LPčka, kolik váží vaše miminka kolem 30. týdne???

20.10.2009

Krásný večer všem :dance:
Nemůžu usnout, protože Kubíček má v bříšku asi diskotéku, nebo co :dance: Tak mě napadlo, že se vás zeptám, kolik vaše poklady v bříšku vážili kolem toho 30. týdne těhotenství, kdy se chodí na tzv. poslední velký UTZ......???

Tak jsme se vratili z kontroly a Valinka ma 1438g. Dr rikal, ze je lehce pod prumerem a za dva tydny jdeme opet na utz kvuli prirustkum. Doufam, ze nebudeme mit nejaky problem

naše malá měla ve 29+5tt 1500g. Na poslední velký ultrazvuk jdeme ve 32tt. Tak uvidíme kolik nám nabere. Jinak v noci taky pěkně dovádí :dance: No ono i přes den :) Jsem zvědavá jestli bude takhle divočit až se narodí :°:

tak my jsme měly v 28+5tt,1410gr,a včera jsem byla taky na utz(placeny,na vyžadani),a moje kočka měla už v 33+0tt,2130gr,takže za 4tt přibrala 700gr.

Ahojky Jani, tak ta moje cácorka měla ve 30. týdnu jen 1095g, takže drobulka, ale doktorka řekla, že to dožene. Pak jsem byla na kontrole za 14 dní a měla 1800g, takže nevím - bud to dr. špatně spočítala, nebo malá tak vyrostla (což pochybuju).. No a to byl zároveň (teda aspoň si to myslím) můj poslední UTZ placený pojišťovnou. Jinak si můžeš udělat UTZ na požádání, ale už si ho platíš sama, aspoň tak mi to řekla doktorka.. Tááák pááá a opatruj Kubíčka :cc):

Ahoj, tak ja jdu na utz zitra, tak podam hlaseni. Koukam, ze se vetsinou vaha pohybuje mezi 1600-1800. Tak jsem zvedava na tu svou cacorku

Ahoj,tak my jsme měly ve 32.týdnu 1840 g.Fotku bohužel nemám,protože ta moje malá potvora byla obličejem do dělohy a ne a ne se otočit. :s:

Ahoj.já byla na velkým ultr.31+1 a malá vážila 1600g.A když jsem byla při prvním těhu s malým tak v tom samém týdnu měl 1700g a narodil se 3180g :)

ahojky,tak my měli na 30t 1324g...kámoška říkala,že je to docela dost,že až se narodí,tak bude mít kolem 3200g..ale když jukám na jiný váhy,tak teda nevím noo :n: :#o: :C]]:

In reply to by Janča24

já nevím co je na tom pravdy :!k: to mi řekla kámoška a srovnávala to podle sebe kolik měla ona..ale nevyšlo jí to úplně přesně..říkala,že by měli mít něco kolem 3100g a měli 2900g..jako není to až tak rapidní rozdíl,ale asi to tak bejvá,švagrová taky měla menší,než jí tvrdili..tak neboj,zas tak velký ho mít nebudeš :$}:

In reply to by mysaco

to jako na houpačce :-) Jsou dny, kdy se vzbudím a ani nevím, že mám bříško :-) Necítím se unavená aje mi skvěle. Ale taky mám dny, kdy se mi nic nechce.....ani chodit, natož uklízet. Pořád bych jen spala.... No ale dnes mě čeká záhul!! Manžel o víkendu pokládal plovoučku v kuchyni, dával nové obklady a maloval, takže je všude neskutečnej brajgl!!!! A musím to všechno uklidit...... :jawdrop: Je to tu jako když bouchne granát. A co vy?? Jak se cítíte??

In reply to by Janča24

jsme na tom dost podobně... dnes jsem se byla v rámci kurzu podívat v porodnici (porod.sály, na chodbě jsme viděli asi 4 miminečka) ... tak se nějak začínám víc a víc těšit :)

In reply to by Janča24

jojo, byli to takoví malí bobíšci.. všichni spinkali... no ndáhera!!!
dnes se na ten monitor a chůvičky chystám juknout, tak doufám, že budu úspěšná a zprovozním je :)

Ahojky jani, tak Maty ve 30tt vážil 1800g a když se narodil ve 36 tt tak měl 2800g.poslední UZ max by měl být do 32tt.3D Uz taky:)Jakpak se vám daří beruško?

In reply to by Piškot

za optání :-) Nám se daří dobře. Ty depky, co jsem měla jsou pryč :-) Manžel nám už udělal vše, co jsem po něm chtěla a tak mám lepší pocit :-) Včera dodělal v kuchyňi plovoucí podlahu a vymaloval a ložnice už je taky hotová!! Takže super!! Ještě nám v pátek přijdou zateplit okna..... a jak se daří vám??

In reply to by Janča24

jéé tak to jsem ráda:)my jsme na tom co se týče bydlení podobně ndeska budeme dělat plovoučku, vymalovaný už je pak doladit detaily a můžeme se stěhovat:)
jinak se máme dobře Matýsek je můj miláček a vše se točí jen kolem něj:)je to super:)

In reply to by Piškot

nám ten byt, kde si to děláme hezký bohužel neříká pane :-( Je to byt manželova babičky a dědy, ale bohužel nám bylo narovinu řečeno, že nám to neprodají :-( No ale teď tu bydlíme a tak se snažíme udělat vše potřebné...

ahoj Janičko, tak my měli ve 29.tt skoro 1600g, teď ve 32.tt nevím, jsme se blb zapomněla zeptat, i fotku nemám :r: ..no, mareček taky nějak řádí :\x: a na psolední utz se chodí ve 32.tt myslím..já nevím, já mám utz pokaždé

In reply to by dupkaM

tak to ti závidím, že máš UTZ pokaždé!!! To můj doktor dělá jen ty povinné ve 13, 20 a 32 týdnu. Z toho poslednío fotečku taky nemám.....ono toho ale stejně nebylo nijak moc vidět :-( Už jsou to přeci jen chlapáci a nejkrásnější fotečky byly ty ze začátku v tom 13. týdnu :-) No já byla na UTZ teď v pondělí, 31+0 a Kubíček vážil 1631gramů. Tak doufám, že to nebude nějaký extra velký miminko při porodu :s:

In reply to by Janča24

ne, to by mělo být v pohodě. Taky doufám, že s evlezem do 3500g. když sjem se ptala Dr. , že kdyby náhodou měl malý 4kg, jetsli by mě nechal rodit normálně...tak prý záleží..kolik měřím..157cm, tak se staršně divil, já zrovna ležela na lehátku, tak sjem vypadala asi dlouze... :s: a kolik měla Eliška (3190g) a jka dlouho jsme jí rodila...3h a půl...a pak neřekl nic a zapomněli jsme na váhu i fotku..sakra

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka