Dnes jsme byly s Juli poprvé na plaváníčku

20.10.2009

Tak jsem dnes byla s Juli porvé na plaváníčku, bohužel fotky přímo z plavání nemám, až příště kdy s námi půjde i tatínek. Trošku jsem se toho obávala, jelikož Juli neměla v létě moc ráda venku vodu, ale to bylo asi tím, že byla hodně studená. Tady si to fakt užívala, ze všech dětí tam byla nejspokojeněší a celou dobu si něco povídala a rvala ručičky do pusinky, pomalu ani nevěděla, že je ve vodě :s: :s: Na konci plavání je jěště posledních 5 minut na vířivku, kam šly všechny maminky s miminkama, kromě nás :r: Juli má ten ekzémek a je tam více chlorovaná voda, takže jsme nemohly, protože by se jí to mohlo hodně zhoršit :O
Zůstaly jsme tedy těch 5 minut ještě spolu sami v bazénu a "plavaly" :dance: :dance:
Z plavání jsme přijely domů ve 4 odpo a od té doby beruška spí :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: přemýšlela jsem jestli jí vzbudit, ale nakonec jsem jí nechala spát, tak jsem zvědavá, kdy se vzbudí, nebo jestli bude opravdu spinkat až do rána :00:
Jinak se už moc těšíme do Ledče nad Sázavou a na všechny maminky a miminka :qu: :a: :a:

Ahojky. jako vždy, krásný fotky a Julinka je k sežrání! A koukám, máte nového hafíka? Copak ten předešlý?Mi neřikej ... :(

Julinka je nádherná a v těch šatičkách s botičkama vypadá jak malá modelka :one: :girl: Prosímtě a jak dlouho trvá to plavčo? Já jsem s malou nad tím taky přemýšlela, příští týden nám bude 5m, ale ona mi ve vaničce při koupání vydrží tak max 10min, pak začne většinou brečet, už jí to asi neba tak dlouho :§)

In reply to by Jajda007

Lekce trvala 30 minut a z toho jsme byli ve vodě tak 15-20 minut. Prvních pět minut nám lektorka ukazovala, jak miminka držet a posledních 5 minut jsme měli volných. Myslím, že je to o dost lepší, než vaničky, takže jen do toho :qu: :qu: :one:

No krásná okatá :cat: Moc jí to sluší :) Nás plaváníčko taky moc baví... Máme doma žabáka, takže ten je ve vodě snad radši, než kdekoliv jinde :d Jinak my chodíme už od 4.měsíce ;)

ahojky :) Jlinka je opavdu moc krasna holcicka a jak je krasne oblikla :one: :girl: moc ji to slusi :*[]: Nicolasek posila pusinky

ona je prostě náááááádhernáááááááááááá!!!!!!!!!!!! po mámě, jak jinak :)
nás čeká v pondělí vaničkování tak už jsem mooooc zvědavá páč to bude Štěpánka ve vaně sama a my ji budem s instruktorkou jen sledovat či co hehe si to moc nedovedu představit, páč malá je nervní, když pod zadkem nic nemá hehe :)
a nemá plavečky, fňuk :(

In reply to by kenla

děkujeme :) a jak je stará Štěpánka? já měla vaničkování taky v plánu, ale než jsem se k tomu dostala, tak už jsme mohly do velkého bazénu...v létě nějak nebyl čas na kurzy plavání :00:

In reply to by madamecrazy

no to je fuk, mně se hlavně líbí že kvůli tomu nemusím kupovat plavky a uvidím jak bude malá spokojená :) i když plavání je o něčem jiném že, ale to ještě nevím jestli zkusím.. nebo spíš jestli seženu plavky v mé velikosti hehe

Krásná princeznička :cc): :one: s tím plaváníčkem,to je super že? Taky jsme chodily,ale teď tu máme bazén v rekonstrukci a stěhujem se a budu muset hledat něco blíž nového bydliště.Snad najdu.Tak si to holky užívejte,počkejte na potápění,to je stršně krásné,jak vidíš jak to ty miminka strašně baví.Jsou to zlatínečka.A ta vaše Julinka je mooooc krásná holčička a strašně jí to sluší :\x:

In reply to by Vjů

No je to paráda, našla jsem právě super plavání kousek od nás a navíc jsem měla ohromné štěstí, protože čekací doba na umístění do kurzu je někdy až půl roku, jaký tam je nával, a nás umístili do týdne od podání přihlášky :qu:
No nám právě instruktorka říkala, ať zkoušíme i doma miminkám namáčet obličejík a připravovat je na to potápění.
Ty už máš potápění za sebou? Strašně se na to těším :\x:

In reply to by madamecrazy

JJ my už máme potápění za sebou.Chodily jsme vloni touto dobou to nám bylo 6měs. pak jsme měly zánět středního ucha,tak jsme začaly nový kurz v únoru?cca v 10měs.No v bazénku nám to potápění šlo super,máme i dvd a fotku,ale pak nám bazén zavřely z důvodu rekonstrukce a v létě když jsem jí potopila na Slávii v Praze tak jsem jí chudinku málem utopila :§) asi to zapoměla čičo.Takže je dobré hned navázat na další kurz podle mně.Nic se tím nezkazí a mimča se vydovádí.Tak hurá na to Julinko :girl:

Kláry Julinka j fakt nádherná panenka :h: a ta poslední fotečka je nejkrásnější nu uplně by se k sobě s Áďou hodily :) :h: na té ftečce stím krásným bafíkem je taky k sežrání :one:

In reply to by Mag28

No právě Magdi mě na té poslední fotce připomněla Áď u, taky jsi měla takovou nějakou podobnou fotku, pamatuji si jí, protože na ní byl Adámek k sežrání :c:
Hele myslím že oni dva by byly super dvojka, Adi pořádnej kus chlapáka a Juli malinká panenka :qu: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka