém jezdí bezvadně a pošlo fotečky, jen se nám pak pěkně pochlub! :)

In reply to by Jaňulík 1

no to já ho teda prodávám rovnou celý a naopak si k tomuhle sporťáku koupím korbičku až na druhé mimi - sporťák vyjde na 10tis., tak se za tolik snažím Cortinu prodat a korbu pak seženu doufám do 5ti tisíc což stojí teď tak asi i levněji :) to víš, že se pochlubím :)

To je teda kus baby!! Tedýsek se narodil přes 4 kg a na 3 měsících měl 6800g. Myslela jsem, jak je veliký. A neníííí!! :C/): Ten kočár budem asi taky řešit. Mám super 3kombinaci Mutsy, ten kočárek miluju. Nakecali mi, že na zimu s fusakem v pohodě. Ale už bez fusaku to má Tadeášek skoro akorát!! Až dorazí fusak, to jsem zvědavá.. Nevím, co s tím. Mutsy hlubší korby nedělají. Budem muset asi taky koupit nový, protože do sporťáku v zimě takového mimíska se mi dávat moc nechce.. Ach jo. Taj dej vědět, co jsi vybrala! :/;x:

In reply to by Terezka 5

Mutsy miluješ? Já ten kočár nenáviděla, a to už je 5 let a tehdy byl o něco menší výběr. Měla jsem průměrný dítě a po 4 měsících šla korba i s kočárek do prčic! Byl krásnej na pohled, to jo, ale ježdění strašný! Jinak tě chci uklidnit, protože je naprosto normální, že se ti do korby 4 měsíční mimčo s fusakem nevejde. To byl totiž musela mít extra hlubokej kočárek a sporťák zvlášť. Dělá je snad už jen Delti. Je to takovej obyč hlubokej kočárek, dokonce houpací a s velkym košem :smich" (musim se smát, protože s tím choděj ženský, vybavaný radama maminek a babiček nakupovat kočárky).
Pokud máš sporťák až do lehu (nevim, páč sporťák od Mutsy jsem vůbec neřešila), tak ho dej bez obav tam. Kdyť je to jedno. Podstatná nevýhoda je to, že na prcka neuvidíš. Ale zase je škoda prodávat kočárek po 4 měsících dost pod cenou.

In reply to by Terezka 5

Ahojky Terinko. Tak koukám, stejný problém. Oni nakecají kde co v těch prodejnách, jen aby prodali, ale do budoucna už budu chytřejší! Nakonec jsme koupili loňský model korbičky stejný značky, tak je větší, ale zase mi štve, když jsem jíkoupila po 2 měsících používání, že nejde tenvnitřní potah vyndat a vyprat! A to si řikají, jaká neni Casualplay nej značka! Akorát je drahej, krásnej, ale praktičnost, na tu už zapomněli!

Ahojky Jani, tak s těma kočárkama si nevybereš. Nám se tam malej ve fusaku ještě vejde, jenže má teprve 5 kg. Počítám , že snad do Vánoc to půjde, ale pak taky nevím . A to je malej opravdu prcek, kterej nemá standardní míry. Taky nám prodejci tvrdili, že všechny jejich korbičky vydrží s přehledem pro děti do 9 měsíců a že se tam vejdou i s fusakem.
Pěkně kecaj a všichni do jednoho, no jo co naděláme jsou to prodejci a člověku nakecaj kdeco. Pořádný velký kočárky v trojkombinaci podle mě vůbec nedělaj. Je to schválně, aby si maminy musely kupovat další kočárky, holt je to tak

In reply to by Martta

Tak to Marti shrnu! :s: Je to ale pěknej velkej bordel! :-g( V dnešní době, kdy maminky nemají na vyhazování, nedělají pořádný kočárky?! Tak to ať se jdou vycpat! Čím dál tim víc se rodí větší děti a oni se na to vůbec nijak nepřipravujou. (samozřejmě jsou i výjimky a já Vojtíka hrooozně moc zdravím a líbám!) :c: Jooo, jasně, dělají ty mega obr hnusný kapucáky kočárky, (tak já jim řikám), ale s tim bych cestovat nechtěla, pořád tu tíhu nandavat a vyndavat z auta. :n: :00:

In reply to by Jaňulík 1

My měli při porodu skoro 4 kila a 54 cm. Teď máme sice jen 6 kilo, ale 68 cm a korbička má 70. a narvat ho tam i s fusakem :n: v neděli jsme byli pro nový, ale ještě není v provozu. děda natírá nově podvozek, byl poškrábaný. ale v pátek už asi vyrazíme v novým :/;x:

jé, tak to jste těžší než my :D hurá :one: My měli 7,3 kg a "jen" 62 cm. Máme Concorda a vejde se mi tam...zatím. Ale na fusak už to nebude. Až bude malá, nasadíme sporťák. Když se dá dát až do lehu, není to problém. Některý kočárky se s korbama nedělaj vůbec a jsou pro děti od narození. Je takovej divnej paradox, že děti jsou čím dál větší a korbičky čím dál menší :/ a to je fakt. Kočárky prodávám a vidím to. Kolikrát je jasný na 1. pohled, že průměrnýmu dítku poslouží maximálně do 3 měsíců. Např. kočárky Espiro - jsou krásný, praktický, cenově dostupný, ale korbička uzoučká, krátká. Na 1. dítě jsem měla Mutsy a taky nám vydržela 4 měsíce (ale to už jsem se těšila, až dám ten módní omyl pryč!), ten Concord nám už taky dlouho nevydrží. Hold to je daň za to, že je ten kočárek hezkej, malej, skladnej.

Ahoj, my jsme měli 64cm ve 4 m a jsem zvědavá, kolik budeme mít příští týden na další poradně:-)) Koukám, že Valinka byla při porodu pěkný cvalík :girl: je to kusanec ženský :C]]: . My se do korbičky ještě v poho vlezem, mám v plánu v ní jezdit minimálně do února, uvidím, jak v ní malou dlouho udržím, asi jak si sedne, tak už to nepůjde, ale necháme se překvapit, máme korbičku dlouhou 80cm, takže místa hafo zatím i s fusakem :c:

In reply to by Jajda007

Tak to tiše závidím, jezdit až do února! :) A jojo, rodila jsem císařem a když jí doloval doktor s doktorkou, tak hekali a měli co dělat, jí vůbec tou malinkou škvírkou vyndat. :) A pak celej sál řikal, týýý bláho, pojďte se podívat,co jsme vytáhli za macandu, ta snad bude mít pět kiloooo! No, můžu vám říct, že jsem čekala, co mi pak přes tu plentu vůbec ukážou za obra. Ale zas to nebylo tak hrozný. :)

In reply to by Jaňulík 1

jj, to jo, já jsem právě taky měla vybranej úplně jinej kočár, ale když mi došlo, že bude to mé dítě tak blbě narozený, že bude v podstatě v zimě velká, ale ještě ji nechci vozit ve sporťáku, tak jsem musela nakonec vybrat jinej. Byla to docela fuška, protože většinou velký kočárky se mi vůbec nelíbili. Oni ty menší jsou designově hezčí. No a když mi sama prodavačka v obchodě řekla, že se mi do toho kočárku pětiměsíční dítě v zimě ve fusaku nevleze, tak jsem jen valila oči, co to dělají za prťata.

:) tak nás se to asi týkat nebude.malá měla v měsíci 3140 g,porodní byla 2850g ale jsme v 36tt a měla silnou žloutenku a moc nechtěla bašit,tak jsme zhubli

In reply to by Jajusskaa

No tak to jooo, Jájuško. Tojste skoro předpisový miminečka. Já se tak těšila na malou princezničku a né na půlroční miminko, které rovnou v porodnici nosilo velikost 62. :s: Ale neni se čemu divit, já jako malá měla 4200g Tak je to asi v genech. :)

In reply to by white_tie (neověřeno)

jojo, Domi, ten Tvůj kočárek byl taky na pořadníku, při výběru kočárku, ale nakonec se rozhodlo takhle.. A dnes mi to docela i mrzí. Ikdyž naše slůňátko se vejde špatně všude. :)

Stejnej problém??? :s: Ten asi bude mít málokdo :C]]: . My máme osm měsíců a vážíme 7340 g - tak ti nevím, kde jsme udělali chybu :C]]:
Kolik jste měly při porodu holky??? My 2650 g.
A co máš za kočárek??? Já mám Dor Jan Spring Cool a korbička super, ještě teď na zimu ho v pohodě využijeme. papa Bára a Soninka

In reply to by Barče

Áááá, tady se nám někdo směje. Ale neboj, směju se tomu taky! :s: Páč asi nikdo jiný stejný problém mít nebude.. :n: :s: :s: :s:
Jsi mi rozesmála, že nevíš, kde že jste udělali chybu! :one: :C]]: :s: Myslim, že vy asi nikde! Problémík bude zřejmě u nás! :s:
No, malá měla porodní váhu 4307g. ://: :///: Ale to jsem netušila, že dělají tak prťavý kočárky!
Máme Casualplay S4 a korbička je úúúžasná a tak mi moc mrzí, že jí nemůžem užívat dál! :(
Moc Tě zdravím a malou též! :h: :k:

In reply to by Jaňulík 1

Ahojky tak my máme stejný problém. :s: Ve 2 měsících jsme měli 64cm a 6310g. :one: Ale naše korbička oproti té vaší má 78cm. Ta vaše jak jsem se koukala jen 65cm. :jawdrop: Zvažuji koupi taky většího kočarku,vůbec jsem nepředpokládala,že budem až tak velcí. :00: Uvidím teď na 3 měs. prohlídce jestli se trochu ten náš růst nepozastavil jinak nám nezbyde než jít do nového a prostornějšího :s:

In reply to by Tana55

Nooo, taky pěknej "kousek" miminka! :) Naše mami mi nadává, že když jsme ho kupovali, že jsme se na něj napřed nešli do púrodejny podívat a hned jsme ho přes net objednali. Ale tady u nás ho nikde neměli. :( Tak jsme neměli na vybranou, ale pro příště už vím, že to tak už neudělám.

In reply to by Jaňulík 1

taky mame casualplay S4 a rikam si, ze je tam mala pekne narvana .. misto by bylo...ale kdyz se tam da fusak a pak nejaka silnejsi bunda...tak je tam jak sardinka..myslim si, ze tak mesic a psychicky nevydrzim a jde do sportaku a to mame tu starsi korbicku, protoze ta nova mi prisla takova moc plasticka

In reply to by Jaňulík 1

Aha, tak tady je ten háček :) . 4 kg, to bych asi nedala, už ta moje 2,5 kilová cácora mi dala co pro to :00: .
Většina kočárků je prý dělaná (navrhnutá) ve Španělsku, nebo v Itálii a tam jaksi nejsou tak krutý zimy :§: papa

In reply to by Barče

No jo..Už je to tak. Ale Vážně jsem nečekala, že to bude takovej fofr. To bych koupila radši na ty dva měsíce a něco, nějakej kočárek v nějakym bazoši a byl by klid. :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka