Quinny Freestyle 3XL

19.10.2009

Ahoj holky,co máte tenhle kočárek,máte taky některá bez madla? Jak se v něm děti cítí bez toho předního madla? Mi se kluk o madlo rád opíral,držel se,docela si nedovedu představit,že tam nebude nic mít. Koupila jsem totiž sporťák a je bez toho madla a nové by stálo tak 1600,--,což se mi zdá teda dost drahé.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, mám ten samý kočárek, bez madla a jezdíme v pohodě....ani ho nebudu dokupovat, stejně musíme jezdit přivázané, protože sebou šije jako červík, takže já bych nedokupovala a rozhodně ne za tuhle cenu...
Jinak já jsem moooc spokojená, sice nemám originální fuska, dokupovala jsem ho zvlášť, ale jinak fakt paráda...dobře se ovládá, krásně a lehko se s ním jezdí.
Jak rostete? My už máme kolem 8 kg, už nám bude 8m a sedíme, lezeme, péruje v kolínkách, někdy vydrží na 4 i delší dobu a stojí s oporou...ach jo, už je to tak dávno, co jsme tady řešily bříška a těhotentsví....viď?

In reply to by KackaGold

Ahojky!!! Tak to jsi mě mile potěšila,taky to tak vyzkouším,myslím,že ho taky nebude potřebovat. Taky se mi ten kočár strašně líbí a suprově se s ním jezdí,je to fakt balada,stačí i jedna ruka a tohle fakt potřebuju,když toho staršího musím vést za ruku (třeba přes cestu) a mladšího vezu,mám doma dva kočáry,ale s nima to byl teda záhul kolikrát. Jinak my jsme na tom podobně,Kuba už teda 8 měsíců má,už je na čtyřech skoro celý den,kromě dvou hodin spánku,lozí pořád a všude :°O°: ,všechno stahuje,vysypává,nejraději něco probírá,otevírá šuplíky,třídí mi tam věci. :C]]: No a sám si sedá,sedí už teda perfektně,už mi týden ani nespadl. :C]]: No a už se mi taky staví,takže to jsem úplně šťastná,že už teda vůbec nic nestíhám. :C]]: Jako vysávat nemůžu,protože to mi tahá šňůru,točí regulací,nejraději by se nechal celý vysát,utírání prachu je taky kalamita,to je tak,aby mi několikrát za úklid vylil kbelík vody,vyndávání nádobí z myčky,hotová katastrofa,přileze během pár vteřin a šoupe si se šuplíčkama. :00: No a jinak už má 11 kilo,je hodně velký,není ani oplácaný,ale prostě veliký,už je jen o hlavu a půl od toho 3 a půl letého staršího kluka. :00: No,ani mi nepovídej,jak to rychle utíká,připadá mi to,že to snad bylo včera a za chvíli už budou mít rok,Vánoce a Silvestr utečou jako voda,když si to tak vezmu,tak představa,že za nějaký měsíc a půl už budeme péct cukrovíčka? Ještě si u tebe pamatuju,jak jsi psala,že máš problémy,že snad ani nedonosíš mimčo a pak takový držák,co? Jéjej,jo a jinak je to malý pažravec,staršímu musím jídlo nutit,aby mi snědl za celý den alespoň jeden rohlík a Kubu spíš od jídla odrazuju,ten je schopný po banánu s půlkou jogurtu a sušenkama se mi vrhnout na misku s ovocem,co připravím pro mně a staršího kluka,tak mu musím dát alespoň zkusit,jinak by byl kravál jak blázen. :^O^:

In reply to by kockral

S těma Vánocema to máš pravdu...už se strašně těším na naše první ve 3 :c: . Jinak my jsme taky žravky, ještě cca před měsícem jsem kojila, ale musela jsem přestat (stejně bych teda kojila tak max do 8. měs.), takže jsme najely na UM, ale u nás neplatí, že by nás UM víc zasytilo.....v noci se mi začala budit, a to od cca 3 týdnů spala celou noc, takže asi zkusíme Sunar místo Nutrilonu, možná jí Nutrilon nestačí....Sunar prý více sytí. Přes den pěkně papká příkrmy, dneska měla prvně jogurt, no pořád je něco nového. A už máme 2 zuobky :girl:

In reply to by KackaGold

No,tak Kuba má už 6 zubů,je to už takový malý žralok. A proč jste museli přestat kojit? A z toho Nutrilonu,dávala jsi ten žlutý? Více sytící? Ale zas je na druhou stranu fakt,že mi taky přišlo,že Sunar více sytil.

In reply to by kockral

Já mám atopický ekzém a musím brát Xyzal, a ten se v těhu a při kojení nesmí :( ....ale i tak jsem chtěla kojit max do 8 měsíců, mě to pak už přijde takový......to dítě je už velký, malá si hrála s prsama a já to prostě nemám ráda (ne ve špatným, jestli chápeš), ale tohle prostě dělám s tatínkem a nechci s malinkou....prokázaný vlvi kojení je stejně do 6 max 8 měsíců, pak už je to jen otázka toho, co maminka chce, bavila jsem se o tom s fakt odborníkem, ještě když jsem byla těhotná, je to profesor UK a výborný pediatr s mnohaletou praxí, zaměřen právě na neonatologii, čili mu věřím. Mě takové to kojení do 2, 3, 4 let nepřijde moc normální, ale je to věc názoru, nikomu to neberu.

Jinak: dneska byl sunar a vzhůru jsme byly jen 1, čili hurááááááááááááááááááááááááááááááááááá

In reply to by KackaGold

Aha,tak to jo,xyzal bere semtam i můj starší,má atopák taky a taky se mu často objevuje suchý kašel a po návštěvě ZOO je to spíš už pravidlo. S tím kojením s tebou zcela souhlasím,mám stejný názor,já kojila oba kluky do pátého měsíce,jakmile měli zuby a už si s tím hráli,tak jsem přestala,ale ne,že bych chtěla,ale vlastně se odbourali sami,nejsem zastáncem toho,že budu kojit co půl hodiny a do několika let. Třeba manželka od mého bratrance kojila do 8 let, :jawdrop: to je hrůza,fakt si to nedovedu představit,jak takové velké dítě jde a začne sát. Šílené. :00: :00: :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nene,to se neomlouvej,mi bylo taky blujno,když jsem to slyšela,naštěstí jsem to neviděla,to bych zvracela asi v reálu!! :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No teda.............8 let......tak to je úchylný....nám přišel jednou na porodnici děkovný dopis, že díky tomu, že dobře naučili maminku na poro kojit, kojila své "mimi" až do jeho 4 let.....to se smál i doktor a říkal: ale tohle jí nikdo neučil, neříkal a nedoporučoval a klepal si na čelo.... :!k: .....

Moje kamarádka kojila ještě ve 3, a kluk když byli v pizerii na obědě normálě spapal svůj oběd a pak na terase udělal takovou scénu, že chce kozu, že to bylo úplně trapný.....nakonec mámě stejně vlezl pod triko a vytáhl si jí....ona rezignovala, ale já byla hotová. Za á jsem nikdy nebyla zastáncem kojení všude na veřejnosti a před každým, myslím, že je to intimní záležitost a v užší rodině jsem to neřešila (moje mamina, taťka a babi, nebo kamarádky, se kterýma jsem se léta opalovala nahoře bez, ty na mě asi nic nového neuviděj, ale už třeba před tchánovcema bych třeba nekojila....jenom pokud by nebylo jiného zbytí, jinak ne)....

Pro mě byla ta kamarádka docela léčba k tomu, že já takhle dlouho nikdy kojit nebudu. To byl běs ho odstavit a to šel za chvilinku do školky a pořád tu kozu chtěl.....ale 8 let, to je teda "rekordmanka" chudák máma.....a taky ty prsa, to si je potom může rovnou asi nechat udělat nové....

In reply to by KackaGold

No,to mě se taky nikdy nelíbilo,když jsem někde seděla a tam matka vytáhla kozu na veřejnosti a začala krmit,já jsem si teda buď někde odsedla,nebo nejlíp v autě a úplně něj jít domů,nebo u rodiny,jak jsi psala. Příjde mi to takové divné a i nerada to vidím. Ta manželka od bratrance je naopak na sebe pyšná,vůbec jí nevadí,že má zmršenou postavu,teď má druhé dítko,tak jsem zvědavá,co se dozvím teď. :00:

A to jsi koupila novej kočárek bez madla? No madlo je docela drahý, tedy nechápu proč tolik, ale bez madla by jsme snad ani vyjet nemohli. Taky se mi muj špuntík madla rád drží

In reply to by kockral

Jj já vím jak to myslíš, oni se jakoby k tomu madlu přitáhnou a mají rozhled. Ale teď co mam fusak, tak si malej madla ani nevšimne, asi mu je zimča na packy a má je pod fusakem a co jsem si všimla, tak ty starší děti už se madla nedrží. Abys ho neobjednala a pak ti tam stejně bylo na prd. Ale teda koukala jsem novej kočárek stojí 10 tisíc a blbý madlo skoro 2, to je asi pozlacený ne?? :s:

In reply to by Ivik77

No právě,jsou to hodně drahé kočáry a všechno,já ho koupila za 2,5 tis. a je teda super!! Holčina mi právě dala i Quinny fusák,teda,co ti budu povídat,ten je,tam by vlezl i můj 3 a půl letý kluk,to jsem ani nevěřila. Je fakt,že teď ho tam budu vozit jen v tom fusáku. Ona právě to madlo nepotřebovala,tak si ho nedokupovala,asi vyčkám po první jízdě,že? Když mu bude chybět,tak budu shánět.

In reply to by Ivik77

No právě,s fusákem,teda spíše spacákem,do toho by vlezl ještě můj 3 a půl letý kluk. Potom mi dala i baťůžek,nánožník,no super,po funkční stránce je úplně super,teda,skvěle se s nim jezdí a jak je veeeeliký. :\x: Už jsem se ptala na náhradních dílech na kočárky a madlo by stálo tak 1500,--,což kašlu. Zkusíme první jízdu a uvidíme. Dneska jsem ho tam posadila a nic mu teda nechybělo.

In reply to by kockral

:s: :s: spacák..to si mě pobavila :s: přesně vidím jak máš bibíska chudáčka strčenýho ve spacáku (alá mumie) a všem tvrdíš jak si pořídila levně fusak :s:
No vidiš, že si na madlo ani nevzpoměl, tak hlavně ať se nerozpomene a madlo za ty nehorázný prachy nemusíš objednávat

In reply to by Ivik77

Ty,to je ale fakt skoro spacák, http://www.babyportal.cz/fusak-quinny-freestyle-vzor-2007 , takhle vypadá nic moc,ale on je dlouhý tak 1,30 m. No,já už objednala neoriginální pláštěnku,která ale sedí úplně stejně jako origoš za 199,-- a při 150,-- poštovného se mi zvedal žaludek,tak jsem s chlapíkem usmlouvala,že pro jednou,ať udělá výjimku,tak mám pláštěnku za 269,-- i s poštovným. :///:

In reply to by Elík 01

Jo,no,zapásaný tam je,je fakt,že za chvíli bude v tom spacáku,co je k tomu,tam je to taky přes ten spacák to zapínání,tak bude mít stejně ručičky uvnitř. I když kdo ví,ten můj je taky hodně slušný čipera. :00:

A nechceš hodit dotaz na MMB jestli ho někdo nemá a jestli by ti ho neprodal ????
Dost věcí už jsem takhle sehnala.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka